Kesinlikle PNY ve ati fireporo yani çizim kartı olacak.maksimum fiyat 1750 lira.tek isteğim solidworks 2009 programım takılmadan çalışması.
AMD ve Intel arasında kaldım.karar veremedim.sektordende uzak oldugum ıcın bir dunya karşılastırma ve arastırma yapmak istemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
eğer sistemi kuran arkadaşada imkanlarımız doğrultusunda bir yemek ısmarlayabilirim
Çizim için alacaksan INTEL tercih etmelisin, amd bu konuda intel kadar başarılı değil. Aynı şekilde ekran kartı da nvidia olursa çok daha başarılı olur. Bu bağlamda şu kasayı senin için tasarladım, karnım aç ama yeme sende kalsın.
Sistem için çok teşekürler yanlız bir kaç sorum olacak.
bu sistem 32 bit xp ve ya vista da mı 64 bit te daha iyi çalışır?ikinci olarakta Q9550 Quad Core 2,83 Ghz 12 Mb Cache 1333FSB 45 Nm CPU şu işlemci 3d modellemede ve rendering yaparken l2 belleğin büyük olması nedeniyle daha seri olmaz mı?
yemek içinse istanbuldaysan herzaman beklerim:)
32 bit işletim sisteminde 3.5 GB üzeri raminizi kullanamazsınız, yanlış hatırlamıyorsam tek başına bir programda 2 GB dan fazla kullanamaz. Nehalem daha yeni bir mimari, cacheleri karşılaştırmak doğru olmaz. Bütçe sorun değilse Nehalem daha performanslı olduğu için tercih edilebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme