konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama şuan trt3 de galatasaray arsenal uefa kupası maçı var takımda canavar arsenal sahadan kaçacak nerdeyse bülent tek kol falan duygulanmamak elde değil bu arada eğer geçmiş önemli değilse büyüklük kavramı nerden gelir arkadaşlar? fener bu sene şampiyon oldu büyük geçen sene olamadı küçük o zaman ???? sizdeki mantık tarla mantığı bu sene var ekince yok ama futbol farklı böyle olmuyor uefa kupası boru değil kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın bakıyorum da beşiktaşlı arkadaşlar hiç bir şekilde kupayı küçümseme gibi bir yola başvurmuyor fenerli arkadaşlar eskidi falan diyor aziz yıldırımda eskidi ama hala başkan saygılar tabikide takımdaşlarıma
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
geçmişle yaşamak ondan kurtulamamak geleceğe bakamamak ne acı şey ya..
gelecek gelecek diyorsunuzda 2007yılı oldu fb başarıyı galiba 2107da yapıcak
gülimi alimi şaşırdım özellikle belirttim mesajı atarken içime dogmus demekki .arkadaşlar 40 yılın bi anlami yok öyle esti bakiim son 40 yılda kim ileri çıkmış çünkü yakın geçmiş .babalarımızın gençlik zamanlarından başlayarak.
eğer art niyetim olsaydi derdimki son çeyrek yüzyılda yani son 25 yılda bu takımlar naaptı diye konu açardım.
sonuç: fenerbahçenin son çeyrek yüzyılda aldığı tek kupa türkiye ligi şampiyonluğu...
bunumu istiyodunuz a dostlar.fenerli arkadaşlarıma soruyorum bunumu istiyodunuz . he yok 100 yıllık tarihe bak derseniz.onuda yukarda arkadaş açıklamış yukarda
16-17 14-4 1-0 1-0
he eğer böyle istiyosanız.bidaa 7-0 denildiğinde usulca kabullenmesini bilin.
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama şuan trt3 de galatasaray arsenal uefa kupası maçı var takımda canavar arsenal sahadan kaçacak nerdeyse bülent tek kol falan duygulanmamak elde değil bu arada eğer geçmiş önemli değilse büyüklük kavramı nerden gelir arkadaşlar? fener bu sene şampiyon oldu büyük geçen sene olamadı küçük o zaman ???? sizdeki mantık tarla mantığı bu sene var ekince yok ama futbol farklı böyle olmuyor uefa kupası boru değil kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın bakıyorum da beşiktaşlı arkadaşlar hiç bir şekilde kupayı küçümseme gibi bir yola başvurmuyor fenerli arkadaşlar eskidi falan diyor aziz yıldırımda eskidi ama hala başkan saygılar tabikide takımdaşlarıma
+1
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
valla bende seyrettim güzel maçmış be
adams'ta kırmızı kart görmeliymiş,bir tek hagi'ye göstermiş hakem.
bi de 90. dakikada bi frikik var.hagi tam topa gelirken hakan vuruyor topa.hagi'nin bir bakışı vardı hakan'a valla ben tv başında korktum yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme