Şimdi Ara

SOLO 5.1K PARTY 5K SATILIK SMURF ACC ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HESAPTA CS GO VE DOTA 2 DE 30-40 LİRALIK KIVIR ZIVIR SET VARDIR HESAP 30 LEVELDİR.
    FİYAT OLARAK 150 TL DÜŞÜNOYORUM ANKARA İÇİ ELDEN VERİRİM BİR ÇOK ALIM SATIMA KALIŞTIM GÜVEN PROBLEMİ OLMAZ

PROFİL LİNKİ: http://steamcommunity.com/id/dollyanna

CEP: 539 873 45 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dollyanna -- 21 Temmuz 2015; 21:35:25 >

• güncelllllllllllllllllllllllllllll
  • güncelllllllllllllllllllllllllll
  • Dostum hesapta 30 40 tl lik bir şey göremedim, fiyatta reviz yapmanı tavsiye ederim satabilmen için, hayırlı satışlar..
  • compendium arms lc seti parça parça alsan 30 tl ediyor ayrıyetten 3-5 liralık toplama parça setler var millet 3k dan 4k ya elo boostu bu fiyata yaparken party ve solosu 5k olan hesap bu fiyata gayet iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dollyanna -- 28 Temmuz 2015; 19:25:59 >
  • boost cok ayrı smurf cok ayrı bırşey bılgılendırmek ıstedım ve takas edılemeyen ıtemler satmak ıstemende gayet hoş
  • takas edilemeyen itemmi satmak ıstıyorum yazıyor orda hesapta 30 40 lıralık kıvır zıvır set vardır yazıyor ve görüldüğü üzere var hesap satıyorum ben item satmıyorum hesabın içinde olan itemin değerini söylüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncelllllllllllllllllllll
  • güncelllllllllllllllllllllllllllllll
  • kardes itemsiz almak istiyorum hesabı en son ne olur
  • itemler takas edilemıyor zaten itemli itemsiz farketmıyor oyuzden fiyatı dusurdum son bu
  • itemler takas edilemıyor zaten itemli itemsiz farketmıyor oyuzden fiyatı dusurdum son bu
  • 100 lira verebilrim ben butcem bu kadar eger satmak ıstersen haber edersın
  • hesabın prt ve solo mmr 4800 küsüre düştü o yüzden 150 ye indim son fiyat cs go zaten 25 lira hemşerim xd
  • güncellllllllllllll
  • steam ekledim . kabul et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.