Şimdi Ara

Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
123
Favori
84.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    migros ve şok 'un yaptığı 1+1 'lerle 11 tl 'ye kadar düştü. o arada zabıta 70 yaşındaki dedenin portakal tezgahını arabaya yüklüyordu.... sayelerinde milyon dolarlık portakal vergisi kurtarıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt

Hiç denemedim hocam. Malum kart ile bim paraya cesaret edemedim.

Şok yıldız veriyordu 100 TL'ye 1 TL gibi sembolik bir rakamŞok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    vatandaş tüketimi azaltmalı. son 2-3 senede, hayvani zamlar geldi, tüketim devam ediyor. biraz alternatif yollar aransa, tüketim kısılsa, vatandaşın önemi belli olacak ama vatandaş olmayı beceremeyen, sadece, tebaa kul olmayı kabullenenlerin sayısı halen daha fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12-13 Ocak bisküvi, kek, gofrette 2 öde 1 iade var. Reyonda kağıdı asmışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şokta win bakiyesi ile ödeyince de win kazanımı oluyor mu

• Egeli3543 E kullanıcısına yanıt

Oluyor.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Win olarak yüklüyorlar haberiniz olsun. Aldım mecburen yine de. Yüklendi hemen. Ama aynı üründen 4 tane alınınca bir tanesi yükleniyor. Bilginiz olsun

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt

%25 İstanbul kart kampanyası POS cihazlarında geçerli yazıyor, cepte şok UYGULAMASI ile nasıl iade alınacak

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] aynı gün içinde 1 üründe 1 sefer kullanılır yazıyor. Aynı üründen 2 den fazla almayın. 1 den fazla win iadesi gelmez. aynı üründen 2 den fazla alanlar fazlasını iade ederlerse, Böyle salakça kampanya bir daha yapmazlar diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 12 Ocak 2025; 12:44:6 >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt

İstanbulkart kullanmadığım için bilmiyorum. Ama winli bir ürün alacaksam win kodunu okutup. , ödemeyi cashback veren kartlarla yapıyorum.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

hocam peki:

3 farklı üründen 2şer tane alsak.

3 ürün için de indirim oluyor mu? yoksa tek bir tanesi için mi yapıyor?

• zero01 kullanıcısına yanıt
    Kampanya açıklamasına göre 1 gün içinde her bir farklı üründen 2 adet aldığımız zaman her bir adet ürün için win iadesi gelmesi lazım.3 farklı üründen 2 adet aldığınıza göre win gelmesi lazım.yarında aynı şekilde alışveriş yaparsanız yine win gelmesi lazım.deneyip görmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 12 Ocak 2025; 13:37:5 >
  • sakılıç S kullanıcısına yanıt
    Marketin hiçbir yerinde asılan broşür yoktu. Zaten ufacık yazmışlar sitesinde de. Ama alırken kasa ekranında ne kadar win yükleneceği yazıyor. Kasiyere sorun. Toplam rakamı ikiye bölüp yüklenecek win ile karşılaştırın muhakkak. Ben uğraşamadım 4.5 TL için ama ondan olduğunu anladım. Bu arada 30 LU M yumurta 129 TL. Win ile hemen yumurta aldım. Kullanmış oldum.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Cepte şok ta kampanya şartları dediğiniz gibi ufacık yazılmış okunmasının imkanı yok.ben ekran görüntüsü alıp, büyüterek okuyabildim.

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Kampanya Sayfasindaki 16 üründen herbirinden 2 adet aldim Bu sekilde oluyormu ?

Bi kaç hafta öncesine kadar siparis sayfasinda yatacak olan winwin puan yaziyordu Kaldırmışlar

• erennavas kullanıcısına yanıt
    Olması lazım

• Win hemen gelmiyor muydu aldım gelen giden yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Asperox Sparx Bulaşık Makinası Kapsülü 30'lu 123tl.

daha önce kullanmadım ama deneyeceğim. adeti en ucuz burda sanırım ekstra bir kampanya kullanımı dışında. migrosta 1+1 olarak 40+40 adeti bununla aynı fiyata geliyor yaklaşık orda ekstra kampanyalar ile daha ucuza gelir.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.