coştun birader ii ben de arada giriom hayırlı olsun millete quote:Orjinalden alıntı: Poké_Maniac Oleyyyyyy.Yuppiii.Yaşasnnnn. Harika oldu bu.Yeni Pokeler de gelmiş olabilir belki.Yuppiii
Bende dün burdan görüp başladım 1.1 versiyonu daha hızlıydı şimdi yavaşlamış.Bende sadece 22 lvl prinplup var. Yakalayamadım daha başka poke.
quote:Orjinalden alıntı: ?_ultrAslan_? quote:Orjinalden alıntı: taichi bu oyun hızlandığı gün ben oyuna başlıcam Sen başlama o zaman.
quote:Orjinalden alıntı: ***xRiot*** quote:Orjinalden alıntı: ?_ultrAslan_? quote:Orjinalden alıntı: taichi bu oyun hızlandığı gün ben oyuna başlıcam Sen başlama o zaman. Yanlış anlama.Kötü bir niyetim yok.Yani oyun hiç hızlanmayacak demek istedim.
quote:Orjinalden alıntı: ?_ultrAslan_? quote:Orjinalden alıntı: ***xRiot*** quote:Orjinalden alıntı: ?_ultrAslan_? quote:Orjinalden alıntı: taichi bu oyun hızlandığı gün ben oyuna başlıcam Sen başlama o zaman. Yanlış anlama.Kötü bir niyetim yok.Yani oyun hiç hızlanmayacak demek istedim. Güzel bir cevap vermişsin arkadaşım