Şimdi Ara

SON DAKİKA! Coca Cola Sponsor Oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
5.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bughuul

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

quote:

Fransız olmak para için Müslümanları katleden şerefsizlere destek veren şirketin sponsorluğunu almaktan daha iyiydi aslanlar.

Biz de nerede kaldı bu troller diyorduk!

Ne trollü kardeşim? O âdi şirketin adını formanda taşıyacaksın bundan rahatsız olmuyor musun gerçekten?

O zaman bilgisayarda kullanma lan!!!

Cep telefonu kullanma, televizyon kullanma.

Teknolojik hiçbir cihazı kullanma.

İthal hiçbir malı kullanma o zaman.

Çünkü hep gayri Müslimlere gidiyor paralar. Ya hristiyanlara yada yahudilere.

Ancak eğer ithal herhangi bir ürün kullanıyorsan artistik yapmayacaksın. Saçma sapan konuşmayacaksın. Doğru, düzgün hareket edeceksin.

Protesto edeceksen tüm yahudi ve hristiyan mallarını protesto edeceksin. Öyle kolayı protesto edip iphone kullanmayacaksın.

Hadi şimdi kaybol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AC DC A kullanıcısına yanıt
    Sana yaptığını yapmamış, bu saatten sonra da yapmaz İnşallah
  • quote:

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=175

Teşekkür ederim gerçekten bilgilendirdiğin için. Daha önce hiç denk gelmemiştim, şimdi gördüm... O zaman Allah o federasyondakilerin de bin belasını versin ne deyim!

Ulan şu mesajı attığın bilgisayarın işlemcisi AMD ise Amerikan intel ise Yahudi malı kullanıyorsun zaten, kime neyle nereden bela okuyorsun bir önce kendine gel.
    Kolayı Fanta içerek protesto eden kafa işte bu, iyi bakın beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psirik kullanıcısına yanıt
    "lan" dan sonrasını okumadım, biraz seviyeni yükselt de gel.
  • quote:

Sana yaptığını yapmamış, bu saatten sonra da yapmaz İnşallah

Benim hayatta sahip olduklarımı ancak rüyanda görebilecek potansiyelde bir adamsın bence

Özellikle düşünebilme yeteneklerimiz arasındaki farka şu anda hayret ediyorum

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Aynen, Zlatan'ın menajerinin dediği gibi dimi?
  • Bi galatasaraylı olarka coca cola nın sporsor olmasına üzüldüm. 3 kr eksik olsaydı da başka bi marka ile anlaşılsaydı.

• quote:

"lan" dan sonrasını okumadım, biraz seviyeni yükselt de gel.

Daha doğru dürüst okuman yok demek ki lan değil ulan yazdım. Ayrıca seviye ulan veya lan ile başlayan cümle ile değil yahudiyi Yahudi malından protesto etmeye çalışmak, cehalet ile olur. Lan, ulan gibi kelimeler ise dilin bir zenginliği olan argodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=175

Teşekkür ederim gerçekten bilgilendirdiğin için. Daha önce hiç denk gelmemiştim, şimdi gördüm... O zaman Allah o federasyondakilerin de bin belasını versin ne deyim!

Ulan şu mesajı attığın bilgisayarın işlemcisi AMD ise Amerikan intel ise Yahudi malı kullanıyorsun zaten, kime neyle nereden bela okuyorsun bir önce kendine gel.
    Kolayı Fanta içerek protesto eden kafa işte bu, iyi bakın beyler.

Bunlar böyle hocam. İşlerine gelinceye kadar "müslümanız biz, yahudi tü kaka pis", işlerine gelmeyince "terbiyeni takın, bana ulan diyemezsin"

• Bughuul kullanıcısına yanıt
    Yaw he he.

Cevap veremeyeceğini anladın. Köşeye sıkıştın. Şimdi dönüyorsun. Herkesi kendin gibi sanma. Biraz rasyonel olun.

• 2 yıl için 3 milyon euro para değil bunun için bile konu açıyorsunuz kendi takımım içinde söylüyorum o paraya Avrupa'dan vasat bir oyuncu bile alamazsın.
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Sen de forumu kullanma becerisi yok sanırım ben orda sana mı cevap vermişim???

Adı üstünde argo daha ne edebiyat yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

2 yıl için 3 milyon euro para değil bunun için bile konu açıyorsunuz kendi takımım içinde söylüyorum o paraya Avrupa'dan vasat bir oyuncu bile alamazsın.

siz şort reklamından ne kadar para alıyorsunuz
  • quote:

Ulan ne be barzo???

Yahudilerin üretmediği bilgisayar parçası mı var ki alayım? Bilgisayar kullanmak için bu bir zorunluluk ama sen kolay içmezsen bir şeyin eskilmez... Sponsor mu yoktu da 300 500 fazla veriyor diye gittiler şu âdi şirketle anlaştılar? Bu konuda her türlü eleştiririm, kuralları çiğniyorsam cezamı alırım zaten.

Şimdi barzo gibi hakaret içerikli bir hitabete cevap verirsem yine ceza alan ben olacağım...:)
    Eğer amacın Müslümanlık, insanlık şu bu ise bilgisayar kullanmasan da birşeyin eksilmez a benim cahilim.
    Yahudilerden şikayet ediyorsan daha iyisini yapacaksın. Kendi çipsetlerini üreteceksin, Linux gibi yine Yahudi kerneli üzerine kurulu olsa da hadi neyse Pardus kullanacaksın, Yahudilerden faydalanıp onlardan şikayet etmeyeceksin. Veya o 300 500 lirayı sen verip sen sponsor olacaksın ki Türk takımını Yahudi Şirketine mecbur bırakmayacaksın.

Ha bu arada bir önceki mesajımda yanlış alıntı olmuş ama cuk oturmuş, iyi de olmuş yani.

• Nikon kaç veriyodu acaba.3m şort için fena değil bu transfersiz sezonda.

Yandex de rus markası.İsrail mi musluman dunyasına çok zarar verdi yoksa ruslar mı bi araştırsınlar bakalım.
  • Yahudi bilmem ne diyenlerin ellerindeki 2milyarlık telefonlar da siyonistlerin.

O marka buranın şu marka şuranın diyenler ağır yobazdır net.İçme kardeşim zorla mı içiriyolar ama paşa paşa da içeceksiniz alternatifiniz yok cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Aynen, Zlatan'ın menajerinin dediği gibi dimi?

Heeee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

2 yıl için 3 milyon euro para değil bunun için bile konu açıyorsunuz kendi takımım içinde söylüyorum o paraya Avrupa'dan vasat bir oyuncu bile alamazsın.

siz şort reklamından ne kadar para alıyorsunuz

3.2 milyon euro sanırım biz de az alıyoruz bu paralar böyle kulüpler için çerez parası arkadaşlar sanki büyük bir olaymış gibi bahsetmeyin.
    Avrupa'da ne paralar alıyorlar reklamlardan bizimde ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar.
  • Bughuul kullanıcısına yanıt
    Ekmek, su falan zorunluluktur. Bilgisayar değil. Kolayı nasıl yahudi malı diye içmiyorsan, bilgisayarda kullanmayacaksın, cep telefonu eline almayacaksın. Bilgisayar olmadan hayatını sürdürebilirsin, kola olmadanda sürdürürsün.

Ayrıca kola 1 kazandırıyorsa cep telefonu 500 kazandırıyordur. Yani sen teknoloji satın alarak yahudilere ve hristiyanlara daha fazla para aktarıyorsun. 2,5 litre kola 3 lira 1 ıphone 3000 lira. Tam tamına 1000 tane coca cola parası. Yani sen 1 iphone alarak Hristiyanlara daha fazla silah parası veriyorsun. Yani sen coca cola içen adamdan daha fazla kötülük yapıyorsun Müslüman kardeşlerine. 3 lira nerde 3000 lira nerede.

• Sponsorluktan çok din tartışmasına döndü konu 2 yıllık 3 milyon bizim takımlar için çerez parası arkadaşa hak veriyorum. Şu konu için tartışmaya değmez.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.