Şimdi Ara

Son 3 Aydaki Haritam(batucan78 tavsiyeni bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba buradaki bilgi alışverişi hoşuma gitti ve üye oldum..

Son 3 ayı nasıl değerlendirmeli?
    1)Önce Mustafa Tekinaydan çalışıp sonrada elimdeki Fem soru bankasından çözmek üzere bi program yaptım.Uykumdan 3 saat silerek yapıcam bu işi.

2)Mat 2 dede elimde Fem Ygs Lys s.b sı var her hafta 2 konu bitirerek ygs ye kadar mat 2 yide halletmek istiyorum.

3)Her hafta iki ders olmak üzere bitirecem.

Bu hafta Ygs Fizik-Ygs Türkçe
    2. Hafta Ygs Kimya-Ygs Coğrafya
    3.Hafta Ygs Biyoloji-Ygs Tarih
    4.Hafta Ygs Mat 1 -Ygs Felsefe

Mat 1 de konu eksiğim yok.Diğer derslerdede tekrar eksiğim var..Şimdi size sorum son 3 ayı nasıl geçirmeli.

Bide bi ilaç duydum Pharmaton diye bunu kullananlar acaba memnun kaldılar mı?

Cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -fsm1453- -- 12 Ocak 2012; 21:25:53 >

• pharmaton kullandım ginseng destekli multivitamin müthiş bir etkisi var inanılmaz dinç tutuyor ama doktora danış öyle kullan
    zihin bulanıklıği ve fiziksel koordinasyon bozukluğuna karşı iyi gelir
  • dostum inan bana uykudan silerek yarattığın zamanda çalıştığın dersin sana hiçbir faydası olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

dostum inan bana uykudan silerek yarattığın zamanda çalıştığın dersin sana hiçbir faydası olmayacak.

Hocam bi bakıma haklısın ama yat yat olmuyo..80 gün kaldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

pharmaton kullandım ginseng destekli multivitamin müthiş bir etkisi var inanılmaz dinç tutuyor ama doktora danış öyle kullan
    zihin bulanıklıği ve fiziksel koordinasyon bozukluğuna karşı iyi gelir

Hocam birazdan almaya gidecemde sende herhangi bi yan etkisi oldu mu?Zeka açmaq özelliği var mı?

• öncelikle doktora danışmalısın kullandığın ilaç varsa ya da herhangi bir alerji yan etkilere sebeb olabilir sağlık konusu bu
    bende bir etkiye sebeb olmadı ama dinç tutuyor zihni toparlıyor ama uzun süreli kullanma beslenme açısından uygun bir diyet programı daha uygun olur
  • Hadi beyler özellikle tecrübeliler yorumlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o ilacı bende kullandım öyle abarttığınız kadarda etkili olduğunu düşünmüyorum. onun yerine balya(balık hapı) büyük kapsül kullanıyorum çok daha memnunum
  • bencede uykundan alma sınava 2 ay küsür kaldı günde 5 saatten az uyuma.
    1 e kadar calıs yat ben öyle yapıyorum artık birde etrafını fazla takma kisiden kisiye degisir bu bünye farkı ..
    benim arkadasım gece 3 4 gibi kalkıp biyoloji ezberi yapıyormus neymiş beynin en boş oldugu saatmiş o saatte ben kacıncı uykumdayım denedim olmadı yani herkesin bünyesi uykusuz kalma direnci filan farklı şöyle birşey daha var 2 3 gece dene dayanabilirsen arkası gelir ben 1 gün dayandım hiçbir verimi olmadı dersanede ruh gibiydim bıraktım ilaç olayına filan girme kendi başına dene kaç gece calısabileceksn tuttunmu ? bırakma o zaman ..
  • Batucan78 duyrulur
  • Su parmatonu bende merak ediyorum kullanmaya basliyacam
  • merhaba hocam kolay gelsin.Öncelikle hiç ilaç falan kullanma o ders isteği seni ayakta tutar ya da beni tutuyor bilemicem.Mustafa tekinayın kitabı bende de var fizikte kendime baya güvensem de cozdum o kitabı ve hoşuma giden yanları beklenilecek hatalara dusulmesini ve konunun mantıgını kavratıyor.Ayreten 5 hamlede ygs var onuda bitir derim.Ben son hamleye geldim ve hoş bi tekrar oldu.Konuları yavaş yavaş oturduysa denemelere başla baya çöz yani.Benden bu kadar bı sıkıntın olursa yardımcı olurum
  • Kilo Aldırıyor mu?? bende düşündüm bakın şimdi ama annemgilden gizli almalıyım Yoksa engel olurlar yarın eczaneye sorucam
  • plasebo etkisi o pharmaton bu tarz işlerde bi boka yaramaz
    anca stimulantlar yarar onlarda kırmızı reçete
  • pharmaton bir süre etki etsede bünye alışınca eski haline dönüyorsun.
    ama ilk 1ay falan enerjik olduğun belli oluyor.
    sabah dinç uyanıyorsun uykulu gezmiyorsun ortalıkta...
  • Yok ya Zaten annem gördü yazarken sordum kızdı saçmalama dedi.. en iyisi programlı bi şekilde uyumak ona göre de çalışmak ben dişimden rahatsızdm antibiyotik alıodm sürekli bıraktm dün 1 haftadır uyuyordm inş bi dha böyle olmam .. :(:( uyku hastalığına mı tutuldm acaba ?? :(:(
  • pharmatonu her gün kullanmayın 2-3 günde bir . Vücudu öyle toparlarsınız . Hergün kullanırsan bidahaki ay aynı etkiyi göstermesi için vücut 2 tane phermaton ister bu sefer. Ben 3-4 günde bir kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.