Bildirim
son 30 günde gelen umutsuzluk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Forumdan cik ders calis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardesim problem sorularinda şıklardan gidebilirsin eger yapabilirsen. Daha kolay ve rahat oluyor bilgine.
Ya abicim osym sırf onu hinligini yapıyor cevaptan denkleme ulasmak zor oluyor cidden dagildim işte çevredekiler konu ele kafandan çıkma olasılığı olmayanları falan diyor kafam allak bullak
bende bitiremediğim konularımı soru ve deneme üzerinden çalışıyorum. yararlı olacagını umuyorum. tavsiyem video çözümlü sorular uzerinden konuya çalışman. zaten bu sure zarfında unutma olasılığın çok az -
Bilmiyorum abicim su son 30gunde yaptım yaptım yapamadim deliririm sanırım
30 günde tüm ygs tekrar edilebilir
Bence umutsuzluğu bırakıp elinden ne geliyorsa bir an önce başlaman lazım. Arkadaşların da dediği gibi videolu konu anlatım ve soru çözümleri işini görebilir. 30 gün çok da az bir süre değil Ygs matematikteki bazı konular için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X