Şimdi Ara

Son Çıkan 1607 Toplu Güncellemeleri Yükleme sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhabalar, Program Ekle kaldır kısmını açıp yüklü uygulamalar-güncellemeler arasında M..X4.0 tarzında birşey yüklü mü bir bakabilir misiniz?
  • @rocky1907 valla ben de bir bakayım dedim ama göremedim hocam dediğiniz gibi bir şey.
    İşin enteresan tarafı office güncellemelerini alıyor, yüklüyor ya da güvenlik güncellemesinde falan bir problem yok. Lakin bu 1607 toplu güncellemeyi kuramadım.
    Çok da büyük bir sıkıntı çıkmadığı takdirde bırakıcam kendi haline valla yetti
  • sinanozk kullanıcısına yanıt
    Microsoft Visual C++ Redistribuble yüklemelerinin ya altında ya da üstünde olması lazım.
  • rocky1907 R kullanıcısına yanıt
    Hayır yok öyle bir uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla usb ye kurduğum iso dosyası ile de onarmaya çalıştım fakat hata verdi malesef. Tek yol Windows u yeniden kurmak sanıyorum :(

• Aynen öyle olacak . Her şey için teşekkürler.

• andree03 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kusura bakmayın fayda sağlayamadık. Format sizin için tek çözüm gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Rica ederim. Kusura bakmayın fayda sağlayamadık. Format sizin için tek çözüm gibi gözüküyor.

Hocam yabancı forumlarda ve de Microsoft un websitesine baktığımda update sorunlarına 3.parti uygulamaların engel olabileceği yazıyor sanırım. Nedir bu uygulamalar? Yani bilgisayarda şu update harici sıkıntım yok. Hiç yere de format atmak istemiyorum açıkçası. Vardır diyorum illa ki yapılabilecek bişeyler
    3.parti uygulamalar Windows'a sonradan yüklenen uygulamalardır. Virus programları, müzik çalarlar, Tarayıcılar vb. gibi.
  • @MRT_ peki şöyle birşey geldi aklıma olur mu bilmem. Bu herşeyin yolunda olduğu laptobumdaki system32 içindeki update download dosyalarını bu bilgisayara alsam bir işe yara mı? Windows sürümleri aynı böyle birşey de şimdi geldi aklıma :)
  • quote:

3.parti uygulamalar Windows'a sonradan yüklenen uygulamalardır. Virus programları, müzik çalarlar, Tarayıcılar vb. gibi.

Hocam merhabalar, şimdi insider derlemelerini almaya başladım ve güncellemeler de yüklendi. Bilgisayar kendini birkaç kez başlattı(klasik güncelleme işleri). Neyse şimdi de ses çıkmıyor, hoparlör işareti kapalı bir türlü açamadım. Güncel sürücü olmasına rağmen, aygıt yöneticisinde Realtek Audio un üzerinde sarı ünlem işareti var.Şu şekilde bir uyarı mevcut

Son Çıkan 1607 Toplu Güncellemeleri Yükleme sorunu

Kayıt defteri ile alakalı bir sıkıntı var heralde, çözemedim.

Sürücü sekmesinin resmini yollar mısın?
  • quote:

Sürücü sekmesinin resmini yollar mısın?

Sürücüyü silmeden tekrar kurdum, sorunum düzeldi şimdilik.
    Yalnız bu insider prewiev a geçtikten sonra birtakım saçmalıklarla da karşılaşıyorum. Mesela masaüstü simgelerimi istediğim gibi ekranın sağ-sol alt ya da üst köşesine çekemiyorum. Kısayolu köşeye taşıyıp bıraktığımda hop bir iki boşluk sağa sola falan kaçıyor kendiliğinden, bu sıkıntıyı anlamadım.

Son Çıkan 1607 Toplu Güncellemeleri Yükleme sorunu

Mesela herhangi bir kısayolu sağ ya da sol alt köşelere çekemiyorum, inatla başka yere karışıyor. Son durum bu şekilde bıraktım :)

Daha çok yeni bir sürüm olduğu için bu tip küçük saçma sorunlar olması normaldir. Bir iki toplu güncelleme sonra bu tip sorunlar düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkan_13

ses sorunların için vidoedaki adımları uygulayın sorununuz çözülecektir

Windows 7 8 10 ses sorununuz varsa bunu 7 adımda çözebiliriz nasıl yapılır videoda anlatılmaktadır

https://www.youtube.com/watch?v=Ykt1qjqkUOs

Teşekkür ederim, şimdilik sesde bir sıkıntım kalmadı. Bir de yazmayı unuttum, ilk bahsttiğiniz video ile güncellemedeki problemi hallettim sanırım. Gerçi insider sürüme geçtiğim için mi bilemiyorum tabi ama herhangi bir güncellemede sıkıntı olmadı dünden beri.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.