Bildirim
ŞOK FİYATA N95 LER.
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
nokıa com garantili oldugu içinmi daha ucuz yoksa diger full kutulu oldugu içinmi pahalı aceba_?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankatech -- 1 Nisan 2008; 23:13:24 > -
ikiside nokia kom garantili zaten. Ucuz olanın kutusu ve aparatları yok.
quote:
Orjinalden alıntı: ankatech
nokıa com garantili oldugu içinmi daha ucuz yoksa diger full kutulu oldugu içinmi pahalı aceba_?
işte link:http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8956959
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 2 Nisan 2008; 9:28:13 > -
eskiden bu forum daha uygun daha ucuz telefon bulunurdu şimdi gittigidiyor daha avantajlı.. -
Verdiğiniz linki hiç olmazsa inceleyin arkadaşlar
Ürün yurt dışıdır kaydı henüz yapılmamış ve tr dil seçeneği yoktur
Bu şekildeki bir cihazı tr de garantili sıfır ayarındaki cihaz ile karşılaştırıyorsanız bundan siz bu işten anlamadiginız sonucunu çıkartıyorum
Ama çok istiyorsanız her an kapanma riski olan cihaza 650 lira verip alın
Ilan sahibini tanımam ama forumda düzgün cihaz satan biridir
Kolay gelsin -
dostum demekki sen tam ilanı okumamışsın türkiyeden pasaport kaydı yptıracağım kutunun içerisine koyacağım diyor. 670 ytl ye burdan aldığımızda kapanmama garantisi varmı??
garantili istiyorsan 50 ytl daha vereceksin :http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8979120
1,5 sene garantili telefon alacaksın daha bunun gibi çok sitede birde gittigidiyorda listeme ücreti+ satıştan yüzde 10 komisyon alıyorlar.. burda daha uygun olmalı diye düşünüyorum ben.. satıcıyı bende tanımam bir alışverişim de olmadı. fakat doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar sözü doğru bir söz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 2 Nisan 2008; 15:14:32 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: atakan81
dostum demekki sen tam ilanı okumamışsın türkiyeden pasaport kaydı yptıracağım kutunun içerisine koyacağım diyor. 670 ytl ye burdan aldığımızda kapanmama garantisi varmı??
garantili istiyorsan 50 ytl daha vereceksin :http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8979120
1,5 sene garantili telefon alacaksın daha bunun gibi çok sitede birde gittigidiyorda listeme ücreti+ satıştan yüzde 10 komisyon alıyorlar.. burda daha uygun olmalı diye düşünüyorum ben.. satıcıyı bende tanımam bir alışverişim de olmadı. fakat doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar sözü doğru bir söz..
Bi defa fiyat normal , pahalı falan değil.Başka bi yerde de daha ucuza satılıyor diye illa burdaki fiyat düşmek zorunda değildir.Ki kıyasladıgın ürünle bunu karşılaştırırsak ben olsam burdakini alırım.Çünkü GG'de satılan o cihazın Türkiye'de garantisi yok , ve üstünde vodafone yazıyor bu benim için rahatsız edici olurdu + o telefon yurtdışı oldugu için İngilizce , gerçi Türkçe dil yüklenebilir ama...Sonuçta Noxco'nun ürünü daha avantajlı kalıyor , öyle olmasa bile orda ucuz satılıyor diye burdaki adamın fiyat düşecek hali olmayacagından gereksiz bi yorum olmuş çünkü burdaki cihaz zaten pahalı değil...
Hiçbir alışverişim olmamasına ragmen Noxco'nun ne kadar güvenilir biri oldugunu da forumdan biliyorum.Bu da işin cabası.GG'deki o arkadaşa bu kadar güvenemeyiz heralde.
Neyse ilanı kirletmeyelim boşuna herkes uzasın hadi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: xafer
hong kong'tan gelen ürün nasıl türkiyede garantili oluyor seni anlamak mumkun değil arkadasim
adam KVK ürün satıyor, senin onla kıyasladigin urune bak..
Bravo! yani
yazıyı nerenle okuyorsun adam kapakları hong kongtan getirdim diyor biraz kitap oku anlama kabiliyetin yükselsin.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_Lord_
Bi defa fiyat normal , pahalı falan değil.Başka bi yerde de daha ucuza satılıyor diye illa burdaki fiyat düşmek zorunda değildir.Ki kıyasladıgın ürünle bunu karşılaştırırsak ben olsam burdakini alırım.Çünkü GG'de satılan o cihazın Türkiye'de garantisi yok , ve üstünde vodafone yazıyor bu benim için rahatsız edici olurdu + o telefon yurtdışı oldugu için İngilizce , gerçi Türkçe dil yüklenebilir ama...Sonuçta Noxco'nun ürünü daha avantajlı kalıyor , öyle olmasa bile orda ucuz satılıyor diye burdaki adamın fiyat düşecek hali olmayacagından gereksiz bi yorum olmuş çünkü burdaki cihaz zaten pahalı değil...
Hiçbir alışverişim olmamasına ragmen Noxco'nun ne kadar güvenilir biri oldugunu da forumdan biliyorum.Bu da işin cabası.GG'deki o arkadaşa bu kadar güvenemeyiz heralde.
Neyse ilanı kirletmeyelim boşuna herkes uzasın hadi.
Noxco nun güvenilirliğine hiçbir zaman birşey demedim olayı saptırıyorsunuz..
-
Arkadaşlar benim cihazım Nokia Kom garantili ve kapanmasına imkan yok. İşi bilen zaten biliyor, kvk-genpa gibi yerlerdede garantisi geçerli.
Teşekkür ederim ilginize ama bencede fiyat gayet uygun. Yine bu forumda yurtdışı cihazlar zaten 650 liraya satılıyor, ben garantilisine 20 lira fazla istemişim çokmu.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X