Şimdi Ara

Solo Oynamak Için Realm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ile farklı bir sunucuda oynuyoruz ama o yokken yada o sunucuda işim yokken kasmalık farklı bir sunucu arıyorum. Solo oynıcam türk yada guild takıntım yok. Hunter oynamayı düşünüyorum sanırım yine alliance oynayacağım cünkü Horde da güzel hunter classı yok -.- bi night elf olamıyorlar tabi

Şöyle solo oynayabileceğim, ally üstünlüğünde, piyasası güzel bir realm önerirmisiniz? Outland önermiyor kimse, sylvanas'ı çok sevmedim baya casual sunucuya benziyor. Böyle hardcore ally sunucusu istiyorum pve ve pvp yapmak istiyorum pugla falan takılırım yada bulursam ingilizce tabanlı bir guilde girerim.Ally de yeni sayıldığım için pek bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Ocak 2015; 19:31:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Outland gibi realm mi var yahu
  • ben outland oynamaya başladım , sende gel oraya
  • Hepimiz outlandiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outland hardcore pvp
  • Outland online hayat offline =s

Outland de pve yapan var mı ki hiç. sırf pvp olmıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Outland online hayat offline =s

Pvp var da pve yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes outland dediğine göre bütün wow eu kalabalık diye outlandde oynuyor demektir. E türk netherin ally kollarıda akın akın outland geçtiğine göre, bana ravencrest yolları görünmüş. Bi outlandimiz vardı onunda kaderi stormscale gibi olacak anlaşılan
  • Silvermoon
  • Defias Brotherhood, ally horde dengesi var. Quest yaparken karşı taraftan insan görebiliyosunuz. Realm çok kalabalıkta değil boşta değil çok güzel iki taraf içinde Türk guildleri gördüm.
  • Min 2.3k rating yoksa Outland'e hiç girmeyin. TN gibi 1.6k ile kendini bi halt sanan adamlar yok burda.

• Argent Dawn'a gir, özellikle Goldshire tarafları pek bi gezilip görülesi

• quote:

Outland online hayat offline =s

Yeteri kadar pve oyuncusu var ancak belirli bir çatı altında değiller , hepsi yabancı guildlere dağılmışlar . Hem pvp hem pve için iyi bir realm yok ally tarafında . Bi Türk nether yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaş ile farklı bir sunucuda oynuyoruz ama o yokken yada o sunucuda işim yokken kasmalık farklı bir sunucu arıyorum. Solo oynıcam türk yada guild takıntım yok. Hunter oynamayı düşünüyorum sanırım yine alliance oynayacağım cünkü Horde da güzel hunter classı yok -.- bi night elf olamıyorlar tabi

Şöyle solo oynayabileceğim, ally üstünlüğünde, piyasası güzel bir realm önerirmisiniz? Outland önermiyor kimse, sylvanas'ı çok sevmedim baya casual sunucuya benziyor. Böyle hardcore ally sunucusu istiyorum pve ve pvp yapmak istiyorum pugla falan takılırım yada bulursam ingilizce tabanlı bir guilde girerim.Ally de yeni sayıldığım için pek bilmiyorum

Sylvanas casual mı cok enteresan level kasan bırı ıcın ıddaa lı bır laf bence gayet ıyı yanı bız keyıf alıyoruz serverdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahasonra455 -- 22 Ocak 2015; 16:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Herkes outland dediğine göre bütün wow eu kalabalık diye outlandde oynuyor demektir. E türk netherin ally kollarıda akın akın outland geçtiğine göre, bana ravencrest yolları görünmüş. Bi outlandimiz vardı onunda kaderi stormscale gibi olacak anlaşılan

elitist jerk seni
  • Pve için realm arıyorsan silvermoon en iyi seçenektir.

PVP için tartışılmaz outland.

Sylvanas da türkler açısından haraketli bir realm ama silvermoon kadar kaliteli değil.
  • Sylvanas oyuncu kalitesi olarak burning legion'ı anımsatıyor. İnşallah kafa yapısı da öyle değildir. En son kasarken dunglarda habire ordan elemanlar çıktı hepsi de bizim milletin adamıydı sağolsunlar oyundan epey soğudum. Noobluk da bi yere kadar.

• Sylvanas ta toplasan 2 tane türk guildi var. Nezaman girsem mutlaka birileri general de türkçe birşeyler sövüyor. oyuncu toplulugu BL ve TN ye çok yakın. Silvermoonda 4-5 tane türk guildi var daha bir kişinin çıkıpta general de türkçe sövmeyi bırak "türk guild varmı" harici soru soranı görmedim.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Hakkaten canıma yetti adamlar ya healer yada tank geliyor bide habire. Hiç birisi oynamayı bilmiyor yeni başlamış desem öyle de değil full heirloomlu fln adamlar bide.

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Herkes outland dediğine göre bütün wow eu kalabalık diye outlandde oynuyor demektir. E türk netherin ally kollarıda akın akın outland geçtiğine göre, bana ravencrest yolları görünmüş. Bi outlandimiz vardı onunda kaderi stormscale gibi olacak anlaşılan

elitist jerk seni

Yani adını elitist koyacaksak koyalım, ama stormscalenin son halini orada oynayan bilir. O serverin düştüğü hali gözlerimle gördüm. Nerede çokluk orada bokluk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.