Evet arkadaşlar neden sizce bu kadar hedefe konuyor sürekli iktidar medyası ve yandaşları bu röportajcıları ve röportaj veren kişileri hedefe koyuyor. |
Sokak röportajları neden iktidarın hedefinde ?

-
-
Çünkü normalde tabanda bir kavga yok. Bir CHP li ile bir AKP li birbirine girmiyor sokak ortasında. Ama bu röportajlar sonucunda hep bir kavga dövüş ortamı hakim. Muhtemelen ortalığı karıştırdıklarını halkı kin ve nefrete sürüklediklerini düşünüyorlar.
-
Hiç alakası yok bence bu röportajlar sadece malumun ilanı. İktidarın kullandığı ayrıştırıcı ve nefret dolu dilin örnekleri röportajlar çıkmadan önce de toplumda hissediliyordu. Sevmediği kişiye terörist iftirası atanlar vs dolu toplumda. Sırf AKP'yi desteklemediğini açıkladığı için küfür ve hakaret yiyen bir sürü insan var sosyal medyada vs.
-
Ya bunun aynını bende söylerim gir twittera AKP liyim yaz iki dakikada ne anan kalır ne bacın her türlü küfürü yersin sırf tercih hakkından dolayı.
Ama bu genelde anonim oldukları sanal ortam için geçerli.
Bu hep böyle Türkiye de internet kullanılmaya başlandığından beri herkes birbirine sövüyor. Kanun getirildi biraz sövmeler azaldı dava edilme korkusundan dolayı ama hala tam bitmiş değil.
Ama sokakta bu yok. Ben hiç kahvede markette bakkalda avm de aha CHP li dalın aha AKP li dalın tarzı bir duruma şahit olmadım.
Ortada bir provokatör yoksa böyle bir olayın yaşanma ihtimali%0.0001 filan.
İşte hükümet muhtemelen bu sokak röportajı yapanları provokatör olarak addediyor ve bu durumun yaşanmasına sebebiyet veren etken olarak görüp genellikle " kin ve nefrete sürükleme " başlığı altında göz altına alıyorlar.
Bu güne kadar sokak röportajı yapıp göz altına alınan kişilere baktım hepsi aynı başlık altında göz altına alınmışlar.. " Halkı kin ve neferete sürükleme "
-
Ülkeyi kötü yöneten AKP farkındaysan ve çok memnunmuş gibi konuşuyorsun bu durumdan gerçekten enteresan bir kafa yapın var. AKP=Muhalefet gibi bir algı yaratmaya çalışma ikisi eşit değil AKP iktidar erkini elinde bulunduruyor istediğini hapse tıkma imkanı var muhalifler ne yapıyormuş peki söyler misin ? Ortalığı tahrik eden o kadar AKP röportajcısı var onlar halkı kin ve düşmanlığa sürüklemiyorlar da sadece muhalif olanlar mı sürüklüyor ?
-
Şimdi sen bana bir cevap vermişsin ama bir ben muhalefet hakkında hiç bir şey yazmadım.
İki ben hükümetin yönetimi hakkında da hiç bir şey yazmadım.
Sen neye dayanarak benim muhalifleri suçladığım kanaatine vardın onu anlamadım. :)
Benim anladığım kadarı ile senin beklentin şu. Bu konuyu ben açayım altında el ele verip hep beraber hükümete sövelim. Biri gelsin mümkünse hükümeti savunsun onad asövelim he beraber egolarımızı tatmin edip gidelim :)
Verdiğin cevaptan bu sonucu çıkardım.
Çünkü ben sana muhtemelen olanı söylüyorum sen bana " sen neden şöyle böyle diye soruyorsun."
Ben sana "sokak röportajcıları halkı kin ve nefrete sürüklüyor" demiyorum. Yazılanları doğru oku. Ben sana "hükümet muhtemelen sokak röportajı yapanları halkı kin ve nefrete sürüklemekten dolayı göz altına alıyor " diyorum.
Bu ikisi birbirinden farklı şeyler. Okuduğunuzu iyi anlamadan cevap yazmayın.
-
Çünkü TV, radyo, gazeteler, internet haber portalları, tüm medya sansürlü ve iktidarın sopasından korkuyor. Geriye bir bu sokak röportajı yapan ve maddi kaygısı olmayan bağımsız haberciler kaldı.
-
Tayipçi bir arkadaşa sizi youtube yıkacak demiştim. Öylede görünüyor :)
-
Sokak röportajlarını istemiyorlar çünkü kendi yandaş kanallarında yaratmaya çalıştıkları ''her şey yolunda'' algısına tersler.Bu röportajlarda doğrudan halkın sesi çıkıyor.İster yönetim yanlısı ister muhalif olsun herkes düşüncelerini açık açık söyleyebiliyor.Tabii bu düşüncelerin çoğu yönetimin işine gelmediği için hoşlarına gitmiyor.Kendi yandaş kanallarında ''millet bizi destekliyor'' derken sokaktaki insanların tersini ifade etmeleri elbette hoşlarına gitmez.
Şimdi elbette ''sokak röportajlarını yapanlar muhalif ve sadece muhalif olanları konuşturuyorlar'' diyenler olabilir...Kusura bakmayın ama sokak işte orada duruyor.Madem röportajları yapanların ekseriyeti muhalif ve yanlı röportaj yapıyor o halde yönetim yanlısı kişilerde çıksın sokakta röportaj yapsın...Zaten yapmaya çalışan bir iki kişi var ancak onların videoları 'muhalif' olarak damgaladıkları röportaj yapan kişilerin videoları kadar izlenmiyor.Bu da onları rahatsız ediyor.
Ayrıca ortada 'halkı kin ve düşmanlığa sürükleme'' gibi bir suçtan bu kişilerin yargılanması da doğru değil.Röportajı yapanlar insanları yönlendirmiyorsa ortada bir kin ve düşmanlığa sürükleme durumu olamaz.Adam geliyor ''şu şu konu hakkında ne düşünüyorsun?'' diyor.Bunun neresi kin ve düşmanlığa sürükleme?Tartışmaların ve kavgaların çoğu fanatik floresan partililerden kaynaklandığını herkes görüyor.Mesela bir genç ekonomik sıkıntısından bahsediyor hemen yanında dayının biri ''çıkar telefonu göster'' diye ortalığı kızıştırıyor.''Sen gençsin ne bilecen bu işleri'' diyerek bir de aşağlamaya çalışıyor.Dahası bazıları hızını alamayıp ''hainler'' diyor,'fetöcüler' diyor.Tüm bunlardan sonra ortada kavga çıkıyorsa bunda kim kabahatli?Röportajı yapan mı yoksa kendi partililerini muhalif her sese karşı dolduranlar mı?
Öyle ki bu ülkede malum iktidar partisi eşittir devlet konumuna sokulmaya çalışılıyor.Yönetimi eleştiren herkes devleti eleştiriyormuş algısı yaratılıyor.Yönetimi istemeyen ve değişmesini isteyen herkesi devlet düşmanı gibi gösteriliyor.Bunları desteklemeyen herkese gerek dolaylı gerek doğrudan sık sık 'terörist',''vatan haini'',''pkklı'',''fetöcü'' deniyor.Açıyorsun televizyonu 7/24 saat ''zillet ittifağı'' denilerek muhaliflere hakaretler ediliyor.
Şimdi bunları söyleyenlere karşı tetiklenmeyen tiplerde gelmiş burada ''sokakta röportaj yaparak halkı kışkırtıyorlar'' diyorlar...Kimin kimleri kışkırttığı ortada...Öyle ki bu ülkede bir iki yıl önce ana muhalefet partisi lideri açık açık hedef gösterilip kendi fanatikleri tarafından linç girişimine maruz kalmasına yol açılmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 17 Aralık 2021; 12:49:36 >
-
Kimse konuşmasın onlar hakkında sözde ifade özgürlüğü olunca alıyolar içeri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Aralık 2021; 13:5:49 > -
O, bir sey yapmiyor, ona kotuluk yapiyorlar, bunda ne var yani?
Bu, kotu bir is yapiyor ama buna da kotuluk yapiyorlar, olmaz oyle sey!
-
İfade özgürlüğünü istemiyorlar. İnsanlar konuştukça kral çıplak diyor bu da hoşlarına gitmiyor.
-
çünkü ileri demokrasi var
-
Adam dolar-euro ile kazanıyor. Bu memnun olmayacakta biz mi olacağız.
Adamın tuzu kuru. Ortalarda dolanıyor işte. Para nereden gelirse o sistemi destekliyor. Dini imanı para olmuş kendisi bambaşka bir konuda itiraf etmişti.
Tipik partizanlardan değil. Ama gizliyor kendini...
-
Sorunun cevabı belli değilmi ,nasıl ki burada hükümet karşıtı oldumu ban yiyoruz,onlarda mejestelerine biat etmedikleri için akp nin polislerince göz altına alınıyorlar işte ‼️‼️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim ban yiyor? Açılan konulara bak buranın yüzde 99 u muhalefet zaten. Hükümet yanlısı kim var burda? Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, hala site yöneticilerine kiziyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sende haklısın. Çarşı pazar fiyatlarını, enflasyonu, doları, altını, mazotu, benzini hep gılıçdaroğlu yükseltiyor, sokak ropörtajcılarını gözaltına o aldırıyor, aslında onu hedefe koymaları lazım değil mi ?
-
Doğruları söylemek senin gibi hükümetçi Arpalık olmamak ,kendin çal kendin söyleme mantığımı oluyor‼️❓
Onu mantığı,senin reis in ve senin gibi admin destekli troller çok iyi yapıyorlar 20 yıldır herkesi kendiniz gibi zannetmeyin ‼️‼️
Artı benim gibi hükümeti eleştirip ban yiyen çok oldu buralarda sen bilmesende ,ki bilmessin admin koruması altında olduğun için ‼️‼️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes hükümeti eleştiriyor burda kim ban yiyor? Ya küfür etti ya hakaret ettiği için ban yemiştir yiyenler. Bu kadar rahat yer bulmuşsun hala yöneticilere isyan ediyorsun. Herkes muhalefet burda zaten. Bundan daha iyisi yalnızca siyasetin konuşulduğu muhalefet forumlarında olur. Küfürü hakareti de serbest etsin yöneticiler diyorsan ona lafım yok. O zaman haklısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güçleri bunlara çok kolay yetiyor çünkü. en fenomen adamı bile herhangi bir polis alıp götürebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ülkeyi kötü yöneten AKP farkındaysan ve çok memnunmuş gibi konuşuyorsun bu durumdan gerçekten enteresan bir kafa yapın var. AKP=Muhalefet gibi bir algı yaratmaya çalışma ikisi eşit değil AKP iktidar erkini elinde bulunduruyor istediğini hapse tıkma imkanı var muhalifler ne yapıyormuş peki söyler misin ? Ortalığı tahrik eden o kadar AKP röportajcısı var onlar halkı kin ve düşmanlığa sürüklemiyorlar da sadece muhalif olanlar mı sürüklüyor ? |
Hiç alakası yok bence bu röportajlar sadece malumun ilanı. İktidarın kullandığı ayrıştırıcı ve nefret dolu dilin örnekleri röportajlar çıkmadan önce de toplumda hissediliyordu. Sevmediği kişiye terörist iftirası atanlar vs dolu toplumda. Sırf AKP'yi desteklemediğini açıkladığı için küfür ve hakaret yiyen bir sürü insan var sosyal medyada vs. |
Sokak röportajlarını istemiyorlar çünkü kendi yandaş kanallarında yaratmaya çalıştıkları ''her şey yolunda'' algısına tersler.Bu röportajlarda doğrudan halkın sesi çıkıyor.İster yönetim yanlısı ister muhalif olsun herkes düşüncelerini açık açık söyleyebiliyor.Tabii bu düşüncelerin çoğu yönetimin işine gelmediği için hoşlarına gitmiyor.Kendi yandaş kanallarında ''millet bizi destekliyor'' derken sokaktaki insanların tersini ifade etmeleri elbette hoşlarına gitmez. Şimdi elbette ''sokak röportajlarını yapanlar muhalif ve sadece muhalif olanları konuşturuyorlar'' diyenler olabilir...Kusura bakmayın ama sokak işte orada duruyor.Madem röportajları yapanların ekseriyeti muhalif ve yanlı röportaj yapıyor o halde yönetim yanlısı kişilerde çıksın sokakta röportaj yapsın...Zaten yapmaya çalışan bir iki kişi var ancak onların videoları 'muhalif' olarak damgaladıkları röportaj yapan kişilerin videoları kadar izlenmiyor.Bu da onları rahatsız ediyor. Ayrıca ortada 'halkı kin ve düşmanlığa sürükleme'' gibi bir suçtan bu kişilerin yargılanması da doğru değil.Röportajı yapanlar insanları yönlendirmiyorsa ortada bir kin ve düşmanlığa sürükleme durumu olamaz.Adam geliyor ''şu şu konu hakkında ne düşünüyorsun?'' diyor.Bunun neresi kin ve düşmanlığa sürükleme?Tartışmaların ve kavgaların çoğu fanatik floresan partililerden kaynaklandığını herkes görüyor.Mesela bir genç ekonomik sıkıntısından bahsediyor hemen yanında dayının biri ''çıkar telefonu göster'' diye ortalığı kızıştırıyor.''Sen gençsin ne bilecen bu işleri'' diyerek bir de aşağlamaya çalışıyor.Dahası bazıları hızını alamayıp ''hainler'' diyor,'fetöcüler' diyor.Tüm bunlardan sonra ortada kavga çıkıyorsa bunda kim kabahatli?Röportajı yapan mı yoksa kendi partililerini muhalif her sese karşı dolduranlar mı? Öyle ki bu ülkede malum iktidar partisi eşittir devlet konumuna sokulmaya çalışılıyor.Yönetimi eleştiren herkes devleti eleştiriyormuş algısı yaratılıyor.Yönetimi istemeyen ve değişmesini isteyen herkesi devlet düşmanı gibi gösteriliyor.Bunları desteklemeyen herkese gerek dolaylı gerek doğrudan sık sık 'terörist',''vatan haini'',''pkklı'',''fetöcü'' deniyor.Açıyorsun televizyonu 7/24 saat ''zillet ittifağı'' denilerek muhaliflere hakaretler ediliyor. Şimdi bunları söyleyenlere karşı tetiklenmeyen tiplerde gelmiş burada ''sokakta röportaj yaparak halkı kışkırtıyorlar'' diyorlar...Kimin kimleri kışkırttığı ortada...Öyle ki bu ülkede bir iki yıl önce ana muhalefet partisi lideri açık açık hedef gösterilip kendi fanatikleri tarafından linç girişimine maruz kalmasına yol açılmıştı. |
Benzer içerikler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- nur tuğba aktay boşandı
- genç emeklilere tavsiyeler
- lösev"e bağış yapanlar yorumları
- togg ortakları
- google yorumlar
- 112. kanal
- bimcell numara taşıma
- türkiye"de kaç tane operatör var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X