Şimdi Ara

Solo Öğrenme ? Birde donanım Sorusu var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet artık ritimden daha cok soloya yogunlasmak istiyorum 1.5 yıldır gitar calıyorum 3 grup vs. oldu bu sene İstanbulda 3 grupta daha yer alıcam ama artık ritimdense soloda calmak istiyorum amacım metal vs. değil Alternatif ve Blues bir arkadasım sana dogaclama solo dersi veririm demişti ben ona ders calıstırcam o bana solo dersi verecek oda gayet iyi sizce kay ayda öğrenirim bu solo işini yani bi Yavuz Çetin solosu atmak arada a7x Sweet Chlid o Mine calmak istesem ne kadar zamanımı alır ? Birde donanım kısmına aslında yazmıstım ama takan olmamıstı 350 tl ye kadar iyi bi ses kartı almak istiyorum önerilerinizi beklerim

• Armoni ve gam bilmeyen adamın yaptığı doğaçlama solo biraz sallama doğaçlama olur. Ritim bi yana ama solo yapacağım diyen bir kişi armoni ve gamı çok iyi bilmeli ve solfej dersleride almalı. Tablara bakrak solo çalabilirsin bu ayrı fakat doğaçlama demek perdelere rasgele basmak veya ne bileyim el alışkanlığıyla olmaz
  • Bora Uslusoy'un Solo Gitar Metodu kitabı var tavsiye ederim yardımcı kaynak olarak. Yanında alıştırmalar için CD'de veriyorlar. Şuan onun üstünden çalışıyorum. Biraz ağır ancak dikkat edildiğinde anlaşılabilecek kitap. Herşeyden önce klavye üstündeki notaların yerlerini ezberlemeniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 26 Haziran 2012; 17:16:55 >
  • Ritm , armoni , gam bilmeli ; içinde bulunduğun gamı tanımalı , akorların sessel dizilişini vs. iyi derecede bilmelisin. Bunlar seni ortalama bir gitarist yapacaktır.
  • yazılanlar yazılmıs ama solo cok basit gibi olup en zoru diyebilirim. doğaçlama cok zaman ister. arkadaslarında dedigi gibi gam gam gam..
  • @M4y Bora Ulusoy gercekten iyi birisi aklımda bulunsun :)

Gam baya önemli dediğiniz gibi şuan zaten bi Hicaz la Blues gamlarını biliyorum işime yarıyabilcek Gam önerseniz olur mu diyeceksiniz şimdi hepsi önemlide en olması gereken sizce neler olmalıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.