Şimdi Ara

*** ŞOK FİYAT > ZAGG Invisible Shield HD Iphone 5/5c/5s Full Body ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sifir kutusunda jelatini acilmamis, Zagg Invisible Shield iPhone 5/5s HD Full Body.
    Ürün ömür boyu garantilidir, seri nosu ile sitesine kayit ettirdiginizde ücretsiz olarak ürünün yenisi ve yeni çıkan sürümünü sürekli temin edebilirsiniz.
    Ürünü bilen bilirde bilmeyenler için,
    Ürün nano teknolojiktir, Ufak tefek çizikleri kendi onarıyor,
    Bu Hd versiyonudur, daha ince ve temiz görüntüsü vardır,
    Lütfen 5-10 tl lik jelatınlerle kıyaslamadan önce youtube dan test videolarını izleyin

---------
    TR FIYATI: 69,99 TL + KARGO
    Hepsiburada.com

---------

Adet Fiyat 39 TL,
    Ist Ici Elden Ist Disi Kargolanir, Kargo Bana Aittir.
    Beni Forumdan Bilen Bilir..

STOK 20 FİŞ FATURA GÖNDERİLİR. DÜKKAN ÜRÜNÜ
    SANALPAZAR ILANI ACILIR

Irfan CAKMAK

---------

Uygulama Videosu

---------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSalvation -- 22 Şubat 2014; 13:39:49 >

• merhaba elinizde 5S için stokta ürün var mı acaba ?
    ve güncel fiyatını iletebilirseniz sevinirim
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: youcq

merhaba elinizde 5S için stokta ürün var mı acaba ?
    ve güncel fiyatını iletebilirseniz sevinirim
    Saygılar

elimde 2 adet vardir
    güncel fiyat 35 tl
    ikisini alana toplam 2 adet 60 tl
  • hocam benim sony xperia z için ne yapabiliriz.Sanırım bu ürünün xperia z için olanı yok.Neler var xz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsap

hocam benim sony xperia z için ne yapabiliriz.Sanırım bu ürünün xperia z için olanı yok.Neler var xz için

Malesef bu urunun sizin tel icin urunu yok,uydura bilirseniz olculere bakip kesebilirsiniz.ama ne kadar iyi olur bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarkSalvation kullanıcısına yanıt
    ücretsiz olarak yenisini temin edebilirsiniz demişsiniz buna takıldım bitane aldıktan sonra istediğimzde yenisini mi yolluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

ücretsiz olarak yenisini temin edebilirsiniz demişsiniz buna takıldım bitane aldıktan sonra istediğimzde yenisini mi yolluyorlar

Soyle, urunun omur boyu garantisi var, urunle alakali sikinti olsun yada olmasin.. Kayit ettirdiginiz urunun yeniisini talep edebiliyorsunuz. Ben kendi telefonlarimda surekli kullanniyorum. Sadece kargo ucreti oduyorsunuz. 3.99dolar.. Urunun eski olani geri yollamanizi isteyebiliyorlar fakat kaybettim yada basina bir is geldi derseniz onuda istemiyorlar. Evde 3 telde kullaniyoruz defalarcada yeni urun istedik sagoslunlar hic sikinti yasatmadilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DarkSalvation kullanıcısına yanıt
    Sanalpazar anneler günü için 10 tl hediye ediyo genelde yine yaparsa bi güzellik düşünebilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

Sanalpazar anneler günü için 10 tl hediye ediyo genelde yine yaparsa bi güzellik düşünebilirm

Tabiki yanliz sanalpazardan isterseniz komisyonu size yansitmak zorundayim 39 tl olur ordan.. Ayrica dlerseniz site uzerinden yenileme taleplerimi paylasabilirim. Hani yanlis anlasilma olmamasi acisindan. Ne dediysek o :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.