Şimdi Ara

ŞOK migros 2 haziran 15 haziran insert MONEY=0.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MONEY VİSA KREDİ KART KULLANMA OLAYIDA BİTTİ

migros 0 MONEY = 0 TL

ZATEN SON İNSERTLERDE MONEY ORANLARI KUŞA DÖNMÜŞTÜ.

ŞİMDİ MONEY FİLAN VERMİYORLAR MİGROSTA!migros zaten ezelden pahalı ve şişşirilmiş fiyatlar moneyle biraz olsun olayı dengeliyorduk

şimdi maaşımız deriiiin bir nefes alacak!
  • ülker hero baby 200 gr. 2 ve 3 numaralar ile kavanoz mamalar da 2+1 kampanyasında...
  • Money'siz money kart ile 5. element tahta arasında fark göremiyorum.
  • ben şuan money visamı iptal ettim arkadaşlar.
  • 2+1 de uygun urunler var bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Alkolde 3 al 2 öde yok.

Aynen ya
  • quantum tablet 60 lı migros ta 31 tl
    quantum tablet 90 lı kipa da 25 tl

promosyonlu fiyatları bile kazık.....
  • Az önce arayıp money ek kredi kartımı bende iptal ettim.
  • 3 lü alımlarda bazı ürünler avantajlı gibi geldi bana.
  • İptal işlemi sizi fazla yorarsa,"kartımı kaybettim,yenisini de yollamayın" diyin.En kestirme yol bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

İptal işlemi sizi fazla yorarsa,"kartımı kaybettim,yenisini de yollamayın" diyin.En kestirme yol bu

yeni kart mutlaka yollarlar AMA ASLA TESLİM ALMAYIN gelen kuryeden

evden komşudan kimseye de vermemeleri için çok sıkı tembih edin cümle alemi

Garanti Money Bonus gibi tüm Kredi kartlarını hep birlikte iptal edelim

kayboldu diyelim kullanıma kapatalım

bir daha asla teslim almayalım mendeburları
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

3 lü alımlarda bazı ürünler avantajlı gibi geldi bana.

banyo sabunu süper fiyat,
    bolero ,mjoy,crunch,nestle ürünleri... bunlardan stok yapılabilir,fiyatlar iyi bence..
    quote:

Orijinalden alıntı: :S

3 lü alımlarda bazı ürünler avantajlı gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

İptal işlemi sizi fazla yorarsa,"kartımı kaybettim,yenisini de yollamayın" diyin.En kestirme yol bu

Garanti bankasını tırnağım kadar sevmem fakat yaptıkları kampanyayı bitirdikleri için bu dediğiniz çok acımasız değil mi? Verdikleri bişeyi mi geri aldılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Garanti bankasını tırnağım kadar sevmem fakat yaptıkları kampanyayı bitirdikleri için bu dediğiniz çok acımasız değil mi? Verdikleri bişeyi mi geri aldılar?

bir tane kampanya yaptı diye ömür boyu kullanıp heryıl 45 tl aidat mı ödeyelim.

• quote:

SiNaPSiS yazdı:

yok sadece Money olayı kampanya bitti olayı değil konu

Garanti Bonus Kredi Kartının bonuspayın ve diğer söz veripte yüklemedikleri ve hiç unutmadan daha ilk ekstrede aldıkları 50 TL kart aidatını ve hiçbir şekilde geri vermediklerini protesto edip Bonusun hükümranlığına son vermek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 3 Haziran 2011; 21:55:38 >
  • hâla şu üç kağıtçıları savunanlar var, helal diyorum...
  • İnek öldü ortaklık bozuldu

Olay 45-50 tl aidat olayı değil. Yoksa moneyvisa kampanyalarını takip edenler aidatı kat be kat çıkardık.

Ama madem artık kampanya yok (kataloglarda yavaş yavaş bitirdilerdi zaten) moneyvisanın cüzdanda durmasınında yararı yok.

Ben sadece migros değil diğer internet alışverişlerimdede bonusa uygun taksit yapanlar varsa yararlanmakta idim örneğin hepsiburada 500e 50 tl ama kapattırdım

• Money Visa sadece Migros için değil ki. Garanti (Bonus) adamı bazen sinir etse de YKB (World) ile birlikte en iyi kampanyaları yapan banka. Migros avantajları azalsa da Bonus özelliği için tutulabilir. Hem X2 olayı bitti diye, Migros'da başka ayrıcalıklar sağlamayacağı anlamına gelmiyor. Birkaç ay bekleyip görmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Money Visa sadece Migros için değil ki. Garanti (Bonus) adamı bazen sinir etse de YKB (World) ile birlikte en iyi kampanyaları yapan banka. Migros avantajları azalsa da Bonus özelliği için tutulabilir. Hem X2 olayı bitti diye, Migros'da başka ayrıcalıklar sağlamayacağı anlamına gelmiyor. Birkaç ay bekleyip görmek lazım.

+++++
  • bpnus kartın süresi dolupta yenisini de geri gönderince tam 2 kere aradılar.kartı kapatma aidat almayalım puan olarak geri yükleyelim falan.istemem dedim.en son geçenlerde kartı açtıranlara 100Tl puan hediye gibi bi msj geldi.
    nasıl nefret ettiysem artık hala kapattırdığıma seviniyorum şu bonus kartını.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.