Şimdi Ara

sokak kedileri için mama tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
22.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta beslediğim kediler için mama tavsiyesi istiyorum arkadaşlar mümkünse 15kg lık paket halinde satılanlardan.
    En son micho almıştım fakat öğrendiğim kadarıyla çok kötü bir mamaymış alternatif olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    Toplamda 14 kedi besliyorum bahçemde o yuzden mumkunse proplan royal gibi mamaları tavsiye etmeyin bütçem yetmez.
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 15 Mart 2013; 9:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi İl ve ilçede ikamet ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiperpasif

Hangi İl ve ilçede ikamet ediyorsunuz?

İstanbul kavacık
  • anadolu yakasında da vardır mutlaka, kaliteli, açık ve daha uygun olan kuru mamalar, imkan varsa onlardan alabilirsiniz... ama emin olun çöpteki bozuk tavuk ve yenemeyecek durumda olan yemek artıklarından çok daha iyidir micho mama... biraz kaliteli mama ile karıştırıp verebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiperpasif

anadolu yakasında da vardır mutlaka, kaliteli, açık ve daha uygun olan kuru mamalar, imkan varsa onlardan alabilirsiniz... ama emin olun çöpteki bozuk tavuk ve yenemeyecek durumda olan yemek artıklarından çok daha iyidir micho mama... biraz kaliteli mama ile karıştırıp verebilirsiniz.

Micho ve alice veya goody mamayla kariştırip veriyorum genelde çünkü micho aşırı yağlı bir mama ve kediler başka mama yemiyo bende mamaları karıştırıp micho nun tadının diger mamalara karışmasını saglıyorum.
    zaten sabah mama veriyorum aksam yarım kilo ciğer alıp kaynatıp suyuna ekmek doğruyorum tıka basa doyuyor keratalar :)

• Kasaplardan kemik alabilirsiniz. Özellikle tavuk kemiklerini Kg'ı 50-75 Krş gibi fiyatlarla satıyorlar. Çok olmasa da etli oluyor. Biz genelde sokak kedileri için alıyoruz... Biraz fazlaca su ile kaynatıp, bol ekmek doğrayıp veriyoruz, kemiklerden bile eser bırakmıyorlar :)

Ayrıca ben hep micho alıyorum. Aynı üreticinin daha kaliteli olarak nitelendirdiği mamalar da var. Biraz daha yüksek fiyatlı. Onları da deneyebilirsiniz..
  • Friskies'ler 1+1 di, 4 çuval almıştım. Bir daha almam renklendirici içerdiği için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz kedi maması önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedath

Kasaplardan kemik alabilirsiniz. Özellikle tavuk kemiklerini Kg'ı 50-75 Krş gibi fiyatlarla satıyorlar. Çok olmasa da etli oluyor. Biz genelde sokak kedileri için alıyoruz... Biraz fazlaca su ile kaynatıp, bol ekmek doğrayıp veriyoruz, kemiklerden bile eser bırakmıyorlar :)

Ayrıca ben hep micho alıyorum. Aynı üreticinin daha kaliteli olarak nitelendirdiği mamalar da var. Biraz daha yüksek fiyatlı. Onları da deneyebilirsiniz..

Ben tavuk kemii vermiyorum çünkü 2 defa damaklarına saplandı kemik ağız burun kan içinde veteriner aramıştık.
    Dahada vermem kemik :)
    Ben ciğer kaynatıp suyuna ekmek üstüne ciğer sosis falan doğrayıp veriyorum suyuna özellikle bayılıyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Friskies'ler 1+1 di, 4 çuval almıştım. Bir daha almam renklendirici içerdiği için.

Aynen renklendirilmiş hiçbirşey almıyorum bende.
    micho ile diğer bir mamayı karıştırıp vermek en mantıklı olanı sanırım ikisinin yağları karışınca ayırmadan yiyorlar

• uygun fiyatlar içinhttp://www.ekonomikmama.com/Kedi-Mamalari,LA_209-2.html göz atmanızı tavsiye edebilirim.
  • Ben de garajda beslediğim kediler için temizmama dan 5 er kiloluk 3 paket alıyorum. Ücretsiz kargo oluyor.http://www.temizmama.com/petikare_yetiskin_kedi_mamasi
    Yavru kedilerim dişlerine dokunmasın diye GOODY yaş mama aldım değil yavrular ilk kez gördüğüm aç sokak kedileri bile yemediler. Hiç biri beğenmedi. Artık içinde ne varsa
    Keşke o yaş mamaları da aynı yerden alsaydım. Çok beğenmişlerdi

• Tavuk kemiği hiç yoktan iyidir belki ama riskli yavru kedimin boğazına takılmıştı baya zor çıkarttım

• Hocam ben sokaktaki kediler için (yaklaşık 20 tane) birkaç değişik mama denedim. Özellikle çok uzun zamandır şu kombinasyonu veriyorum ;

Petline Balıklı + (A 101 veya bimden sosis/salam) karışımı veriyorum. 4 Ekim yaklaşıyor muhtemelen yakın zamanda 15 kg kampanyaları başlayacak. Ben normalde Petline'ı 70 tlya alıyorum. 1 ay kadar gidiyor. Zaten sadece evimin etrafındakilere vermiyorum eşimin çantasında sürekli 1 poşet var kedi köpek ayırt etmeden veriyoruz ve severek yiyorlar. Evdekilere Royal Canin Fit32 15 kg + Royal Canin Kitten36 10 kg alıyorum onlarda 1 ay gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebel23

Hocam ben sokaktaki kediler için (yaklaşık 20 tane) birkaç değişik mama denedim. Özellikle çok uzun zamandır şu kombinasyonu veriyorum ;

Petline Balıklı + (A 101 veya bimden sosis/salam) karışımı veriyorum. 4 Ekim yaklaşıyor muhtemelen yakın zamanda 15 kg kampanyaları başlayacak. Ben normalde Petline'ı 70 tlya alıyorum. 1 ay kadar gidiyor. Zaten sadece evimin etrafındakilere vermiyorum eşimin çantasında sürekli 1 poşet var kedi köpek ayırt etmeden veriyoruz ve severek yiyorlar. Evdekilere Royal Canin Fit32 15 kg + Royal Canin Kitten36 10 kg alıyorum onlarda 1 ay gidiyor

imza 10 numara

• quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

quote:

Orijinalden alıntı: rebel23

Hocam ben sokaktaki kediler için (yaklaşık 20 tane) birkaç değişik mama denedim. Özellikle çok uzun zamandır şu kombinasyonu veriyorum ;

imza 10 numara

Teşekkürler hocam

• Sokak hayvanları için rahatlıkla kullanabileceğiniz kendi üretimimiz ve fiyatı gayet ekonomik olanhttps://www.ekonomikmama.com/u9283/kedi-urunleri/kedi-mamalari/enjoy-tavuk-etli-yetiskin-kedi-mamasi-15-kg.html şiddetle tavsiye ederim
  • Evet. harika bir liste.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.