Şimdi Ara

solo rmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rankimi ilk actigimda party 1700 civari gelmisti.Suan 2100 yaptim, sadece oynayabildigim herolarla, solo hala dusuk yani takima sakatlar filan geliyor soloda. Kisacasi soloda ne yapmaliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dendirtzsumail D kullanıcısına yanıt
    Ya yeni hesap açıp very high skill e yükselip yeni mmr açarsın ya da oyunu tek başına taşıyabileceğin bir hero bulup şansını denersin.Yapacak başka birşey yok
  • Takima sakat gelme sansi esit, sana veya karsi takima. Hatta senin sakat olmadigini varsayarsak (degilsin dimi?) 5/4ten karsi takima gelme olasiligi %20 daha fazla. Kisacasi bu bahaneyi bi kenara atmak ve kendi takimindaki sakatla gecinmeyi ogrenip, karsi takimdaki sakattan feedlenmek sana 1000 mmr attirir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen haklisin ama soyle bir ornek vereyim. Ranked girdim solo magnus aldim.invoker mid istedi 5 saniye kala timbersaw pickledi mide gitti.Aslinda bu mac kazanilir cunku cidden baya kotu oynuyorlar kacirilarn skiller, failler ne ararsan var.Ama her heroyla tek basina tasiyamazsin ki kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taşırsın kanka. O mmrda boost yapan 4-5k oyuncular var. Belki onlar kadar yüksek bi winrate elde edemezsin ama iyiysen en azından %50 nin üzerinde bi winrate elde edersin
  • Ornek vermeye, oyunun hikayesini anlatmana gerek yok. Acı ama gerçek, gerçekten oldugun Yerden daha iyi oynuyorsan uzun vadede orda durmana imkan yok, kendi oyununa odaklan, kendi hatalarina bak ve duzelt, obur turlu hayatta 4kya cikamazsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu 2k mmr ve altı bildiğin ölüm yemin ediyorum. öyle geri zekalı insanlar geliyorki kafayı yedirtiyorlar insana. 2 supp pickleniyor 2 side hardlane e gidiyor ben carry isem yanıma hardlane e gitmesi gereken adam geliyor last hit yaptırmıyor mal oğlu mal. mid gidip o mmr da en iyi maç taşıyan heroları seçmeye çalışıyorum mesela windrunner diyelim. geçen gün 10-0-.. gidiyorken maç kaybettik. adamların sadece üst raxları kalmıştı onu alamadık bizim malların yüzünden. takıma mutlaka 2 tane mal geliyor. karşı takımada geliyor gelirse zaten kazanıyoruz. solo mmr da oyun taşımak cidden zor karşı takım mal olsa bile birlikte durup kill alıyorsa heleki
  • Sahsen ben orada oyun oynamadim ama 2kdan sikayet edenler hep ayni seyi soyluyor, sebebi ne acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebep su ben zaten 2k altinin les oldugunu biliyorum ki 3500 de cop ne oyunlar donuyor.Dotaya 1 yil once basladim ilk baslarda berbattim ama oyunumu gelistirdim.2 k altinda oyunda ne yapmasi gerektigini bilen cok nadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flamelemeyin, destek olun.Sinirli olduğunuzda veya kötü hissettiğinizde oyun aratmayın.Çünkü oyuna konsantre olamıyorsunuz.En güzeli sakin kafayla oynamak.Bazen potansiyeliniz olsa bile bu sinir ve stresten dolayı açığa çıkaramıyorsunuz.
  • 3.5 k dan sonra asıl oyun Dönüyor sf slark Alman tercih olarak NP jungle da olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş haksızlık olduğunu düşünüyorsanız 5k+ oyuncuların boost stream veya videolarını izleyin. Maçları nasıl kolay aldıklarını izleyin. O MMR size verildiyse hak ediyorsunuzdur. Tabi bazı durumlarda bu şaşabilir. Tam emin olmak için bir smurf hesap açın ve yine kendinizi deneyin. Yine olmadysaı, yine 2k MMR aldıysanız, oyununuza gelen insanlara laf atmak yerine kendinizi geliştirmeye çalışın. Arada bir yüksek MMR'lı oyuncularla 1vs1 veya lobi oyunları atın. Profesyönel oyuncuların stream'lerini ve videolarını izleyin. Youtube'da falan bulunan DidYouKnow videoları oyun mekaniklerini anlamanız ve kafanızda bazo taktikler kurmanız için size yardımcı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu mmra sahipsem haketmisimdir.Ama oyunumu degistitmeye calisiyorum mesela arise,cherisyourlife filan izliyorum adamlar o kadar rahat ki ve aliyorlar oyuna hakimler. Smurf hesabim var zaten ama ugrastici oldugu icin kendi hesabimdan giriyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hesabim 1.5k idi ikinci 2.5k oldu daha da yukselecegini sanmiyorum suanlik en azindan ama yazin bi fetih yapmayi planliyorum. Smurf actigimda benimle bir macligina very high skill giricek arkadas var mi duymustum boyle biseyler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 10 maci gozunuzde cok buyutmeyin. 13lvl+10 mac rankedda cok degisik yerlere cikabiliyor tunelin ucu. Asil gercek mmr, o 10 mac arkasindan 1 ay ranked oyun sonrasinda olunan yerdir. Bi hesap daha aciim, daha iyi kasayim ilk 10 oyunda derseniz belki 1000mmr yuksege yerlesirsiniz ama kendinizden baska kimseyi kandirmamis olursunuz. Asil bir yerde bulunmak degil orada stabil olarak durmak/yavas yavas geliserek mmr arttirmak gercektir. 3.6k acildim, 3.2ke kadar dumduz kaybettim,milleti suclamaktansa kendimle ugrastim, hic takima feeder geldi o yuzden kaybettim demedim. su an 4.5kyim ve hedefim bu yaz 5kyi gormek. 3.2den 4.5kya cikarkenki aldigim zevk, ve gercekten daha iyi oynadigini hissetmek hicbirseye degisilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 21 Haziran 2015; 19:37:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimdakiler suclamak cozum vermez ama combatta aghanimli omni ulti atmazsa hem de 2-3 kere o maci veririz.Magnustum o macta dakika 20 skorum 15-2.Flamelememek elde degil boylelerini.Lutfen ultini zamaninda kullan yazdim okey bro keep calm yazdi,ama inatla kullanmamayi secti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

    Kardeş haksızlık olduğunu düşünüyorsanız 5k+ oyuncuların boost stream veya videolarını izleyin. Maçları nasıl kolay aldıklarını izleyin. O MMR size verildiyse hak ediyorsunuzdur. Tabi bazı durumlarda bu şaşabilir. Tam emin olmak için bir smurf hesap açın ve yine kendinizi deneyin. Yine olmadysaı, yine 2k MMR aldıysanız, oyununuza gelen insanlara laf atmak yerine kendinizi geliştirmeye çalışın. Arada bir yüksek MMR'lı oyuncularla 1vs1 veya lobi oyunları atın. Profesyönel oyuncuların stream'lerini ve videolarını izleyin. Youtube'da falan bulunan DidYouKnow videoları oyun mekaniklerini anlamanız ve kafanızda bazo taktikler kurmanız için size yardımcı olur.

    ama şöyle düşünelim mesela benim gerçek hakettiğim rank 3000 civarı diyelim sen 5k+ oyuncuları diyorsun. 3k bir kişinin 2 k yı geçmesiyle 5k bir kişinin geçmesi arasında çok fark vardır.




  • dendirtzsumail D kullanıcısına yanıt
    http://www.dotabuff.com/matches/1572169133

    Templar benim. 0 flame. Gg deyip yeni oyun aramayı öğrenmen lazım. Kötü oynayan oyuncuyu raporlamam ama kişiliği hoşuma gitmezse flamersa, özellikle kötü oynayıp yine de flameliyorsa raporlarım. Sana da tavsiyem sallamaman. Çünkü bu adamları kafana takarak oynarsan, oynayamazsın yani. Her maç gelecek bunlar kurtuluş yok. Mmr yüksekse de mal adam çok düşükse de.

    Bak o dazzle invoker alıp mide gelmek istemişti, dotabufftan baktım 27 oyun %30 win rate. Sağolsun çok ısrar etmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 21 Haziran 2015; 23:10:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.