Şimdi Ara

son 20 gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ygsde hedefim 10 k inş..(Şuan pek istediğim seviyede değilim)Dershane salı çarşamba perşembe cuma beşte başlıyor yedide bitiyor eve gel yemek ye filan saat sekizi buluyor tabi evden de beşte çıkıyorum dershaneye gitmek için yani 5 saate yakın vaktimi gidiyor .Sizce son 20 günde dershaneye gitmeli miyim yoksa evde oturup başımı kaldırmadan ders mi çalışmalıyım? Ygs geometrim pek iyi değil onun dışında çok şükür sıkıntım yok dershaneye gidersem tek sebebi biyolojiden sistemler ve mat 2 limit işlemeleri olacak

• Bence o kadar zamanın gideceğine evde sistemler+deneme yapabilirsin.
  • Senden bi yol olmaz bence bırak şurda 20 gün kalmış geometri diyosun hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Bence o kadar zamanın gideceğine evde sistemler+deneme yapabilirsin.

ben de öyle düşünüyorum da içimde bir pişmanlık acaba bir şey kaçırır mıyım endişesi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka1zern

Senden bi yol olmaz bence bırak şurda 20 gün kalmış geometri diyosun hala

Ben geometri bilmiyorum demedim sadece kendime güvenmiyorum geometride konularım bitmiş olsada. İnsanların moralini bozarak hiçbir yere ulaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka1zern

Senden bi yol olmaz bence bırak şurda 20 gün kalmış geometri diyosun hala

Adam geoya güvenmiyorum demiş. Bilmediğini nerden çıkardın şimdi?
  • Güvenemiyorum demek bilmiyorum demektir.Geometri gibi kolay bi ders hele ygs de çıkan sorular soru değil
  • Bende seninkine benzer bir şey düşünüyorum. Salı,çarşamba,perşembe ve cuma günleri 8 de ders başlıyor. Derslere girmeyecem 8 den 4 e kadar çalışma salonunda kalacam. Akşamda kamp oluyor ama girmem heralde
  • Güvenmiyorum bilmiyorum demek mi? Benim kendimi en zayıf gördüğüm ders onun için güvenmiyorum bana göre bilmiyorum demek için 5 netin aşağısını yapmak gerekir çok şükür bende 5 netin aşağısına düşmedim
  • Orijinalden alıntı: RoSSoJoZeF

Bende seninkine benzer bir şey düşünüyorum. Salı,çarşamba,perşembe ve cuma günleri 8 de ders başlıyor. Derslere girmeyecem 8 den 4 e kadar çalışma salonunda kalacam. Akşamda kamp oluyor ama girmem heralde

Faydalı olur umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsav -- 1 Mart 2014; 20:40:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.