Şimdi Ara

Sokaktan bulduğum 5 aylık kedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce bizim okulun sınıfına giren bir kedi vardı. Gözüme küçük göründü herkes seviyordu fakat hiçkimse ne mama veriyor ne su veriyordu. Sadece sevip gidiyorlardı bende hayvanları aşırı seven birisiyimdir. Kıyamadım aldım eve , geldiği ilk gün bile yatakta koynuma girip uyudu. Bir hastalığı var mı bilmeden bende aldım koynuma , kumunu mamasını aldım. Tuvaletini yapmasında kakasına basmasından başka sorun yok fakat tam anlayamadım psikolojisini. Beni seviyor mu sevmiyor mu anlayamadım doğrusu. Ben okula gidince evde kimse olmuyor ve mecbur mutfağın bir kapısı olmadığı için kendi odamda bırakıyorum kedimi. Halinden memnun gözüküyor fakat arada sırada severken ısırmaya başlıyor. Bazen çok sakin bazende çok hareketli oluyor topu ordan oraya atıp oyun oynuyor , çorapları ısırıyor itmeye çalışıyor ayağıyla kısaca oyun oynuyor fakat tam hareketli iken onu sevince benide ısırmaya başlıyor. Elim yanında dursun hiçbirşey yapmıyor fakat ufacık bir sevmek için hareket ettirsem elimi hemen kapıyor. Sert ısırmıyor fakat genede biraz daha zorlasa acıtacak bir şekilde ısırıyor. Bunu oyun için mi yapıyor yoksa beni elleme hoşlanmıyorum demek için mi yapıyor çözemedim. Gece yatarken hep benim yatağımda yatıyor boynumun oraya giriyor birlikte uyuyoruz , sabah uyanınca giyinirken okula gitmek için hep kucağıma çıkıyor orada duruyor seviyorum bazen ısırıyor bazen ısırmıyor. Tam anlayamadım varmıdır çözebilen kedimi
    Buda fotoğrafı :https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfl1/v/t1.0-9/64492_10204727748065096_2341762933543522702_n.jpg?oh=67dd070ff91ee0b4365390530c6bb4f5&oe=571D79B9&__gda__=1460391441_a7ddbf636a478efa3db03f6c2260f0b8

• Tabiki oyun yapıyor,kedigillerin yapısı böyle,onunla ilgilenmenizi seviyor,kediler erişkin oluncaya kadar oyun oynar eğer bi kardeşi yoksa mecburen sizle oynar, bu arada dişi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Tabiki oyun yapıyor,kedigillerin yapısı böyle,onunla ilgilenmenizi seviyor,kediler erişkin oluncaya kadar oyun oynar eğer bi kardeşi yoksa mecburen sizle oynar, bu arada dişi mi?

Evet dişi fakat bu ısırma olayını bu aralar biraz fazla abarttı sanki :) Bazen seviyorum hiçbirşey yapmadan mırlıyor hoşuna gidiyor uyukluyor , bazen hareketliyken falan sevince hemen elimi deydirdiğim anda hafif bir ısırmaya başlıyor. Sonra elimi iyice hareketlendirince yakalamaya falan çalışıyor yakalayamıyor yakalayınca iyice ısırıyor sonrada ben hayır diye bağırmak zorunda kalıyorum. Bazen sevdiğim zaman ilk ısırıyor sonra 30-40 kere yalıyor tam anlayamadım yani Dikkat çeken bir diğer noktada sevdiğimde , elimi hemen ısırmaya başlıyor , ayaklarıyla ve elleriyle itmeye çalışıyor ısırdığı kolumu. Bilmiyorum beni sevme mi diyor yoksa gel oyun oynayalım mı diyor anlayamadım hocam doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

quote:

Tabiki oyun yapıyor,kedigillerin yapısı böyle,onunla ilgilenmenizi seviyor,kediler erişkin oluncaya kadar oyun oynar eğer bi kardeşi yoksa mecburen sizle oynar, bu arada dişi mi?

Evet dişi fakat bu ısırma olayını bu aralar biraz fazla abarttı sanki :) Bazen seviyorum hiçbirşey yapmadan mırlıyor hoşuna gidiyor uyukluyor , bazen hareketliyken falan sevince hemen elimi deydirdiğim anda hafif bir ısırmaya başlıyor. Sonra elimi iyice hareketlendirince yakalamaya falan çalışıyor yakalayamıyor yakalayınca iyice ısırıyor sonrada ben hayır diye bağırmak zorunda kalıyorum. Bazen sevdiğim zaman ilk ısırıyor sonra 30-40 kere yalıyor tam anlayamadım yani Dikkat çeken bir diğer noktada sevdiğimde , elimi hemen ısırmaya başlıyor , ayaklarıyla ve elleriyle itmeye çalışıyor ısırdığı kolumu. Bilmiyorum beni sevme mi diyor yoksa gel oyun oynayalım mı diyor anlayamadım hocam doğrusu

Yok yok iyidir,yalama olayı Kedilere has iyi bir şey mesela yavrusunu yalar temizler yani kendince aynısını yapıyo size de, dişiyse biraz büyüsün yavruları falan olursa yavrularını izlersiniz çok sevimli olurlar birbirleriyle oynarlar falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Graypast

quote:

Yok yok iyidir,yalama olayı Kedilere has iyi bir şey mesela yavrusunu yalar temizler yani kendince aynısını yapıyo size de, dişiyse biraz büyüsün yavruları falan olursa yavrularını izlersiniz çok sevimli olurlar birbirleriyle oynarlar falan

Hocam işte tek sıkıntı oyun oynarken falan hep ısırıyor. Farkında olmayabilir belki acıttığının falan ama bazen tam yakalıyor böyle bacaklarıyla itince bide iyice tırnakları falan batıyor acı katlanılmaz oluyor mecbur bırakıyorum bende oynamayı veya kucağımdaysa indiriyorum direk. Nasıl alıştırabilirim oyun oynarken elimi ısırmamasını ? Veya bir şekilde vazgeçirebilir miyim ? Tamam çok güzel hopluyor zıplıyor eğleniyor avcılık falan yapıyor evde oyuncaklara da , bunu aynı benim elim ve ayaklarım içinde yapınca pek hoş olmuyor doğrusu Acıtmasa eyvallah diyeceğim ısırsın ama batıyor yani sonuçtu sivri diş ve tırnak. Varmıdır bir öneriniz ?

Bu arada ısırırken bazen kulakları arkaya eğiliyor belki hangi içgüdü ile yaptığını anlarsınız. Arada yapıyor bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 30 Aralık 2015; 1:07:38 >

• Yani çok acıtmazlar genelde ama sizinki nasıldır bilemicem.tırnaklarını kesenler falan var ama ben hiç kesmedim hatta tırnak söken caniler de var mobilyaları falan çizmesin diye.ama dediğim gibi ben kesmedim, tırnak batırma ve ısırma olayı kedinin kişiliği ile de alakalı.yani kimi kedi çok uysal oluyo kafasına bile vursan bi şey yapmıyo kimi de çok sert oluyo mesela yani belki yapısı öyledir.bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim yemek yerken falan asla sevmeyin bırakın kendi yesin kediler bundan hiç hoşlanmaz.kulakları arkaya çevirmesi o yönden bi ses duyduğunu işaret ama oyun esnasında çok yaparlar kendilerince avcılık falan yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıkıntı yok oyuncular çok kediler.bende yaklasık 9-10 ay önce sahiplendim,ama benimki biraz fazla oyuncu hem ısırıyor hemde tırnaklarını kestiğim bakımını yaptığım halde yinede oyun oynarken çok batırıyor her defasında elimi kanatıyor :D. Ama değer cidden.Kediniz çok güzelmiş bu arada , ben de paylaşayım madem 2-3 fotograf

Hocam burada uyurken rahatsız etmiştim karnını kaşımıştım sinirlenmisti biraz
    Bu da daha yakından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedar Block Piru

Hocam sıkıntı yok oyuncular çok kediler.bende yaklasık 9-10 ay önce sahiplendim,ama benimki biraz fazla oyuncu hem ısırıyor hemde tırnaklarını kestiğim bakımını yaptığım halde yinede oyun oynarken çok batırıyor her defasında elimi kanatıyor :D. Ama değer cidden.Kediniz çok güzelmiş bu arada , ben de paylaşayım madem 2-3 fotograf

Hocam burada uyurken rahatsız etmiştim karnını kaşımıştım sinirlenmisti biraz
    Bu da daha yakından

Hocam tamam acıtmasa eyvallah diyeceğim ama çok can yakmaya başladı artık. Uyurken severken falan hafif ısırıyor , ama diyelim ki tam kudurmuş zamanına gelince öyle bir ısırıyor ki. Bide elimi çekmeyince iyice geçiriyor dişlerini ayaklarıyla itiyor kulakları geriye gidiyor falan beni mi sevmiyor nedir anlamadım Yok mudur bunun bir eğitimi falan ?

• kedilerin bağışıklıkları çok güçlü insanlara bulaştıracak hastalık taşımazlar,sadece parazit bulaştırabilir,onun içinde iç dış parazit ilaçlarını yaptırmanız yeterli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.