Şimdi Ara

ŞOK ŞOK aranan İKİLİ BULUNDU>> Q9550 + Gigabyte GA-P43T-ES3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 senedir kendi kullandığım sistemdir, 775pin'de Q9550 işlemci ile 16GB DDR3 ram kullanıyorum.
    Aktif olarak kendi kullandığım sistemdir, anakartı 2013 yılında sıfır aldım faturası kutusu vs. durmaktadır. Hiç garantilik durumu olmamıştır, hiç mavi ekran vs. vermemiştir sıfır gibi taş gibi anakarttır.
    Çok nadir bulunan bir anakarttır, sıfırı yoktur temiz ikinci el bulamazsınız, ben bile ıspartadan getirtmiştim.

İşlemciye hiç OC yapılmamıştır, stok fan ile gönderilecektir.

Intel® Core™2 Quad Processor Q9550 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB) : SATILDI/b]
    http://ark.intel.com/tr/products/33924/Intel-Core2-Quad-Processor-Q9550-12M-Cache-2_83-GHz-1333-MHz-FSB

Gigabyte GA-P43T-ES3G rev 1.3 : SATILDI
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p43t-es3g_10/

Önemli Not: İŞlemci tek satılabilir çünkü yerine takacak e8400 işlemcim var, ancak anakartın satılması için işlemci ile birlikte alınması gerekir. İkisi birden 350TL. İsmail beye satılmıştır

İrtibat: 0536 439 95 76
    Erdem

E-mail: erdem@post.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::FoxRiver:: -- 5 Temmuz 2015; 18:23:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanlış anlama o kadar çok övmüşsün de mübarek 120 liraya satmak nedir.300 den aşağı beklemiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm.
  • Anakartı tek satıyorsanız yada ileride satarsanız PM ile bilgilendirirseniz sevinirim.
  • S.A. Kardeşim, eğer işlemci-anakart beraber hala satılıksa ben talibim. pc başında sürekli durmadığım için telefonla görüşebilirisek daha iyi olur. müsait bir zamanda konuşmak isterim. telefonum: 545 785 99 26 adım İsmail. Hayırlı günler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quickbird

S.A. Kardeşim, eğer işlemci-anakart beraber hala satılıksa ben talibim. pc başında sürekli durmadığım için telefonla görüşebilirisek daha iyi olur. müsait bir zamanda konuşmak isterim. telefonum: 545 785 99 26 adım İsmail. Hayırlı günler..

Hayırlı olsun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.