Şimdi Ara

ŞOK FİYAT SIFIR PHİLİPS RQ 1150 SON MODEL SAKAL TRAŞ MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE SIFIR Philips RQ1150 MODEL BİR TRAŞ MAKİNESİ VARDIR TÜM KUTU İÇERİĞİ VARDIR. ÜRÜNÜN 1 YIL GARANTİSİ VARDIR. ÜRÜNÜN SIFIR FİYATI 250-350TL ARASI DEĞİŞİYOR

BU YÜZDEN İSTEDİĞİM FİYAT 70TLDİR.

ÜRÜN KULLANILMAMIŞTIR

TRAŞ OLURKEN YÜZÜNÜZ TAHRİŞ OLMASIN SİVİLCE CIKMASIN TRAŞ SONRASI PÜRÜZSÜZ VE YUMUŞAK BİR CİLT İSTİYORSANIZ DAHA İYİSİNİ BULAMAZSINIZ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkitolki77 -- 2 Kasım 2014; 13:40:33 >

• Guzel.cihaz guzel fiyat hayirli satislar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    zam gelmiş

fiyat düşer diye takibe almıştım

aksine yükselmiş
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    ürün için istediğim fiyat olması gerekenden düşüktü şuanda tam uygun fiyattır , sıfır ürünü sıfır olarak orjinal fiyatının yarısından aşağı miktarda satıyorum :)
  • volkitolki77 kullanıcısına yanıt
    hayırlı satışlar diliyorum o zaman size
  • pm attım
  • Ben almıstım arkadasın cihazını, parayı yatırdım ancak kargolarken "BICAKLARIN BIRI KIRILMIS, SERVİSE GONDERİCEM DEDİ" ; sonra ALparamı geri iade ederkende icinden 5tl masraf kesilerek PTT den iade etti, itiraz edince masrafıda geri gonderecegini soyledi p.tesi bakalım artık...

ANCAK azmettim o cihaz eger servise gittiyse ve geri gelirse YİNE ALACAGIM CİHAZI...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SCORPION07 kullanıcısına yanıt
    evet scorpion arkadaştan ücret almıştım sonra ufak bir problemle karşılaştık bende ücretini geri yatırdım 5tl havale ücreti kestiler hesabına 5tl eksık yattı onuda ödiyeceğim.
    Bu arada ürün servisten yine sıfır olarak değiştirilmiş halde geldi. SORUNSUZ HALDE FABRİKA ÇIKIŞLI ÜRÜNÜN FİYATI YUKARIDA YAZIYOR ALMAK İSTEYEN ARKADAŞ MESAJ ATABİLİR.
  • yine alıyorum, tesekkurler. UMARIM BU SEFER DERTSIZ OLUR...
  • Urun geldi birader ama SIFIR la hic alakasi yok bunun KULLANILMIS 2.el cihaz bu resmen.
    BU KISIDEN URUN ALIRKEN 2 KERE DUSUNUN ARKADASLAR.

URUNUN RESIMLERINI BIRAZDAN BURAYA YUKLEYECEGIM SIZ KARAR VERIN ARTIK.

•  ŞOK FİYAT SIFIR PHİLİPS RQ 1150 SON MODEL SAKAL TRAŞ MAKİNESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: volkitolki77

ARKADAŞLAR ELİMDE SIFIR Philips RQ1150 MODEL BİR TRAŞ MAKİNESİ VARDIR TÜM KUTU İÇERİĞİ VARDIR. ÜRÜNÜN 1 YIL GARANTİSİ VARDIR. ÜRÜNÜN SIFIR FİYATI 250-350TL ARASI DEĞİŞİYOR

BU YÜZDEN İSTEDİĞİM FİYAT 70TLDİR.

ÜRÜN KULLANILMAMIŞTIR

TRAŞ OLURKEN YÜZÜNÜZ TAHRİŞ OLMASIN SİVİLCE CIKMASIN TRAŞ SONRASI PÜRÜZSÜZ VE YUMUŞAK BİR CİLT İSTİYORSANIZ DAHA İYİSİNİ BULAMAZSINIZ

http://i.hizliresim.com/jYAOdj.jpg
    http://i.hizliresim.com/dqMdRQ.jpg
    http://i.hizliresim.com/2QO39L.jpg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

ILANA BAK, BANA GELEN URUNE BAK!!!

• SCORPION07 kullanıcısına yanıt
    bu tür hijyen ürünlerin 2. elini kullanmak pek doğru olmayabilir

kullanırsanızda bazı erkek kuaförlerinde uv sterilizatör var orda mutlaka sterilize edin

bende bu arkadaştan almayı düşünüyordum sıfır dediği için
  • Arkadaslar urun kullanilmamistir sadece servisten geldikten sonra calisip calisilmadigina baktim suyada tuttum suda kirec yapmis olabilir urun kullanilmamistir !!!!!

• Hey allahim ya su kirec yapmis kullanilmis diyorsunuz tras aletleri kolayca kirec tutar suyun altinda denedim heralde iyi kurulamamisim da kirec yapmis

URUN KULLANILMADI !!!!

• URUN SERVISE GITTI BUTUN BICAKLARI DEGISTIRILDI NASIL KULLANABILIRIM ??

• RESİMLER ORTADA GELEN CIHAZIN, BAKTA KONUS.
  • Hocam urun servise gitti bicaklari degisti ufak tefek kirec tutmus ben iyi kurulamadim heralde dedigim gibi servisten geldikten sonra suyun altinda calistirdim o yuzden oldu sanirim urun kullanilmamistir

• bir forum üyesinin PM ini de aktarıyorum buraya...

quote:

galapagos3 Yüzbaşı Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011
    Bu yorumu konuya atacaktım ancak profilim kapalı olduğundan yazma yetkim yokmuş. Sadece makinası bile olsa güzel fiyat, eğer makinada sorun yoksa dert etme ama satanı şikayet etme gibi bir seçeneğin varsa feedback gibi. şikayet et böyle satış olmaz.Alet hiç de sıfır değil

quote:

galapagos3 Yüzbaşı Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011
    Kardeş ben 1 yıldır kullanıyorum bu makinayı , ben bu kadar eskitemedim.Makinanın boyası çıkmış.Bıçaklar bildiğin köpük, sabun kalıntısı kalmış.
    Benim bıçaklar daha temiz hiç temizlememe rağmen.

''Sıfır ürünü sıfır olarak orjinal fiyatının yarısından aşağı miktarda satıyorum :)''
    ''Bu arada ürün servisten yine sıfır olarak değiştirilmiş halde geldi ''

Servis bunun nesini sıfırladı makinasını mı? Bıçakları mı?Hiçbiri sıfır değil.
    Satarken sıfır demiş ama , makinası kullanımdan boya atmış, onu geçtim bıçaklar bile kullanılmış.

Hani makinası sağlam diye bıçaksız satsan bu fiyata gene gider, ama böyle(kandırarak) satış tvde çıkan tel raklamlarından farksız.

Makinasında sorun yoksa yeni başlık alarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsin, alet iyidir.

• ayıp olmuş biraz...o kadar referansı da var arkadaşın halbuki...enteresan bi durum..makinenin kulp kısmındaki yazılar nasıl silinmiş kullanılmadan??o da suya tutarken olmuş herhal...YORUMSUZ!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.