Şimdi Ara

Solo Top Tüyoları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni yeni solo top oynamaya başlıyorum da, normalde mainim support. Var mı verebileceğiniz taktikler ve önerebileceğiniz sağlam, zor counterlanan şampiyonlar? Renekton, Garen falan düşünüyorum ama... Tavsiyeleriniz önemli.

• darius al karşındaki top oyuncusu top a bir daha gelmiyor.bot da felan takılıyor.
  • Teemo al akarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

darius al karşındaki top oyuncusu top a bir daha gelmiyor.bot da felan takılıyor.

qnq neden sulandırıyorsun?
  • Zac al gayet kolay solotop championı, Q spam yap işte. Teamfightlarda da e ile atla ulti aç gezin ortada.
  • Ward alma huyun yoksa çıkma bile, rezil olursun.
  • elise solo topta counterlanması en zor şampiyondur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top-tier üniversite şart mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasus. Rakip şampiyonu takma lane'de sanki o yokmuş gibi özgür ve sakin oyna q stackla. Eğer karşında ad varsa buzdoğan eldiven al ilk olarak. Yalnız kesinlikle agresif oynama zararlı sen çıkarsın. Gank bekle, buzdoğan eldivenini de aldığında w+ buzdoğan eldiveninin pasifi üst üste adamı yavaşlatıyor bildiğin limitsiz slow gibi. zaten 12-13. dklarda 1 kill alıp 200-230 arası q stacklarsen önünü alamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

elise solo topta counterlanması en zor şampiyondur.

pushlamadığın sürece pek problem olmuyo. (bu almadığım anlamına gelmez..)
  • Shen bence abi damage yemiyor :o
    eve ile falan ganga gitmeye tirsiyorum ya yemiyor bide iyi de koyuyor ultisi zaten.... Bota gang atarken calidaki ward a atla
    midden panthe de atlasin evelynn de ciksin bi yerden alin 2v5oldu bot bi anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibi zonelamaya bak. Güveniyorsan kendine lvl2 de takas yapabilirsin. Bide bütün şampiyonları oynamaya bak. Karşındakini tanırsan daha rahat edersin.
  • bence late gamei en iyi solotop şampiyonları Singed,Vladimir,Jax,Nasus,Shen bu beşliyi öğren çözersin olayı
    ha bir de rakip şampiyonun roam yapmayacağından eminsen lanei dondur ne zaman gelirse dürtmeye bak.Nasus,Vlad gibi şampiyonlar earlyde çok dayanıksız yediğin gankla solotopu verirsin dikkatli oynaman lazım karşı junglea adam lanelere gank atıyorsa counter jungle yapabilirsin redine ward atabilirsin+olarak wardı baronun oralara atarsan daha iyi oluyor Jax,Lee Sin gibi wardlara atlayabilen şampiyon oynuyorsanda wardını atcağın yeri iyi kestir.Shaco Evelynn gibi junglerlara karşı earlyde pink ward al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhexx175 -- 13 Eylül 2013; 4:33:54 >
  • darius al tek at geç
  • Karşı jungle yokmuş gibi düşün gank yicem diye farm kaçırma ama wardsız da asla oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

elise solo topta counterlanması en zor şampiyondur.

Adam pro oyunun kitabını Yazmiş o kadar kesin konuşuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben wardı 5. levelda falan base e döndüğmde alıyorum.Ondan öncesine kadar hiç harras yapmıyorum.Minion pushlamadna sadece last hit ile farmıma bakıyorum.Hatta mümkün olduğunca karşımdakinin pushlamasına müsade ediyorum ki bizim jungle geldiğinde rahatlıkla öldürebilelim.5-6 levelda base dönünce wardı alıp artık harraslamaya ve minion ittirmeye başlıyorum.
  • Farm Farm Farm. Ama fightlara girme zamanını da unutma. Esnek ol tank oyna assasin oyna takım ihtiyacına göre. Ward olmadan dönme laneye asla teleporta alış.
  • darius al teq at qnq xDééé bir daha lane gelmz qnqs
  • ward
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

Beyler yeni yeni solo top oynamaya başlıyorum da, normalde mainim support. Var mı verebileceğiniz taktikler ve önerebileceğiniz sağlam, zor counterlanan şampiyonlar? Renekton, Garen falan düşünüyorum ama... Tavsiyeleriniz önemli.

Benimde main support, lig atlama maçlarında işi garantiye almak için solotop oynuyorum 10 maçtır, kendime akali ve vi seçtim. Akali full assasin vi ise full tank kasıyorum. Jungle gelene kadar kaçak farm yapıyorum jungle geldiğinde kesin kill alıyorum. Benim tavsiyem farma odaklan, lane pushlama, özellikle bu 2 hero yapıları itibariyle birileri feedlense bile tfde iş kolaylaştorıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.