Şimdi Ara

Son Ay Yapılan İnanılmaz Büyük Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
5
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikle denemelerde netleriniz düşüyorsa mutlaka bu dediklerimi iyi okuyun

Son ay genelde öğrenciler demoralize olmamak için sürekli kolay denemeleri çözüp duruyor veya zor denemelerde bu soru zor ya bu kadar da çıkmaz diyip yapamadıklarını öğrenmeden geçiyor çevremde inanılmaz sayıda örneği var bunun

Aman diyeyim bu işin sonu sınav çıkışında sınav anı her şeyi unuttum demenizle sonuçlanabilir aslında unutmadınız sadece bilgiler tam oturmuş değildi sınav anı heyecanıyla kafada birleştiremediniz.

Kısacası bol bol deneme çözün ve özellikle zor deneme çözün bir de kimya biyoloji adına konuşmuyorum genellikle yapılmıyor çünkü ama özellikle fizik adına ösym böyle sormaz yeaa demeyi bırakın ben her zaman söylüyorum sınavdaki bir dersin zorluğu asıl diğer derslerin zorluğuyla alakalı sonuna geldiğinizde hepsini yaptığınız bir ayt mattan sonra fene başlamakla yarısı boş bir ayt mat sonrası fene başlamak arasında dağlar kadar fark var o yüzden en kötü senaryoda bile moraliniz 0 dahi olsa çözebilecek kadar sağlam oturtmuş olmanız lazım konuları özellikle fende fenin içinde de fizik için.

Ben bu sene 5.kez giricem üniversitede olmama rağmen hala bende bile heyecan oluyor sınavda bazen - + birbirine karışabiliyor :)

• Hocam 2016 dan itibaren sıralamalarınız kaçtı acaba merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    11k

10k

3k

2k

Bakalım bu sene tyt süresi geldi kaç gelecek merak ediyordum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene girmeyinde onumuzden bi kisi azalsin :d

bu sene çalıştın mı geçen seneki kalanlarla mı tyt yi zaman olarak nasıl ayarladın
  • Hocam gün içerisinde deneme sıklığınızı neye göre ayarliyorsunuz? Sinava kadar gün tyt denemesi çözmek verimli olur mu

• Yok hayır fakat İzmir'e gittikten 4 5 ay sonra şans eseri özel ders vermeye başlamıştım hiç unutmam hatta saati 30 liradan 1 saat ötedeki bir yere gitmiştim

İşler o kadar büyüdü ki günde 12 13 saat kendi evimde ders anlatır oldum bir anda yani oturup da özel bir tekrar falan yapmadım ama müfredatı baştan sonra 10 15 defa anlatınca ister istemez tüm detaylara hakim oluyorsun tabi çocukların sorularını çözmek not hazırlarken genelde en az çıkmış sorular MEB kitapları hariç 10 15 kaynak tarardim tüm soru tiplerini anlsttigimdan emin olmak için bir yerden sonra her şey oturuyor zaten

Zamana gelirsek ben tyt de yetistiremeyenlerdenim bir şey söylemem doğru olmaz bu sene gireceksen tyt de zaman önemli değil zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reaghar kullanıcısına yanıt
    Ben son ay günde 2 veya 3 tyt ve kalan zamanda da en az 300 tane denemelerle ayt sorusu cozerdim genelde 14 15 saat çalışırdım

• No tercih no pain :)

Ayt denemeleri soru bankası çözer gibi mi çözüyordunuz yani

• Reaghar kullanıcısına yanıt
    Evet evden çıkarken sabah 6 da savaşa gider gibi yükler çantaya çıkardım :)

Merak ettiğim için soruyorum neden her sene giriyorsunuz ve hiç sıkılmıyor musunuz? Ben bir an önce bitsin diye dua ediyorum.

• Tribbiani15 kullanıcısına yanıt
    Öğretmenlik yaptığım için aslında

Çocuklara heyecan yapmayın demek benim gözümde çok saçma

Bunu sınav anında deneyimleyip ona göre tavsiye vermek gerekiyor

• Tribbiani15 kullanıcısına yanıt
    İnsan mesleğinden sıkılır mı :)

• Aytyi nasıl bir sıralama ile çözüyorsunuz hocam? Genelde zaman bol diye böyle bir soru sorulmuyor ama merak ettim.

• Buna vereceğim cevap pek objektif olmaz çünkü hobi olarak gördüğüm dersler ve bölüm derslerim birleşince otomatik olarak ayt deki netice hiç 75 netin altına düşmüyor onlarda dikkstsizlikten vs gidiyor ama şunu söyleyebilirim önce fiziği ve matı çözüyorum sevdiğim için sonrasında kimya ve biyoloji

• knk mezuna kaldın mı keyiften mi giriyon anlamadım keyiften bu sıralamaları yapmak da her babanın işi değil helal
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadim ogretmen misiniz mezun musunuz mezunsaniz neden gitmiyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.