Şimdi Ara

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
0
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu]

bu hatayı nasıl çözebilirim?
  • oyunda olan arkadaşlar ulaşırsa bana yardımcı olurum.bide arkadaşlar birbirimize yardım etmek için oyuna giren arkadaşlar nick lerini yazarlarsa haberleşmemiz kolay olur yada yeni bir konu açalım...herkese saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

` ŞOK! Digimon RPG Global Server Sonunda Geldi! [Ana Konu]

bu hatayı nasıl çözebilirim?

Reset ile.
  • Sorun, kaspersky´den kaynaklanıyormuş arkadaşlar, dün gece hallettim. yardımından dolayı, msn grup´undan ``calavary´´ teşekkür ederim tekrar.
  • 2 aya kalmaz yiğenler bu oyunun düpesi hilesi bugu da çıkar merak etmeyin siz sonrası allah büyüktür kapanırmı türk sunucuyu banlarlarmı bilmem yine çünkü eski oyunda böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

oh be anlıyan biri çıktı

Hakaretmi bu?

Kolluk kuveti misin?
  • banamı dedin ottoman
  • Yok alıntı yaptığım mesaja dedim.
  • otooman sen dh de dğilmisin grupa niye gelmiyorsun
  • kardeşlerim ve yiğenlerim oyunda bazı buglar var haberiniz olsun trade ve item alırken 6 tane 5 tane geliyor ve tradede item verieken bugda kalma olasılığı var deneyin knedinizde görün sakın item gelmedi felan demeyin anladınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

oh be anlıyan biri çıktı

Hakaretmi bu?

Kolluk kuveti misin?

Evet bi sorun mu var?
  • İnsanların asabını bozma. Haddini bil.
  • Ben bişey yapmadım adam laf sokmaya yer arıyor "oh be anlayan biri çıktı" bu laf bana gidiyo napıyım susuyummu?
  • Herkes mihirada sanırım bu arada bende cannner hatırlayan vardır mutlaka .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Herkes mihirada sanırım bu arada bende cannner hatırlayan vardır mutlaka .

Evet herkes mihirada
  • Sitesinden indiriyorum bakalım.
  • şuan digi yakalama yüzdeleri ne durumda bayadır oynamıyorum ? 5 digili tamerim var ona devam etcem ama kasa sifresini hatırlamıyorum yeni tamer mi kasayım?
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Ben bu oyunu 3 yıl önce Dhden görüp 2 hafta kadar oynamıştım fakat sonra kapandı.Oyun hakkında fazla bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.Bir kaç sorum var 9 safya okumaya üşendiğim için arayamadım kusuruma bakmayın.

1.Oyunda eskiden NET die bişey vardı o olmada digimonu yakalayamıyorduk şimdi o kalktımı yada netsizde yakalayabiliyormuyuzç
    2.yukardaki soru olumsuzsa net nereden bulunur
    3.Bide ben eziqim beni kasacak bana yardım edecek biri varsa lütfen mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er CoD2

Arkadaşlar Merhaba;
    Ben bu oyunu 3 yıl önce Dhden görüp 2 hafta kadar oynamıştım fakat sonra kapandı.Oyun hakkında fazla bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim.Bir kaç sorum var 9 safya okumaya üşendiğim için arayamadım kusuruma bakmayın.

1.Oyunda eskiden NET die bişey vardı o olmada digimonu yakalayamıyorduk şimdi o kalktımı yada netsizde yakalayabiliyormuyuzç
    2.yukardaki soru olumsuzsa net nereden bulunur
    3.Bide ben eziqim beni kasacak bana yardım edecek biri varsa lütfen mesaj atsın

Eskiden netle her digimon yakalanıyordu. Artık her digimon için ayrı net var. Netsiz de yakalanıyor fakat zor.
    Net cash shop itemi, oyunculardan satın alabilirsin yada bazı eventlerde veriliyor.
    Oyunda yüksek levelin düşük leveli kasması gibi bir şey mümkün değil

• oynuyacak online oyun lazımdı iyi oLdu bu haber:)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.