Şimdi Ara

ŞOK MARKETLERİNDE KASİYER OLARAK İŞE BAŞLADIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Göz-

Bu market işinde bende çalıştım. Bayağı zordur. Adamı sırf o tempo yorar.
    Sevkiyat işinden tut, kasiyerlik, temizlik ve reyon düzeni her halta bakıyordum. Hele o dengesiz insanlarla muhatap olmak daha zordur.
    -Şu nerde ? diye sorar. Halbuki gözünün önündedir.
    -Sonra sana bozuk para vermez. 3,75 liralık alışveriş yapar, adam sana gider 50 TL nakit verir.
    -Etiketlerde sıkıntı olur. Kasaya geldiğinde anlaşılır. Sana patlar. Halbuki o etiketleri geriden yollarlar. Sanki babana kazanıyorsun etiket için sana bağırıyor. Anlatamazsın.
    3 gün üst üste 12 saat çalıştım. Neyse izin günüm gelmişti. Akşam bir haber geldi ki iznin şu güne ertelendi dediler. Bende bıraktım.
    Çok hatun düşürdüm. Markete yakın bir yerde oturan kız gelmişti. Sen yenisin galiba? demişti. O zamanlar yeni başlamıştım. Sonra evet yeni başladım alışmaya çalışıyorum demiştim. Bende şuradaki apartmanda oturuyorum demişti. Çok güzel kızdı. Onu unutmam.
    Tabi İnşaAllah senin işin hayırlı olur. Tecrübelerini bizimle paylaşırsın. Bende işsizim 2-3 aydır.
    Sorma kardeş ya aynı sorunları bizde yaşıyoruz manyağın biri geldi paketli zeytinyağlı dolma almış birde paketli kurabiye fiyat ikisindede fazla çıktı mecburen kasadan fiyat farkını verdik birde sabah sabah 5 TL'lik birşey alıpta 100 TL hatta 200 TL bozduranlar var adamın niyeti parayı bozdurmak yoksa birşey almak değil
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

Hocam bende işsizim üni bu sene bitti. Nereden basvuru yapmak mantıklı buraya daha iyi. İnternet mi şubeye mi cv vermek lazım? Birde zor mu eğitim veriyolar mı iligileniyolar mı personellerle yaklasımlar nasıl müdürün vb
    Kardeş CV değil direk evine yakın ŞOK'a başvur mesela ben öyle yaptım evden 15 dakika yürüyerek markete varıyorum, eğitim kolay, ben kasaya daha ilk günden geçtim, müdürümüz çok iyi, çok sessiz ama tabi her müdür aynı olmaz, şansına ne mezunusun ?
    Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • Hocam neden bu tarz devamlılığı olmayan işler ?
    Ben hiç 45 yaş üzeri market, mağaza çalışanı görmedim. Belli bir yaştan sonra yol verirler gibi ?

Yerinizde olsam 2 3 sene sonra usta olabileceğim bir sektörde çalışırdım.

Tabi ekmek parası sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Kardeş CV değil direk evine yakın ŞOK'a başvur mesela ben öyle yaptım evden 15 dakika yürüyerek markete varıyorum, eğitim kolay, ben kasaya daha ilk günden geçtim, müdürümüz çok iyi, çok sessiz ama tabi her müdür aynı olmaz, şansına ne mezunusun ?

Alıntıları Göster
    Turizm işletme mezunuyum bi denicem sansımı o zaman :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.