Şimdi Ara

soma beni derinden sarstı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maden ocağı türküsü http://www.dailymotion.com/video/xnw3d8_grup-yorum-madenciden_music
    bu acı bana çok fazla geldi.gözümde yaş kalmadı.
    bu günleride mi görecekti bu gözler.bu acıyıda mı çekecekti bu yürek.
    ne gelirdi ki elimden.keşke gelseydi bişey.300 kere öldüm bende.tarifi imkansız.
    eğer bu ülkeyi ben yönetiyor olsaydım canıma kıyardım galiba.benim sorumluluğumda olan 300 vatandaşımın acısına nasıl dayanabilirdim ki.

eskiden beri siyasetçi olma fikri vardı içimde.ama bu saniyeden sonra kararımı verdim.bizler için çalışan o işci kardeşlerimiz madende öldü.bende gerekirse masada ölürüm.ama bu işi başarıp hedefimin ilk basamağı olan lys yi alnımın akıyla bitireceğim.tüm somalılar için.tüm türkiye için.

ülkemin her bir vatandaşı için ölürüm lan ben.kimin haddine tedbirsizlik.kimin haddine 300 vatandaşımın canına kastetmek.
    lafı uzatmak istemiyorum.ne desem boş.ama son sözümü söylemedim.savaş yeni başladı.

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.
    UNUTMA UNUTTURMA TÜRKİYEM

• arkadaşım bize manevi yardım fikri lazım orda şuan herkes maddi yardım yapıyo o insalara daha yakın olduğumuzu hissettirecek bi şey arıyoruz ilk etepta toplu yemek vericez başka fikirde lazım manevi
  • Aynen benıde cok sarstı hıc bır sey yapasım yok elım kolum baglı ordakılerı dusunuyorum. Bır kendı halıme bakıyorum bırde o ınsanları onlar benden daha cok hakkedıyor yasamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle kardeşim çok haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWolverine

maden ocağı türküsü http://www.dailymotion.com/video/xnw3d8_grup-yorum-madenciden_music
    bu acı bana çok fazla geldi.gözümde yaş kalmadı.
    bu günleride mi görecekti bu gözler.bu acıyıda mı çekecekti bu yürek.
    ne gelirdi ki elimden.keşke gelseydi bişey.300 kere öldüm bende.tarifi imkansız.
    eğer bu ülkeyi ben yönetiyor olsaydım canıma kıyardım galiba.benim sorumluluğumda olan 300 vatandaşımın acısına nasıl dayanabilirdim ki.

eskiden beri siyasetçi olma fikri vardı içimde.ama bu saniyeden sonra kararımı verdim.bizler için çalışan o işci kardeşlerimiz madende öldü.bende gerekirse masada ölürüm.ama bu işi başarıp hedefimin ilk basamağı olan lys yi alnımın akıyla bitireceğim.tüm somalılar için.tüm türkiye için.

ülkemin her bir vatandaşı için ölürüm lan ben.kimin haddine tedbirsizlik.kimin haddine 300 vatandaşımın canına kastetmek.
    lafı uzatmak istemiyorum.ne desem boş.ama son sözümü söylemedim.savaş yeni başladı.

HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.
    UNUTMA UNUTTURMA TÜRKİYEM

Helal olsun. bu ülkenin senin gibilere ihtiyaci var...

• Maalesef, 300 olsa yine iyi. Resmi rakamlar her zaman biraz daha az açıklanır.
    Keşke herkesin yüreği düşüncesi senin gibi olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar beni mahvetti
    4 ay önce açıldı
    sevdiğim bey beni terk etti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.