Orjinalden alıntı: hololoy112 Orjinalden alıntı: hololoy112 APPLE IBOOK 12" 14 OCAK 2006 SAN FRANCISCO APPLE STORE CIKIŞLI ÇOK TEMİZ KULLANILDI SADECE 3 KERE EVDEN ÇIKTI CPU TYPE:POWERPC G4(1.5) CPU SPPED:1.33GHZ MEMORY:512MB 40GB HARDDISK DVD OKUYUCU/CD YAZICI DAHİLİ ETHERNET DAHİLİ MODEM WIRELESS ETHERNET İKİ USB PORTU BİR FIREWIRE PORTU DAHİLİ BLUETOOTH DAHİLİ MİKFORON HAREKET SENSÖRÜ İÇİNDEN ÇIKAN TÜM KABLO KİTAP VE YAZIMLILARIYLA + 12" IBOOKLAR İÇİN ÖZEL TAŞIMA ÇANTASI VE MIGHTY MOUSE HEDİYEMDİR HEPSİ SADECE 850 YTL sorularınız için: batu@enisbatu.net Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çeşitli Apple ve Ubiquiti Unifi Network Ürünleri (Türkiyede ilk Wifi6 AP) SATILMIŞTIR - iPhone X 256gb Siyah TR Garantili Tshirt-Gömlek-Kazak-Kemer // Ralph Lauren - Gucci - Prada Macbook Air Mid 2012 13" i5
cewap yazdım diye hatırlıyorum ama gelmedi sanırım. takas düşünmüyorum arkadaşım kusura bakma... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çeşitli Apple ve Ubiquiti Unifi Network Ürünleri (Türkiyede ilk Wifi6 AP) SATILMIŞTIR - iPhone X 256gb Siyah TR Garantili Tshirt-Gömlek-Kazak-Kemer // Ralph Lauren - Gucci - Prada Macbook Air Mid 2012 13" i5