Şimdi Ara

Şoknet [[Ana Konu]] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
12
Favori
15.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

faturalı işte.ay sonu fatura geliyor.ön ödemeli mi bilmem.sonuç olarak 1 ocakdan 3 şubata yani 33 günlük 1014 tl fatura çıktı.799+214 tl.2 fatura olarak.

"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • nemesisandforce kullanıcısına yanıt

Siz oris telekomda olabilirsiniz böyle birşey imkansız bu sistem ön ödemeli ödemediğiniz zaman direk kapatıyor. 10 gun icinde odeme talep ediyor eger onuda ödemezsiniz direk portu iptal ediyor. Yani parayi yatir hizmeti al mantığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sizde sorun var anladığım kadarıyla her siteye aktif olarak bağlanabiliyorum. Dns değiştirmeyi deneyin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.