Şimdi Ara

Solucan yakaladım SS'ler GELDİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayvanı yakalama amacın sadece zevk bilim adamları onları zevk için incelemiyor.
  • sen birde tenyaları, kıl kurtlarını gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Hayvanı yakalama amacın sadece zevk bilim adamları onları zevk için incelemiyor.

Herkes senin kafada olsaydı bilim adamı yetşmezdi zaten.

Sadece zevk olduğunu nereden biliyorsun ? Hareketlerini incelemiştim.Türkiye'de entomoloji bölümü gelişmiş olsaydı araştırma için giderdim merak etme sen.
  • Hayatında toprak görmemiş, toprakta oynamamış şehir bebeleri saksıdan solucan çıkınca heyecan yapıyor vay be.
  • Küçükken yağmurdan sonra arkadaşlarla yarışırdık. En çok toplayan kazanırdı
  • Ye onları.
  • Salıver gitsinler ,unutma o da dünyaya bir kere geliyor!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

Hayatında toprak görmemiş, toprakta oynamamış şehir bebeleri saksıdan solucan çıkınca heyecan yapıyor vay be.

Gülüyorum ya . Küçüklüğünde zamanını benim kadar toprakta geçirmiş çocuk varmı acaba . Sarı inşaatçı çizmem vardı. Yağmurlu havalarda giyiyordum , yağmur çamur dinlemeden ne halt ediyorsam ediyordum.

Ananemlerin oraya gittiğimde bahsettiğin tipteki çocuklar annelerine '' Mücahit bana kedi sevmeyi öğretti , ağaca tırmanmayı öğretti ''tarzında cümleler kuruyorlarmış.

Neyse anlatmakla olmaz. Sizi inandırmak bana bir şey katmaz.

Edit:Bahsettiğin tipler bu tür hayvanlardan ya tiksinir ya da korkar. Merakım olmasa bu yaşta otların arasında böcekleri incelemeye gitmezdim.

undefined
    Yönetici
    4 Nisan 2012; 19:54:55

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 21 Şubat 2014; 14:46:37 >

• yiyosa çıyan yakala onu incele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack41

yiyosa çıyan yakala onu incele

Fotoğrafı var HDD'de. Onu da yakalamıştım.
  • Steve O Worm diye arat
  • Konuyu gören sanır ki saatte 150 km hız ile giden bir hayvan yakaladın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

quote:

Sadece zevk olduğunu nereden biliyorsun ? Hareketlerini incelemiştim.Türkiye'de entomoloji bölümü gelişmiş olsaydı araştırma için giderdim merak etme sen.

http://solucangubresi.web.tr/temel-bilgiler/solucan-anatomisi-detay.html

Bu sitede hepsi detaylı olarak yazıyor. 2 tane solucan sanırsam herkes görmüştür farklı bir hayvanda değil zevk için yakaladım demek bu kadar zor olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackjack41

yiyosa çıyan yakala onu incele

Fotoğrafı var HDD'de. Onu da yakalamıştım.

Solucan yakaladım SS'ler GELDİ!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

http://solucangubresi.web.tr/temel-bilgiler/solucan-anatomisi-detay.html

Bu sitede hepsi detaylı olarak yazıyor. 2 tane solucan sanırsam herkes görmüştür farklı bir hayvanda değil zevk için yakaladım demek bu kadar zor olabilir.

Mühendislerde böyle yetişiyor zaten mezun olduklarında bi halt bilmiyorlar. Elleyip , canlı canlı incelemekle resimlere bakıp okumak bir mi ? Yazık vallahi amma uzattın ya.

Çok az olsa da Türkiye'de entomoloji okumayanların haftalık olarak böcek yakalama dersi varmış.Neden internetten bakmıyorlar acaba

• jiletle parçalara ayır sonra her dilimin kıpranışlarını incele
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.