Şimdi Ara

ŞOKKK ÖSYM ADAY İŞLEMLERİ SİSTEMİ ÇÖKTÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazybody12

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Beklediğim şeylerdi...

Allah'tan jpg, png, bmp, pdf ve xps olarak belgeyi kaydettim. Meb bu, tedbirli olmak gerek.

gif felan yapsaydn :D:D başka format kalmadı be dostum :D bende boyle olacagını bildiğim için 1.5 hafta once cıkarttım maglum osym nin sitesi :D

Meb bir dert, Windows başka bir dert... Açar, açmaz... garantiye aldım kendimi.

Asıl merak ettiğim;
    Resimden çıktı alsak, aday resminin altındaki barkod için bir problem vs. olur mu? Olası bozulmalar vs problem çıkar mı acaba...

• painte tam ekran SS ini aldım ama dandik olur kağıtta ya. Tam o sitedeki yazdır butonuna tıklayınca yazdırdığı gibi dökermi kağıda paint? Başka ne türde yedeklesem
  • bende yazıcı yok, dosyanın örneğini alıp bir kafeye gideceğim ama beceremedim o işi. xps olarak kaydediyor ama onda da resim çıkmıyor. ekran görüntüsü alsamda yamuk yumuk olur sanki. var mı bu işin başka bir çözümü?
  • SS olarak alındımı yatay çıkartıyor yazıcı. Halbuki arkadaşım direk sitenin yazdır butonuyla yazdırmış onunki dikey. Gerçi yazdırırken yatay dikey seçebiliyosun ama pek anlamıyor arkadaş. Dikey de çıkarılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelist

bende yazıcı yok, dosyanın örneğini alıp bir kafeye gideceğim ama beceremedim o işi. xps olarak kaydediyor ama onda da resim çıkmıyor. ekran görüntüsü alsamda yamuk yumuk olur sanki. var mı bu işin başka bir çözümü?

Cafeden giriş yapın.Çoğu cafe izin verin zaten.Doğrudan yazdırabilirsiniz o zaman.
  • Beyler benim giriş kağıdını cafedeki adam renkli çıkartmış fotoğraftada biraz kırmızılık var sorun yaratırmı, yoksa yenidenmi çıktı alayım?
  • Öğle arası anca girebildim siteye.Sonunda çıkarttım.

Painte atmaya gerek yok aslında.Sınav giriş bilgilerime tıkladıktan sonra üstteki yazdır butonuna tıklamanız yeterli.Tam sayfa olarak yazdırıyor.
  • ben 3 hafta onceden cikarttim rahatim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germ

beyler giriş belgesinden haberim yok biri özet geçebilir mi ? Ösym nin sitesinden mi alınıyor ? Ben mezunum ve bir liseye gidip başvurumu yaptım fotoğrafı çekim bilgilerimin olduğu bir kağıt verdiler o mu oluyor bahsettiğiniz ?

o kağıtta yazan şifre ve tc no ilehttp://ais.osym.gov.tr sitesine girip LİSTEDEN 2011 osys SEÇİP solda tarafta sınav giriş bilgilerime tıklayıp yazdırıyorsun
  • Site yine çökmüş. Akşama kadar açılır inşallah. Daha belgeyi almadık :)
  • Ben bugun aldım alırsınız sizde bir şey olmaz..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.