Şimdi Ara

SON 16 GÜN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

SON 16 GÜN

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: ibiaktass

çok yakın netlerimiz en son 345 kurumsal 7 tyt 100 yaptım merkez tg aytden 68 yaptım dikkatsizlik çok var daha çok alan denemesi çözmeye çalışıyorum 3 saat masa başı durmak artık çok sıkıyor amacım +75 idi normalde 75 leri gördüm de ama bakalım 70 de yeter :D
    benim için de 70 yeter.Genel olarak 65-70 yapıyorum.2 defa 72 falan yaptım ama hep orta zor denemeler çözdüğüm için daha iyisini yapabilirim diye düşünüyorum.+70 yaparız inş
  • quote:

aynen sonuç derece falan çözdüm ben de senin çözdüklerinle neredeyse aynı bi hocalara geldik çözemedim burdaki işlerde yoktu siparişte etmedim sonra
    sonuç derece kaç geliyordu ?
  • ibiaktass kullanıcısına yanıt
    Benim de o civarda geliyor.Tyt haric görünüşe göre sınavda birimiz sıçmassak benzer şeyler gelicek.Mezun musun ?
  • quote:

evet 80kdan kalmıştım
    iyi çekmişsiniz hocam ben de 60dan kaldım
  • Bir saat türkçe-sosyal karışık tekrar yaptım.Ardından tyt denemesi çözdüm sarmal frekans 2.deneme cevaplarına bakmadım sabah yazarım netimi.Deneme çözdüğümde inanılmaz sıkılıyorum perşembe günü son ayt denememi çözücem(konsantrasyon 5.) o zamana kadar 345 ve çözüm ayt feninini çözücem arada bir de mat ayt atarım geri kalan tekrar atarım.Ayrıca film izledim zaten küçüklüğümden beri çok film izlerim ama ilk defa mezun senemde romantik film izledim bu da romantik film olduğu için adını söylemicem çünkü fu.. average felsefemle uyuşmuyor.Mezunluk zor
  • Sarmal 2.deneme kontrol ettim 92 geldi Türkçe 24.25 yapmışım neden böyle geliyor türkçe anlamıyorum.Bayağı geç kalktım bügün.Deneme kontorl ettim 1.5 saat civarı Bir de ayt tekrar ettim 1s.Şimdi sınav giriş belgesini falan çektircem gelince ayt kasarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: an agony

Knk sarmal Türkçesinde bir sıkıntı var, kabul, ben de beğenmedim de, 24 yaptıracak kadar değil bence, diğer denemeler nasıl, senin netler iyiydi diye hatırlıyorum ondna soruyorum
    Hocam normalde türkçem zaten diğerlerine göre sıkıntı 30-35 arasında geliyor.Yaptığım en kötü türkçe buydu.Üç dört gün önce msü de 36 yapmıştım.

Orijinalden alıntı: Eggs59

Hocam normalde türkçem zaten diğerlerine göre sıkıntı 30-35 arasında geliyor.Yaptığım en kötü türkçe buydu.Üç dört gün önce msü de 36 yapmıştım.

Alıntıları Göster
    Öyleyse güzel, çok sallama diğer yayınevlerini.

Dediğim gibi sarmal Türkçesi sıkıntılı,

ÖSYM her zamana piyasadaki en anlaşılır Türkçeyi soruyor,
    Ticari yayınevleri bu işi yapamıyor, Türkçe hazırlayamıyor, sorularda anlatım yönünde bir sıkıntı oluyor.

Ben en yüksek netlerimi hep ösym sorularında yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Öyleyse güzel, çok sallama diğer yayınevlerini.

Dediğim gibi sarmal Türkçesi sıkıntılı,

ÖSYM her zamana piyasadaki en anlaşılır Türkçeyi soruyor,
    Ticari yayınevleri bu işi yapamıyor, Türkçe hazırlayamıyor, sorularda anlatım yönünde bir sıkıntı oluyor.

Ben en yüksek netlerimi hep ösym sorularında yaptım

Alıntıları Göster
    Aynen hocam bilgi sarmalın bu denemesi benden kaynaklanıyor ama aslında iyi sorular hazırlayan yayınevlerinin bile türkçesi çok saçma olabiliyor.Sınavda sıkıntı çıkmazsa türkçeyi çok daha iyi yapabiliriz.

• Denemelerden kestiğim çözemediğim sorulara bakım tekrar attım genellikle fen ağırlıklı 2s yakın.Birazdan yatıcam 7 de kalkıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eggs59 -- 11 Haziran 2019; 0:24:4 >
  • 1s ayt fen tekrar attım.Ardından 345 fen 5.denemesini çözdüm 34d 3y çözerken tokatladım gibi gelmişti ama hiç beklemediğim yerdenn bıcaklandım.3y da kimyadan geldi.Çözdüğüm 345 fen arasında en beğendiğim biyoloji bu denemedeydi.1s tyt tekrar attım sosyal ağırlıklı.Ufak bir işim var 1-2 saat sonra tyt Çözüm 3.denemesini atıcam.Bu arada forum bana inanmıyormuş %50 kazanır diyor.
  • Deneme çözdüm netimi hesaplamadım birazdan hesaplayıp denemeyi kontrol edip tekrar edicem.Ayrıca ayt mat hocalara geldik videosunu izledim x1,5da açıkcası boş bir video bir şey katmadı rahatlamak için izledim.Yarım saat falan da matematik eskiden kalan sorularıma baktım başka da bir şey yapmam bügün yatarım 12 de.Deneme çözmek gerçekten işkence gibi çözmeyi planladığım saatten 1 saat sonra anca masaya oturuyorum deneme bitiyor 1-2 saat yine boş boş dolanıyorum.İyice sıkıldım.
    OBP 91,1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eggs59 -- 17 Temmuz 2019; 4:5:35 >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.