Şimdi Ara

Solotop Jarvan IV(Rehber) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

quote:

Orijinalden alıntı: cevizlilokum

bune abi ? mid figt ne tiamat ne? oyundaki bütün itemleri koymuşun zaten build build değil mısır çarşısı gibi

Tiamat'ı mid fight için mi alın dedim?Farm için alın dedim.Beğenmiyorsan alma kim seni zorladı

Ne mısır çarşısı mı?
    Sonrada yorum yaparsınız 'hiç item yok bu ne böyle,bunları almak zorunluymuş gibi...Jarvana x de alınır' gibi şeyler yazıcaksınız.

oradaki mid fight kelimesi anlamını sormak için yazmıştım ? mid fightdan kastın ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

jarvan ad carry hariç oynanmaz

Evet oynanmaz tabi

yorum yapanlara teşekkürler

@cevizlilokum

Mid fight dediğim,düşmanın(yada sizin) mide toplanıp kule almanız yada bir teamfight yaşamanızdır.Yani düşman earlyde kule almak yada ilerlemeye başlamak istiyorsa midde toplanır.Heralde sizin ap carry tek savunmuyacak?
  • Güzelim jarvanı ne yapmışsın beğenmedim berbat bir build hayatımdan 5 dakka çaldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane dorans stack yerine wriggles ta kasılabilir lane de kolaylık için
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Güzelim jarvanı ne yapmışsın beğenmedim berbat bir build hayatımdan 5 dakka çaldın

Seninkini de gördük arkadaşım.
  • quote:

quote:

Güzelim jarvanı ne yapmışsın beğenmedim berbat bir build hayatımdan 5 dakka çaldın

Bazen dondurucu hava penceremden yavaşça içeri süzülürken, açık olan kişilerde seni göremediğimde duyduğum hüzünü, senin mirasın, Jarvan'ımla bastırmaya çalışıyorum. İzindeyiz

İyi rehber olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

quote:

quote:

Bazen dondurucu hava penceremden yavaşça içeri süzülürken, açık olan kişilerde seni göremediğimde duyduğum hüzünü, senin mirasın, Jarvan'ımla bastırmaya çalışıyorum. İzindeyiz

İyi rehber olmuş

Hiç vaktim yok ki
    Ne zamandır güncellemeleri dahi yapmadım,ama yakında gelip yanardağ atıp kaçarım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.