Şimdi Ara

Soloq ve meta ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi soloq da oynarken yükselmek için sırf metada diye graves corki sivir ahri xerath mı oynamalıyız yoksa anivia mid oynasak bile taşınır mı soloq da metanın önemi ne ?

• Saydıkların oynanır ama kalista gibi takım arkadaşıyla iletişim gerektiren herolar oynanmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soloq oynayacaksan metadakileri değil. Taşımak istiyorsan tekleyenleri alacaksın. Riven vayne graves Annie vi yasuo ahri syndra

• Solo q için benim mantığım şöyle ;

3 tip şampiyon tipiyle oynanabilir

1- Alan hasar vuranlar yada alan cc yapabilenler
    2- Hayvani burst e sahip olanlar
    3- Uzak mesafeden dürtebilenler

Bunun haricinde hep içeri gireyim hem tanklayım falan benim için çok uygun değil. Malphite alıp tf de tüm skilleri yiyip ölmemek için uğraşıp takımın uzaktan seyrediyorsa hiç bir işe yaramıyor onun yerine annie alıp hem burst hemde alan hasar vurarak tf kaderini değiştirmek çok daha mantıklı geliyor bana.
  • meta diye bişey yok

her heroyla maç taşınır
  • elmastan aşağıdaki liglerdeysen metanın pek bir önemi yok bence.solo q'dan bahsediyorum tabi ki.
  • Meta yok soloq yalan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

Solo q için benim mantığım şöyle ;

Bunun haricinde hep içeri gireyim hem tanklayım falan benim için çok uygun değil. Malphite alıp tf de tüm skilleri yiyip ölmemek için uğraşıp takımın uzaktan seyrediyorsa hiç bir işe yaramıyor onun yerine annie alıp hem burst hemde alan hasar vurarak tf kaderini değiştirmek çok daha mantıklı geliyor bana.

Katarina, orianna, syndra, heimedinger, karthus,

Bunlar sizce o tip herolardan olabilir mi?

• quote:

xerath'da hepsi var
  • En iyi hero yok meta yalan :p
  • Metadaki şampiyonlardan kasıt base statistic'leri (başlangıç can,mana,hasar vs. değerleri) yüksek olan şampiyonlar (ki bu düşük olan ihtimal) yada base skill ratio'ları yada yine base skill damage'leri yüksek olan şampiyonların belirtilmesinden ibarettir. Genellikle zaten metaya giren şampiyonlar patch'lerde buff yedikten sonra girmiş olurlar. Metada olan şampiyonlar diğerlerine göre bir kademe daha avantajlıdır fakat bu çok belirleyici bir kıstas değildir. Dediğin gibi çok iyi bir anivia oynayan arkadaş meta kavramını aratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the KEKO

quote:

Katarina, orianna, syndra, heimedinger, karthus,

Bunlar sizce o tip herolardan olabilir mi?

Katarina - riskli pick. bir de nerf yedi sanırım son dönemde pick rate düştü.
    Orianna - takıma çok bağlı engage yapan top veya jungler varsa ve sen iyi olduğunu düşünüyorsan pickle gerekirse farm yap dur mid ve late game de öttürürsün ortalığı
    Syndra - Son iki nerf sonrası oynamayı bıraktım ve üstüne DFG kalktı hiç düşünmüyorum oynamayı. Belki LCS için uygundur hala ama soloq için değil benim gözümde
    Heim - Engage yapan taraf sizseniz useless eğer rakipse penta olmasa da triplle alır duruma bağlı yani.
    Karthus - ben bir yere konduramadım karthus u. çok riskli bir pick bence.

@Schizz Xerath şu ara zaten en sevdiğim mid şampiyonlarından. Oyun sonu damage dealt değerlerine bakıldığında her zaman 1. veya 2. olan ender şampiyonlardan.

• Meta yalan

• Irelia tam bir oyun taşıma şampiyonu. 1v5 taşırsın oyunu.

Riven animasyon iptali, duvarlardan atlama gibi mekaniklere sahip. En eğlenceli bulduğum solo top şampiyonudur, diğerlerine göre biraz daha zor fakat daha eğlenceli bence. Kesinlike taşır.

Annie, pasifi ve ultisini iyi kullanırsan KASILMASAN bile adc yi tekliyorsun tf lerde. Oynamayı pek beceremem, fakat tam bir free elo şampiyonudur.

Nidalee, gankları kuvvetli, mid game de güçlü bir şampiyon.

Lee Sin, insec hareketini iyi öğrenip totemleri iyi kullanırsan tf lerde adc'yi bir kaç saniyede aradan çıkartıp 4v5 tf atma şansını takımına verip tf leri taşıyabilirsin bence.

Fiora, counter yemediği sürece top da ezebilecek bir şampiyon. Ultisiyle neler taşıdım neler.

Master Yi, noob herosu ama taşıyor bu da. Cowsep izlersen dediğimi anlarsın, snowball olunca durdurulmaz bir şampiyon oluyor.

Katarina, yine counter yemediği sürece snowball olup oyunu 1v5 taşıyan şampiyon. 0.93 saniye içinde 1200 damage verdiği zamanlar oluyor mid game de kasıldığında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.