Şimdi Ara

son çıkan nokialar hep birbirinden noksan özellikte (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimene kimin neyi nekadar az yada çok yaptığı batıyosa almayın!sanki günlük hayatımızda nokia tel=su alala saçma sapan onda bu yok şunda şu yok sanki adamlar size bağlı önce size sorcak hangi özelliği koyayım die nokia(+diğer tüm markalar) bunları sizden çok daha fazla düşünüyo boşuna kafanızı yormayın tavsiyem
    hani bi iki özellik eksik çıkarınca sanki yaşayamıcakmışız,devlet meselesi gibi koşuynuz
  • bence bu olay sadece nokiaya özgü değil genel anlamda hepsindede var ha nokiada daha fazla derseniz ona bir şey diyemem..
  • bence bu tellerin hepsi bi kesime hitap ediyor
    beğenmeyen almasın
    mesela bana göre n73 eksiksiz telefon hatta bazı fazlalıkları çıkmalı
    wi-fi ben ne olduğunu bile bilmediğim bişeydi nesini kullanıcam ki onun varsın olmasın
    optik zoom ne gereği var telefonda hem kullanmam hem telefonu büyütür
    kızaklı olması benim için dezavantaj çabuk bozulabilir
    benim için şarzda önemli değil 2 gün gitse fazla bile
    bence n73 ün hiç bi eksiği yok
    ve o telefonların hepsi farklı kullanımlara hizmet için üretilmiş...!
    siz ne kadar eksik desenizde eksik değil o telefonlar...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 2 Eylül 2006; 18:02:45 >
  • kamera olmayan tellerden bahsetmişsiniz
    mesela 8800 gibi bir telefonda kamera ne işe yarar ki
    telefon iş adamları için üretilmiş
    bir iş adamıda işini gücünü bırakıp oranın buranın fotoğrafını çekmez
    en güzel makroyu ben yakaliim diye uğraşmaz
    eğer ki iş harici bi geziye gittiğpindede zaten en baba 8 mp lik bi kamerası vardır onla işini görür....!
  • Yenileri çıkıyor diye sana öyle geliyor. Adamlar uzağı da görüyor, yoksa nasıl satış yapsınlar.
  • Tamam doğruda bazı temel özellikler vardır hemen her telefonda bulunur. Mesela bluetooth şu anda çok kullanılan bir özellik ama gidipte sen orta segment bi telefona bluetooth değilde hala kızılötesi koyuyorsan ben sana sorarım bu nedir diye.. Yada üst düzey bir telefona radyo koymuyorsan yada iddialı bir modele flaş koymuyorsan.. Örnekler çoğaltılabilir tabiki bu nokiaya özgü bir şey değil ama nokia nedense daha çok göze batıyor eksikleriyle

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

bence bu olay sadece nokiaya özgü değil genel anlamda hepsindede var ha nokiada daha fazla derseniz ona bir şey diyemem..

• suan için en iyi tel sanırım p990 boyutu sizi sorun etmezse wede fiyatı gerci oda hemen hemen n91 we n80le aynı
  • Evet genellikle aradığımız özelliklerin hepsini bir arada bulamıyoruz. İsteseler yaparlar ama yapmıyorlar. Hepsine
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Tamam doğruda bazı temel özellikler vardır hemen her telefonda bulunur. Mesela bluetooth şu anda çok kullanılan bir özellik ama gidipte sen orta segment bi telefona bluetooth değilde hala kızılötesi koyuyorsan ben sana sorarım bu nedir diye.. Yada üst düzey bir telefona radyo koymuyorsan yada iddialı bir modele flaş koymuyorsan.. Örnekler çoğaltılabilir tabiki bu nokiaya özgü bir şey değil ama nokia nedense daha çok göze batıyor eksikleriyle

quote:

bence bu olay sadece nokiaya özgü değil genel anlamda hepsindede var ha nokiada daha fazla derseniz ona bir şey diyemem..

ARKADAŞIM ÇOK İYİ AÇIKLAMIŞSIN+123456789

• quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Tamam doğruda bazı temel özellikler vardır hemen her telefonda bulunur. Mesela bluetooth şu anda çok kullanılan bir özellik ama gidipte sen orta segment bi telefona bluetooth değilde hala kızılötesi koyuyorsan ben sana sorarım bu nedir diye.. Yada üst düzey bir telefona radyo koymuyorsan yada iddialı bir modele flaş koymuyorsan.. Örnekler çoğaltılabilir tabiki bu nokiaya özgü bir şey değil ama nokia nedense daha çok göze batıyor eksikleriyle

quote:

ARKADAŞIM ÇOK İYİ AÇIKLAMIŞSIN+123456789

• Her işi yapmaya çalışan adam aslında hiçbir işi hakkıyla yapamaz.Alın bi Canon yanına bir MP3 Player, telefonu da tipi hangisi hoşunuza giderse.Bu telefonculara 3 ayda bir para akıtmaktansa en mantıklısı bu.Hiç değilse hepsi işini hakkıyla yapar.
  • Yannız bi de şöle düşünün, Nokia şu an (tabii bir şeyini batırıyor ama) en çok özelliği bir arada taşıyan markalardan biri. SonyEricsson mesela daha da beter (yannış anlamayınm SE düşmanı falan diilim), yok efendim müzik için ayrı bir seri, fotooraf için ayrı bir seri, yakında video için ayrı bir seri çıkacak diolar... Dua edelim de Nokia Nserisi'nden M'ye, M'den de O'ya geçmesin....
  • Bu durum sadece Nokia firmasına özgü değil. Diğer büyük telefon üreticileri de telefonlarda birkaç özelliği kısıp piyasaya sürüyor. Bu bir pazarlama stratejisidir.
  • P900'a ek olarak i-mate Jamin var. Wi-Fi, Bluetooth, 2 Mpix kamera vs. vs. Hatta telefon bile edilebiliyor icabında

Bazı arkadaşlar "Kargadan başka kuş, Nokia'dan başka telefon tanımam" mottosuna sahip oldukarı için, alternatif modeller gözden kaçabiliyor tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

suan için en iyi tel sanırım p990 boyutu sizi sorun etmezse wede fiyatı gerci oda hemen hemen n91 we n80le aynı
  • Dediginiz gibi olursa nokia satamaz be arkadaslar
    ama yinede en baba nokia
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

suan için en iyi tel sanırım p990 boyutu sizi sorun etmezse wede fiyatı gerci oda hemen hemen n91 we n80le aynı

İşte ondada boyut sorunu var
  • N93'te radyo telefonun kendisinden mi var? (Kulaklıksız çalışıyor mu?)
  • tüm firmalar aynı.muhakkak birşeyleri eksik bırakıyorlar.öyle olmasa yeni modelleri kime satacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okumusfatih

tüm firmalar aynı.muhakkak birşeyleri eksik bırakıyorlar.öyle olmasa yeni modelleri kime satacaklar.

+1 Ama böyle yaparak teknolojik ilerlemeyide geciktiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.