Şimdi Ara

ŞOKKK!!! i7-920/250tl!!!---ASUS m5a99xEVO/270tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyat: 290tl

Kesinlikle O.C. uygulanmadan ofiste kullanılmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------------------
    ASUS m5a99x-evo

Fiyat:270tl

20 gün kullanılmıştır, kutusunda sıfır ayarındadır, şu an yeni sahibini bekliyor. AM3+ dır, fm1 soketleri destekler!

Vatan'da şu anda 350tldir.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m5a99x-evo-m5a99x-evo-amd-990xsb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55737

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyManager -- 16 Şubat 2012; 14:16:11 >

• asus m5a99x evo fm1 soketleri desteklemez hocam bir yanlıslık olmasın.

onun dısında fiyatlar makul, hayırlı satışlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

asus m5a99x evo fm1 soketleri desteklemez hocam bir yanlıslık olmasın.

anakartın kullanıldığı süreçte üzerinde takılı duran "A8 X4 3850 Soket FM1 2.9GHz 4MB Cache 32nm" İşlemciyi nasıl açıklayabiliriz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatrhymer

quote:

anakartın kullanıldığı süreçte üzerinde takılı duran "A8 X4 3850 Soket FM1 2.9GHz 4MB Cache 32nm" İşlemciyi nasıl açıklayabiliriz o zaman

vala hocam buyrun anakartın linki

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A99X_EVO/#CPUS

burada öyle bir ibare yok ama eğer varsa hakkaten mthiş olur benim için de şuan kullanıyorum bu anakartı böyle bir durumdan haberim yoktu acıkcası

• quote:

quote:

quote:

vala hocam buyrun anakartın linki

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A99X_EVO/#CPUS

burada öyle bir ibare yok ama eğer varsa hakkaten mthiş olur benim için de şuan kullanıyorum bu anakartı böyle bir durumdan haberim yoktu acıkcası

asus.com dan işlemci destek listesine bakın:) gerçekten çok güzel bir anakart, özellikle bios arayüzü:):):)

• hocam yaanlız yukarda verdiğim link cpu support linki ve dediğiniz işlemci yok araştırdım ama fm1 destekler diye bir yer göremedim.
    ama siz calıstırıyorum diyorsunuz o yüzden denemediğim icin bilemyecem.

iyi günler hayırlı satışlar
  • quote:

hocam yaanlız yukarda verdiğim link cpu support linki ve dediğiniz işlemci yok araştırdım ama fm1 destekler diye bir yer göremedim.

Anakartı kullanma kararı aldım ve üzerine amd fx 8120 cpuyu taktım :) bildiğiniz, CA-NA-VAR
  • quote:

quote:

hocam yaanlız yukarda verdiğim link cpu support linki ve dediğiniz işlemci yok araştırdım ama fm1 destekler diye bir yer göremedim.

Anakartı kullanma kararı aldım ve üzerine amd fx 8120 cpuyu taktım :) bildiğiniz, CA-NA-VAR

hocam lütfen karsılastırmalı test yaparsanız sevinirim, benim de böyle bir düşüncem yok değil, ama hakkaten izlenimlerinizi paylşırsanız çok iyi olur

• quote:

quote:

quote:

hocam lütfen karsılastırmalı test yaparsanız sevinirim, benim de böyle bir düşüncem yok değil, ama hakkaten izlenimlerinizi paylşırsanız çok iyi olur

ne tarz bi paylaşım istersiniz söyleyin bakayım, mesela ssd 64gb hdd ile kurdum bu sistemi, üzerinde 6790xfx ve 3x1 ocz gold ddr3 1600 ram var. windows boot ekranından itibaren windowsun kullanıma hazır hale gelişi 9 saniye:)

• daha önce muhtemelen phenom serisi kullanmıssınızdır. kullanımda farkı hissettiniz mi? yani kısaca fiyatına değdimi ? yani genel olarak sizde yarattığı etkiden bahsederseniz yeterlidir hoca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.