15 yıl sonra doğan trophy yiycez. özlemişim. bir de o portakallı, cino denen muhteşem lezzeti ankara'da nerede bulabileceğimiz söyleseydiniz muhteşem olurdu
Geçen ben de rastladım aldım. Zehirlenme tehlikesine rağmen dayanamadım yedim. Tadı eskisi gibi değil cinonun beğenmedim
Yakınlarda Şok olsa koştura koştura gidecektim fakat yok. Ayrıca Cino'yu da keşke hatırlatmasaydınız çok pis canım çekti.
@forever&young: sumo güreşçili reklam cici doping'e aitti. Pez hala satılıyor. 2 hafta önce kipadan 8 li paketini aldım.
Yav tadelle atak yaptı, adını yeniden hatırlattı. SOnradan çeşitlerini çıkardı falan filan. Bu cinoda büyük boylarını çıkarsa ya? Evet cino
Cino'yu genelde mahalle arası bakkallar satıyor. Büyük marketlerde hiç görmedim ben. Bu arada Trophy'den alayım yarın dersaneye giderken. Biraz nostalji olur..
quote:Orijinalden alıntı: eagle16 quote:Orijinalden alıntı: syruse ben gofyi çok severdim o çok güzeldi bende her gittigimde bakınırım raflara papağan varmı diye gofy yi tüm beğendik marketlerde 55 kuruşa alabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: AurorAbeam Yav tadelle atak yaptı, adını yeniden hatırlattı. SOnradan çeşitlerini çıkardı falan filan. Bu cinoda büyük boylarını çıkarsa ya? Evet cino nerde o günler bi keresinde bi bakkalda görüp 10 tane almıştım