Şimdi Ara

ŞokFiyat: Sıfır, Garantili : Samsung 8003 Jet + Route 66 + 1 gb SD + Invisible Shield -- İzmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Garantiden değişim ile verilen sıfır full kutulu Samsung 8003 Jet cep telefonumu başka bir telefon kullandığım için satıyorum. Öncelikli izmir içi elden satılıktır diğer illere kargo yapabilirim. 8003 Jet verileceği belli olduğu anda daha önceden farklı teller için de aldığım Invisible Shield sipariş ettim. Bu da beraber veya ayrıca satılıktır

Sıfır, Garantili : Samsung 8003 Jet + Route 66 + 1 gb SD = 680 TL
    Sıfır, Garantili : Samsung 8003 Jet + Route 66 + 1 gb SD + Invisible Shield = 700 TL
    Sadece Invisible Shield = 30 TL

Sadece telefon piyasada indirimlerle 860'a alınıyor. Sıfır ve full kutulu, lisanslı route 66 ve 1 gb kartla vereceğim. Fazlasıyla indirim yaptım başka indiririm yoktur !!!
    Takas yok (sadece 250 TL civarı bir wifili vs telle olabilir, 450-500 TL alabileceğim bir tel olmalı) Takas teklifi yapacaklar için, piyasadaki değerlerini benim telefonun satış fiyatımdan çıkartarak teklifte bulunabilirler.

Samsung 8003 Jet, hakkında piyasada en çok özelliğe sahip en güncel telefonlardan biridir.

16 M renk, 480 x 800, Amoled ekranı vardır
    800 mhz işlemcisi
    5 mp flaşlı kamerası
    GPS, Wi-fi, 3G, dokunmatik ekran özellikleri
    ve 1.5 Gb hafızaya sahiptir, Artırabilir hafıza desteği de var ayrıca 1 gb sd kart yanında gelmektedir

2 sayfayı incelemenizi öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_32385317/tm.htm
    http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-pictures-2835.php

MSN : ertangun@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brabus -- 30 Ekim 2009; 10:36:21 >

• Güzel fiyat hayırlı satışlar
  • eywalla sağolasın, düşüre düşüre bir hal oldum fiyatını. Kredi kartla satsam 800 e satılmıştı. Milletimiz çok bilinçsiz
  • Sahibinden üzerinden satılmıştır. Teşekkürler herkese. Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun

Son fiyattır, pazarlık yok dememe rağmen 300 - 400 - 500 gibi komik küstahça yapılan teklifleri kınıyorum.

Saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.