Allah'tan jpg, png, bmp, pdf ve xps olarak belgeyi kaydettim. Meb bu, tedbirli olmak gerek.
gif felan yapsaydn :D:D başka format kalmadı be dostum :D bende boyle olacagını bildiğim için 1.5 hafta once cıkarttım maglum osym nin sitesi :D
Meb bir dert, Windows başka bir dert... Açar, açmaz... garantiye aldım kendimi.
Asıl merak ettiğim; Resimden çıktı alsak, aday resminin altındaki barkod için bir problem vs. olur mu? Olası bozulmalar vs problem çıkar mı acaba...
painte tam ekran SS ini aldım ama dandik olur kağıtta ya. Tam o sitedeki yazdır butonuna tıklayınca yazdırdığı gibi dökermi kağıda paint? Başka ne türde yedeklesem
bende yazıcı yok, dosyanın örneğini alıp bir kafeye gideceğim ama beceremedim o işi. xps olarak kaydediyor ama onda da resim çıkmıyor. ekran görüntüsü alsamda yamuk yumuk olur sanki. var mı bu işin başka bir çözümü?
SS olarak alındımı yatay çıkartıyor yazıcı. Halbuki arkadaşım direk sitenin yazdır butonuyla yazdırmış onunki dikey. Gerçi yazdırırken yatay dikey seçebiliyosun ama pek anlamıyor arkadaş. Dikey de çıkarılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: tembelist
bende yazıcı yok, dosyanın örneğini alıp bir kafeye gideceğim ama beceremedim o işi. xps olarak kaydediyor ama onda da resim çıkmıyor. ekran görüntüsü alsamda yamuk yumuk olur sanki. var mı bu işin başka bir çözümü?
Cafeden giriş yapın.Çoğu cafe izin verin zaten.Doğrudan yazdırabilirsiniz o zaman.
Beyler benim giriş kağıdını cafedeki adam renkli çıkartmış fotoğraftada biraz kırmızılık var sorun yaratırmı, yoksa yenidenmi çıktı alayım?
Öğle arası anca girebildim siteye.Sonunda çıkarttım.
Painte atmaya gerek yok aslında.Sınav giriş bilgilerime tıkladıktan sonra üstteki yazdır butonuna tıklamanız yeterli.Tam sayfa olarak yazdırıyor.
ben 3 hafta onceden cikarttim rahatim :D
quote:
Orijinalden alıntı: Germ
beyler giriş belgesinden haberim yok biri özet geçebilir mi ? Ösym nin sitesinden mi alınıyor ? Ben mezunum ve bir liseye gidip başvurumu yaptım fotoğrafı çekim bilgilerimin olduğu bir kağıt verdiler o mu oluyor bahsettiğiniz ?
o kağıtta yazan şifre ve tc no ilehttp://ais.osym.gov.tr sitesine girip LİSTEDEN 2011 osys SEÇİP solda tarafta sınav giriş bilgilerime tıklayıp yazdırıyorsun
Site yine çökmüş. Akşama kadar açılır inşallah. Daha belgeyi almadık :)
Ben bugun aldım alırsınız sizde bir şey olmaz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme