< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak hayvanlari yasasi netlesti. Uyutmaya sinirlama geldi. Barinaklarda bakilacak (3. sayfa)
-
-
olayın maliyet boyutunu geçtim. barınaklarda köpeklere bakmak demek milyonlarca başka türden hayvanın öldürülüp köpek yemi yapılması demektir. bir hayvan türünü yaşatmak için başka hayvan türlerini öldürme hakkını nereden alıyoruz? köpeklerin canı can da diğer hayvanların canı yok mu? Köpekler et oburdur, et yerler.
çok hayvan sevdiğini söyleyip, siz katliam istiyorsunuz diyenler asıl başka hayvanların katliamını yaparak köpeklere yem üretiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 14 Temmuz 2024; 0:41:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben bunun cevabını daha önceden "sanki yemek için öldürülen hayvanlar umurunuzdaymış gibi yazmayın" olarak almıştım Bazen kendimi salak gibi hissediyorum, neden laf anlatmaya çalıştığımı düşünerek.
Zaten onların laf anlamak gibi bir niyetleri yok. Kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyorlar hepsi bu bu forumda köpekleri ısrarla savunan birkaç kişinin köpek velisi gibi tipler olduğunu düşünüyorum. Bu işten para kazandığı için kazancının devam etmesini istiyor olabilir. Bu yüzden de ne dersen de fikri değişmiyor.
Bunların avrupadaki sokak hayvanları yasası dedikleri ingiltereninki. Diğerlerinden konuşmak istemiyorlar çünkü katliam dışında hiçbir şeyi kabul etmiyorlar. Bu konuda da görüldüğü gibi başka çözümleri konuşmak isteyenler "para kazanıyor, insan düşmanları" falan diyorlar. Bunlara ne dersen de verdikleri cevap "katliam olacak, başka bir şeye izin vermeyiz" kafasında oluyor. Saçma sapan argümanlar ve para para demek dışında bir şey diyemiyorlar.
Zaten biraz konuşunda içindeki şiddet duygusunu, hayvanlara ve hayvan severlere karşı nefretlerini ve düşmanlığını ortaya çıkarıyorlar. "Mahalleler, sokaklar bana ait, kuralları ben koyarım" şeklinde mesaj atıyorlar. Hatta bunların istedikleri gibi olmayanlara karşı yapılan şiddeti savunuyorlar, bunu özellikle istiyorlar. Kafasına göre insanları dövmek isteyen bir zihniyetin toplumun sağlığını, insanların yararını falan düşünmesi mümkün değil. Darp zaten tckda suç olarak geçen bir eylem.
-
Hacı Abi napıyon, canını sen mi verdin de alıyon, 2011-2016 yılları arasında sadece Suri lere verilen sağlık hizmeti dökümü aşağıda!
Şu yaptığın masrafın % de 1 ni sokak hayvanlarına yapsan aç açıkta köpek kalmaz, insaf yani, bu iş için bağış toplansa, kaç milyar para toplanır, yeter ki hayvanlar öldürülmesin.
Geçici koruma altına alınan Suriyelilere günümüze kadar 20 milyon 252 bin 984 poliklinik hizmeti verildi, 967 bin 452 kişi hastanelere yatırılarak tedavi edildi ve 824 bin 796 kişi hastanelerde ameliyat edildi. Toplam 177 bin 568 doğum gerçekleştirildi ve 35 bin 671 kişi sınırdan girdikten sonra hastanelere nakledildi
.https://www.aa.com.tr/tr/saglik/suriyeli-siginmacilara-20-milyon-poliklinik-hizmeti/680872
Seversen saldırmaz
x (formerly twitter)Serdengeçti (@__Serdengecti_) on Xhttps://x.com/__Serdengecti_/status/1811671843838791971?t=Asu-jcRkh3h3f_2Wwwqqyw&s=19 -
Hükumet ne zaman sokak köpekleri ile mücadele başlatsa Sözcü gazetesi ve sanat camiası engel olmaya çalışıyor. Muhalefette çanak tutuyor.
Arkadaş, bu köpekler sokaklarda veya barınaklarda bakılsın diye milyonlarca kendi halinde zararsız hayvan öldürülüp köpek mamasına dönüştürülüyor. Köpeklerin yaşaması için milyonlarca hayvan mama yapılıyor. Bu mu lan hayvan severlik? Bu hayvan severlik değil, aksine hayvan düşmanlığı. Toplum huzuruna zararı olan hayvanlar yaşasın diye zararı olmayan masum hayvanlar öldürülüp mamaya dönüştürülüyor.
ve Sözcü gazetesi de buna her gün çanak tutuyor.
Alın size sokak köpekleri ile mücadeleyi baltalayacak bir sözcü haberi daha.
Mahalle hayatı yaşayan halk ile empati kuramayan Sözcü gazetesinden yasayı geri çektirecek bir yazı daha.
Ötanazide kadın imzası - Sözcü Gazetesi
Önizlemeyi mesajda gösterme
www.sozcu.com.trÖtanazide kadın imzası - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/otanazide-kadin-imzasi-p66520
Sözcü gazetesi bunun altında kalacak. Çünkü, sokak köpeklerinin sayısı o kadar çoğaldı ki ne barınak kaldırır ne de mama imalatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 16 Temmuz 2024; 8:15:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SOKAK hayvanı olamaz olmamalı.
Sokakta başıboş köpek olmamalı.
Kedi nüfusuda kontrol altına alınmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarınıza katılmanın dışında, ufak bir de katkıda bulunayım.
Başka bir başlık altında gördüm, zaten sırf oraya özgü bir şey de değil; genelde forumu bu yönde terörize ederken, hayvanseverlere "azgın azınlık" diyenler olmuş.
Konuya Yöneylem Araştırma'nın rakamları üzerinden bakmak, "azgın azınlık" ve "sessiz çoğunluk" oranlarını gözler önüne sermesi açısından faydalı olabilir :
-
o kadar hayvan nasıl sahiplendirilecekmiş.?
-
Millet gerekeni yapar artık bu işin su götürür yanı kalmadı
-
iyi beklediğim gibi olmuş belediyelere yeni ceza kesme taktiği bulunmuş aynı trafik cezası gibi yeni bir ceza geliri kapısı yoksa köpek falan hikaye
-
Buradakilere internet dışında bir şey yapın, toplanın protesto edin falan dediğim zaman bir şey diyemiyorlar. İnternette millete laf edip durmak kolay tabi, sokağa çıkmak için hakaretten fazlası lazım, argümanları olmalı, bilgileri olmalı.
-
Akp musluman ve merhametli bir partidir, katliam olmaz dedim bana troll dediler. Simdi vergileri izle 5 yildizli barinaklar yapilip kopekler luks sekilde oralarda bakilacak. Evet gunde 12 saat calistigin paran ile kopeklere bakilacak ey hayvan dusmanlari. Kudurabilirsiniz :))))?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumhuriyet Halk Partisi sokak köpeklerinin toplanmasına hepten karşıymış. Yazıklar olsun. Mustafa Kemal Atatürk'ün bu konuda kesin emri olduğu halde Atatürk'ün partisiyiz diye mangalda kül bırakmayan CHP'li milletvekilleri Atatürk'ün başıboş köpekler ile ilgili verdiği emiri görmezden geliyorlar. Bunlar, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan falan gitmiyor. Atatürk, çağdaş medeni ülkeler gibi korkmadan huzur içinde yaşayan bir toplum olmamız için didindi. Türkiye'yi başıboş köpeklerden arındırmak istemesi de bundandı. Atatürk, toplum huzurunu kaçıran her şeyi daha da büyümeden anında çözüme kavuştururdu. Günümüzde ki Cumhuriyet Halk Partisi ise tam tersini yapıyor. Halkın faydasına olacak bazı yasaları sırf muhalefet olmak, farklı görünmek için onaylamıyor.
Sokaklar tez zamanda köpeklerden arındırılmaz ise başıboş köpek meselesi öyle bir büyür ki Cumhuriyet Halk Partisi ve Sözcü gazetesi bunun altında kalır.
-
bu haber doğru çıkarsa yazıklar olsun
www.cumhuriyet.com.trDikkat çeken kulis bilgisi: ‘AKP ötanazi düzenlemesini erteleyecek’https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/dikkat-ceken-kulis-bilgisi-akp-otanazi-duzenlemesini-erteleyecek-2228068
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Barınaklara sığmazlar ki...sayıları çok fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözümü çok kolay bir sorunu bile aylardır çözemeyen miadı dolmuş bir Ak Parti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X