Şimdi Ara

Son 40 yılda GS,FB,BJK ne yapmış ? (buyrun bakalim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama şuan trt3 de galatasaray arsenal uefa kupası maçı var
    takımda canavar arsenal sahadan kaçacak nerdeyse bülent tek kol falan duygulanmamak elde değil
    bu arada eğer geçmiş önemli değilse büyüklük kavramı nerden gelir arkadaşlar?
    fener bu sene şampiyon oldu büyük geçen sene olamadı küçük o zaman ????
    sizdeki mantık tarla mantığı bu sene var ekince yok
    ama futbol farklı böyle olmuyor
    uefa kupası boru değil
    kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın
    bakıyorum da beşiktaşlı arkadaşlar hiç bir şekilde kupayı küçümseme gibi bir yola başvurmuyor fenerli arkadaşlar
    eskidi falan diyor
    aziz yıldırımda eskidi ama hala başkan
    saygılar tabikide takımdaşlarıma

• quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

geçmişle yaşamak ondan kurtulamamak geleceğe bakamamak ne acı şey ya..
    gelecek gelecek diyorsunuzda 2007yılı oldu fb başarıyı galiba 2107da yapıcak
  • gülimi alimi şaşırdım özellikle belirttim mesajı atarken içime dogmus demekki .arkadaşlar 40 yılın bi anlami yok öyle esti bakiim son 40 yılda kim ileri çıkmış çünkü yakın geçmiş .babalarımızın gençlik zamanlarından başlayarak.

eğer art niyetim olsaydi derdimki son çeyrek yüzyılda yani son 25 yılda bu takımlar naaptı diye konu açardım.

sonuç: fenerbahçenin son çeyrek yüzyılda aldığı tek kupa türkiye ligi şampiyonluğu...

bunumu istiyodunuz a dostlar.fenerli arkadaşlarıma soruyorum bunumu istiyodunuz .
    he yok 100 yıllık tarihe bak derseniz.onuda yukarda arkadaş açıklamış yukarda

16-17
    14-4
    1-0
    1-0

he eğer böyle istiyosanız.bidaa 7-0 denildiğinde usulca kabullenmesini bilin.

• quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama şuan trt3 de galatasaray arsenal uefa kupası maçı var
    takımda canavar arsenal sahadan kaçacak nerdeyse bülent tek kol falan duygulanmamak elde değil
    uefa kupası boru değil
    bakıyorum da beşiktaşlı arkadaşlar hiç bir şekilde kupayı küçümseme gibi bir yola başvurmuyor fenerli arkadaşlar
    eskidi falan diyor

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama şuan trt3 de galatasaray arsenal uefa kupası maçı var
    uefa kupası boru değil
    eskidi falan diyor

valla bende seyrettim güzel maçmış be

adams'ta kırmızı kart görmeliymiş,bir tek hagi'ye göstermiş hakem.

bi de 90. dakikada bi frikik var.hagi tam topa gelirken hakan vuruyor topa.hagi'nin bir bakışı vardı hakan'a valla ben tv başında korktum yaw

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.