Şimdi Ara

Son ay bidaha onu göremicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beler lise sona gidiyorum ve okulda hoşlandığım bir kız var. Biliosunuz ki okullar haziranda kapanıcak zaten şuan bile çoğu kişi okula gitmiyor. Kız yurtdışında okicak yani bu aydan sonra onu görebilme imkanım yok.

Kızla nerdeyse hiç konuşmadım, 1-2 kere benle konuşmuştu ki galiba ben heyecanlandım ondan sonra benle hiç konuşmadı. Arada bir de kendisine öyle bakıyorum gözüm dalıyor, o yüzden %70 hoşlandığımı biliyor ve sanırım o yüzden benimle konuşmayı tamamen kesti mesela sabah günaydın ya da yemekhanede afiyet olsun derdi.

Anlattığımdan da anlayacağınız gibi utangaç ve biraz yıkık biriyim, ondan başka hoşlanan kişi(ler) de var hatta sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum. Kıza 1 ay kala açılmak saçma olur diye düşünüyorum boşu boşuna kendimi rezil ederim ama bir yandan da emin olmamakla beraber duygularımı bilsin istiyorum (belki zaten biliyordur ama cevabını duymak isterdim)

Şuan bana en makul gelen sahte bir insta profili yapıp dmden yazmak ama onu bile becerebiliceğimi sanmıyorum o hesabı kasmam gerekir..
    Şu aralar büyük problemlerim var sevdiğim kızdan gelecek sıcak bi sarılma çok yardım ederdi

• okullar hazirandamı kapanıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

okullar hazirandamı kapanıcak
    dalga mı geçion oqliim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

dalga mı geçion oqliim

Alıntıları Göster
    Son ay bidaha onu göremicem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise İlk Gün Ne Yapıcam
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.