Şimdi Ara

ŞOK!!!SATILIK D900 BU FIYATA BÖYLESİ!!!!170YTL ORJINAL KENDI RESIMLERIYLE BERABER!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    D900
    resim1resim2resim3resim4
    arkadaşlar resimlerde olan ufak tefek sürtük gibi şeyleri göstermeye çalıştım. bunlar abartılı şekilde olmadığı halde alacak arkadaşın gönlü rahat olsun diye detay verme gereği duydum
    29.03.2007 tarihinden faturalı ve garanti başlama tarihide gene 29.03.2007 ve garantis süresii 2 yıldır. Yani halen garanti kapsamında ve garantisi 29.3.2009 da bitiyorHerhalde telefonu anlatmaya gerek yok. 3MP kamera ve daha briçok özellik en ince kayar kapaklı telefonlardan biri. TELPA GARANTİLİ ve FATURALI üzerinde kullanımdan dolayı kaynaklanan ufak tefek çizikler mevcut. kasası hiç açılmadı ve tamir görmedi. 256mb microSD kart ile beraber. FULL kutulu Faturalı garantili. istediğim fiyat 170YTL Takas yapılmayacaktır. Ankara içi elden teslim Ankara dışına kargo olur. güvenlik olarak isteyenlere sağlam referanslar verilir...TELEFON GREY DEĞİLDİR TELPA GARANTILIDIR. AYRICA FATURASI MEVCUTTUR. GREY YADA GARANTİSİZ KAYITLI ALETLERLE KIYASLAMA YAPMAYINIZ...tatil nedeniyle ilgilenemiyeceğim için kısa bir süre için bu fiyatı yaptım ölücüler lütfen ilanımdan uzak dursun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desperatto -- 28 Ağustos 2008; 7:17:04 >

• pm atan CixhaN
  • pm...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cixhan

pm atan CixhaN

acaba 'visor' adlı üyenin yakınımısın?????????

O' da kendinden bir başkasıymış gibi söz ediyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husamaltundağ -- 6 Temmuz 2008; 3:11:11 >
  • pm
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pmler cevaplandı satışa devam... tatil nedeniyle ilgilenemiyeceğim için kısa bir süreliğine ciddi alıcılara ufak bi ikramım olabilir...
  • pm
  • PM attım resim bekliyorum.
  • pmler cevaplandı resimler msn adresi verenlere yollanacaktır.
  • chaos-theory16@hotmail.com eğer satmadıysan resimler ve cihaz hakkında görüşelim kardeş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.