Şimdi Ara

şok fiyat satılık-takaslık iphone 275 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ürünün dün arka kapağını değiştirmek isterken kablosu koptu bursada sordm eleman 30 tl dedi bende para harcamak istemedim zaten satmayı düşünüyodum parçayı istanbulda daha ucuza temin edilebileceğine adım gibi eminim neyse sözü uzatmadan fiyatı söyliyim istediğim fiyat : 275 tl
    takas olarak telefon+nakit olabilir veya işimi yarıyabilecek ürünlerlede takas yapabiliriz ciddi alıcılara ufacık bi pazarlık yapı yapılır
    ürün2g 8 gb
    http://img88.imageshack.us/i/14072009471.jpg/
    http://img199.imageshack.us/i/14072009473b.jpg/
    http://img362.imageshack.us/i/14072009472.jpg/
    http://img151.imageshack.us/i/14072009474.jpg/

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hemen görüşelim.

altuu@live.com
  • komik...
    istersen 700 kere daha şikayet et...
    şikayetten kaçtığımdan yazmıyorum bu msj ' ı...

bana da acele gerekiyor diye ve senin benim topiğe yazdığını görmeden yazmıştım buraya. ve orayada yazdım gerekenleri. pazar günü memlekete gideceğim. tamir işini yetiştiririm diyorsan görüşelim. madem yol paramı karşılayacaksın. gelirim tamir ettirir alırım.

Edit : ayrıca beni bilen bilir. ilan baltalamak felan komik şeyler. ben boşa konuşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 24 Temmuz 2009; 16:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

komik...
    istersen 700 kere daha şikayet et...
    şikayetten kaçtığımdan yazmıyorum bu msj ' ı...

bana da acele gerekiyor diye ve senin benim topiğe yazdığını görmeden yazmıştım buraya. ve orayada yazdım gerekenleri. pazar günü memlekete gideceğim. tamir işini yetiştiririm diyorsan görüşelim. madem yol paramı karşılayacaksın. gelirim tamir ettirir alırım.

Edit : ayrıca beni bilen bilir. ilan baltalamak felan komik şeyler. ben boşa konuşmam.

tamam 275 lira yı + 30 lira tamir ücretini getir gidelm birlkte yaptıralım bursaiphone a snra al senin olsn alet

• Önce ürün sonra havale şeklinde ok derseniz görüşelim.
  • önce havale sonra ürün

• hocam ben anlamadım şimdi? tam olarak arızası nedir? cihaz çalışıyor mu çalışmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablosu koptu derken;

Şebekemi almıyor cihaz, ekran dokunmatiginde sorunmu var? Tam olarak durum ne şuanda?
  • ------------------------------
    quote:

Orijinalden alıntı: .kenan.
    ...istediğim fiyat : 275 tl
    takas olarak telefon+nakit olabilir veya işimi yarıyabilecek ürünlerlede takas yapabiliriz ciddi alıcılara ufacık bi pazarlık yapılır

------------------------------
    Cep telefonum : Nokia 6300 (Kutulu ve tüm kutu içeriği tam,orj kulaklık, şarj,fatura,kitapçık,cd..vs)
    Bilgisayar Kasası : Link için tıkla
    quote:

ilan baltalamak yerine güzel bişeyler yazabilrdin ben ürünün hatasını söyledim ve + alıcıya söylüyorm istersne yaptırıp yollarım diye sizn bunu yapmanız biraz ilan baltalamak oluyo acil paraya ihtiyacım olduğundan satıyorm güvenmiorm diyosan alıcıysan gel bursaya gidelim birlkte yaptıralım yol paranıda ben vericem bu tür yormlarla ilan baltalamayın lütfen

Eğer takas konusunda anlaşırsak bu akşam biletimi alıp geliyorum.Yarın işlemleri bitirir dönerim.
    quote:

tamam 275 lira yı + 30 lira tamir ücretini getir gidelm birlkte yaptıralım bursaiphone a snra al senin olsn alet

Şimdi 275+30=305 tl eder

1-Bilgisayar + 170 Tl veririm
    2-Cep telefonu +150 Tl veririm
    3-Bilgisayar + Cep Telefonu (bu ikisini kafa kafaya takas ederim)

Bunların Dışında Yol Param Sana Ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 24 Temmuz 2009; 17:27:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 10.Lincoln

Kablosu koptu derken;

Şebekemi almıyor cihaz, ekran dokunmatiginde sorunmu var? Tam olarak durum ne şuanda?

bana açma kapama kablosunun koptuğunu söyledi bide pc den bu tuşa gerek duymadan açıp kullandığını da söyledi

şok fiyat satılık-takaslık iphone  275 tl
  • kopuk kablo sadece açma kapamayı engelliyor kablo ile pc ye bağlanıldığı halde telefon kendini otomatik açıyor bu yüzden fazla on off yapmıyorm bi tek dfu moda alma sıkıntılı oluyo :)

• .kenan.
    msn ekledim. seni orada bulamayınca buradan teklif belirttim.birazdan yemek için çıkacağım, gerekirse dönüşte görüşelim bitirelim alışverişi.
  • Kenan 300 lira + çok temiz kullanılmış 3510i veririm ama telefonu tamir ettirip öyle gönderirsen sevinirim.

not : Telefonu annem kullanıyor çok titizdir sıfır gibi ses, ekran ve çalışmasında hiçbir problem yoktur.

Teklifimi düşünürsen altuu@live.com 19:00'dan sonra online olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugozser -- 24 Temmuz 2009; 17:57:16 >
  • cihaz tarafimdan takas ile alinmistir . hayirli olsun iki tarafada
  • 300 lira + telefon önerdik adam başkasına sattı işe bak.
  • siz onermeden daha once biz konusup anlastik kimse yanlis anlamasin.
  • s_s64 rezerve edildi ürün bugün anlaşılma olmaz ise altugozser ile görüşülecektir

• bu adama dikkat!!!!!!

forumda 2-3 tane fake hesabı var.(tespit ettiklerim Ceng_Ars).geçen gün de 400 tl ye satıyordu aynı ürünü.almak istedim ama tutarsız sözlerinden dolayı ve bir açığını yakalamamdan dolayı uzak durdum.sonra ben almayınca ne hikmetse hemen satılıvermiş...cihazla ilgilenen arkadaşlar dikkatli olsun!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_33065085/mpage_1/key_//tm.htm#33065236

yaşadığım olayı burada anlatmak istemiyorum.merak eden arkadaşlara pm den yardımcı olurum.

iyi forumlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe -- 25 Temmuz 2009; 21:46:34 >
  • Benim arkadaşla hiçbir alakam yoktur!!!!

İphonu geçen hafta 380 liraya satın aldım fakat ekranında problem var arkadaş geri aldı aramızdaki alaka bundan ibarettir..

Lütfen birisiyle ilgili bişyler yazarken daha dikkatli olalım..
  • bir yanlışlık oldu kusura bakma dostum düzeltildi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.