< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şok Market - Fanta 1 litre 6 TL (2. sayfa)

-
-
evet onu bende fark ettim 6 lirayken 10 15 tane aldım her açtığım da asit dediğiniz gib az gibi. güneşte belkemiş olabilir bunlar. normalde tarih geçse bile asit kolayt kolay gitmiyor gazlı içeceklerde
-
Millet zararlarının farkında olduğu için değil, parası olmadığı için alamıyor,
Yakında birçok ürünün tarihi geçip çöpe atılacak insanların alım gücü kalmadı çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 18 Eylül 2022; 20:39:15 > -
1 bardak kolada yaklaşık 10 adet küp şeker var.
Gecen yıl mide bulantısı sebebiyle doktora gittim karaciğer yağlanması teşhisi koyuldu. Biraz dikkat ettim ondan sonra saldım.
1 ay önce kontrole gittim grade 3 olmuş açıkçası bu tür şeyler zehirdir sağlığınızı tamamıyla bitirir.
Bedava da verirseler icmeyin.
Şu an tüm meşrubatları, unlu mamülleri, şeker türevleri yiyecekleri kestim.
Sağlığınızı önemsiyorsanız bunlardan uzak durunuz.
Sevgiyle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D21C84CE -- 18 Eylül 2022; 17:47:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asit olmayınca bir anlamı kalmıyor. Siz de bayağı fazla almışsınız. Bence elinizde kalanları iade edin. Tüketim tarihi yakın olması çok sorun değil ama asit bence sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son kullanma tarihine ne kadar yaklasilirsa sivi icindeki cozunmus gaz o kadar azaliyor ve gazsiz hale geliyor. gid aguvenligi acisindan sorun degil, ama tat olarak ayni tadi vermiyor. su fantalrin neden sekersizini yapmiyor anlamiyorum. ben de sekerli cola/fanta icemiyorum ama sekersiz olanlari seviyorum.
-
Şekersiz olanı var mı full tatlandırıcı. Damaktan o şekerli tad hiç gitmiyor. Az şekerli diye gerçek şekerle az şekerli yapacaklar ki bir işe yarasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 19 Eylül 2022; 0:14:43 > -
O tatlandırıcı tadı 2 gün gitmiyor damaktan .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kola olsa uçardım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sariyer var da fanta yok nedense. yurt disinda fanta'nin degisikleri sekersizi de var. kolalarin da her turlu sekersiz farkli tatlari var. cilekli, vanilyali, vs. degisik tatlar guzel oluyor surekli tadinca sıkıcı olsa da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X