Şimdi Ara

SON ARTIK BUNLAR, ÇOK KALMAYACAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni sistem topladım, soğutucularını kendime yeterli gördüğüm için eski soğutucuları satıyorum.baştan belirteyim pazarlık yok, fiyatlar daha düşmüyor.anadolu yakasındayım, kadıköye elden teslim, başka şehirlere kargo artık var

coolermaster blueice2 kuzey köprüsü soğutucusu : 15 ytl
    aparatları tamdır.orjinal termal macunu bile açılmamıştır.

zalman zm-f1 80mm fan: 5 ytl
    isterseniz performans modunda ( 28db, 36cfm) isterseniz sessiz modda(sessizleştirici aparatı var, 21db, 20cfm) kullanın. hiç bir sorunu yok ve temizdir.

fanı bozuk AOpen 300watt psu : 10ytl
    aopen kasa ile birlikte geldi ama kasayı satsam para etmez durumda o yüzden ayrı satıyorum.güç kaynağı çalışır durumda ama fanı arada ses çıkarıyor, direk güç kaynağının içine bağlı olduğu için değiştiremedim.

zalman fatality fs-v7: 25ytl
    6600gt agp ekran kartı üstünde kullandım 2.5 sene.bilindiği gibi 6600gt agp lerde ram soğutucuları takılamıyor, o yüzden ram soğutucuları hiç açılmamış temizdir, soğutucunun yanında tüm aparatları, termal macunu, soğutucuları, zalmanın 4 lü fan çeviricisi( 2 tanesi sessiz 2 tane normal hız) vardır.

hepsini 40 a bırakırım, elden teslim olmak şartıyla

takas olarak, ya hepsine karşı aparatları tam olarak(macunu olmasada olur) thermaltake bigtyphoon vx120 olur, yada GlacialTech igloo 5700mc (aparatları tam olacak şekilde)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm kutun dolu sanırım

psu için konuşmam gerek
    by_seyf@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SEYF -- 27 Ağustos 2008; 0:27:38 >
  • pm kutusu boş, bi daha deneyin isterseniz msn messenger ile ilgili problemlerim var, şimdilik pm
  • İletilemiyen Kişisel mesaj: dikmenibo Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.