Şimdi Ara

Son 20 yılda üretilen tüm Volkswagen araçları kolaylıkla hacklenebiliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alito

En güvenli araba Murat 131 diyorum kimse inanmıyor.

Sanki murat 131 güvenli de.

Volkswageni sevmiyorsan almazsın olur biter alanları neden aşağılıyorsunki herkesin bir bildiği var Volkswagen gerek sağlamlığı gerek yalıtımı sürük konforu olarak yeterli bir araç adam uzun yıllar bineceği bir araç için sipariş verip 3 ay sıraya girebilir bunu o kadarda abartmanın bir anlamı yok bir çok insan fiat renault alıyor o zaman onlar salak tenek parçasına paramı verilir diye eleştirmek doğrumu onu alan adam yakıtı hoşuna gitmiştir servisi yaygındır parçası ucuzdur vb. sebeplerden dolayı tercih etmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

quote:

Orijinalden alıntı: arrivederci

japona yönelin toyota honda mazda.almanlar tek platformda 10 farklı model çıkarıyor maliyeti düşürüyor hal böyleyken bütün modellerde hatalı üretim oluyor.son kullanıcıya fiyat asla yansımıyor passata mercedes parası vermekte değişik bir fantezi.

Passatla aynı fiyata giden mercedeslerde Renault, bmwlerde de Peugeot motoru olduğunu bilmediğine inanmıyorum :). VW kullanıcısı, savunucusu değilim ama bunlar gerçekler.

mercedes dizelde pejo motoru diye biliyorum ben

Orijinalden alıntı: berk70

quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

quote:

Orijinalden alıntı: arrivederci

japona yönelin toyota honda mazda.almanlar tek platformda 10 farklı model çıkarıyor maliyeti düşürüyor hal böyleyken bütün modellerde hatalı üretim oluyor.son kullanıcıya fiyat asla yansımıyor passata mercedes parası vermekte değişik bir fantezi.

Passatla aynı fiyata giden mercedeslerde Renault, bmwlerde de Peugeot motoru olduğunu bilmediğine inanmıyorum :). VW kullanıcısı, savunucusu değilim ama bunlar gerçekler.

mercedes dizelde pejo motoru diye biliyorum ben

Mercedes 2bin motor kadar Renault motoru kullanıyor. Daha üst hacimli motorlar için kendi üretimini kullanıyor.

• Amaaaan vw diyince heveslenmistim bugatti ya da lambo'da açık varsa yakalayalim diye.golf'mus pffffff...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.