Somee.com un free hosting iyi mi asp.net ile çalışmaları rahat yapabilir miyim ? kullananlar önerir mi?
bunda 8-9 yıl once asp için kullanmıstım sorun olmamıstı.
Ben her şeyden önce iyi bir ev sahibi seçerken, altyapı, fonksiyonunu kontrol edin ana yönetmek için bir kontrol paneli onları kontrol etmeli, bu site hakkında herhangi bir fikrim yok. Daha da önemlisi, onlar araştırma ve özellikleri bir kontrol listesi yapmak ve barındırma sağlayıcıları ve onların hizmetlerini karşılaştırmak ve Sen, trafik miktarda ihtiyaç alanı dayalı hosting seçmeliyim daha success.Its işinizi yol açacağı profesyonel nasıl sitenize almak ve diğer faktörler olacaktır. Kontrol ettikten sonra, şimdi iki yıldır benim web barındırma gibihttp://www.tucktail.com/hosting/web-hosting_4.aspx?ci=83725&prog_id=447401&pl_id=447401 kullanılarak olmuştur ve onlarla çok çok etkilendim it ucuz, ama gerçekten profesyonel., kaydolma sırasında tüm sitelerini barındırmak .I aylık bazda onlarla gidebilir, sizin için en iyi hosting planı almak ve veri merkezi bir web hosting seçebilirsiniz ultra hızlı web sitesi yükleme süreleri olsun. Ayrıca bile oturum açmadan önce yeni bir blog, cms, web galary veya e-mağaza kolayca sizin için kurulacak listenize seçebilirsiniz!
free hosting yerine uygun ve hesaplı güvenilir bi şirketten hosting hizmeti kullanabilirsin aynı zmanda yapmış olduğun sieleri kendi alan adınla yayınlama sansın olur.bunun içinwww.domainilehosting.com ziyarete edebilirsin.