Şimdi Ara

Şok 3695$ lık DUBOULE MYSHKIN Kol saati Süper fiyata(Son kez DÜŞTÜ!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saatin markası olan Duboule ; 1620 yılından beri saat üreten bir firmadır.www.duboule.com dan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.Saat İsviçre makinedir ve Automatic bir saattir,kolunuzun hareketi ile çalışır..Çok şık ve çok sağlamdır.Camı safirdir.Kesinlikle arka ve ön camı çizilmez.Saat 27 Yakutludur(Rubis,jewel).Saat kesinlikle Orijinaldir ve orijinalliğini aşağıdaki resimden bakabilir ve isterseniz herhangi bir saatçiden onaylatabilirsiniz.

Saat hakkında bilgi almak isteyenler ve Saatin Yurtdışı Satış Fiyatını (3695$) görmek isteyenler için : http://www.duboule.com/LargeView.aspx?WatchId=20

Benim İstediğim fiyat << 590 >>YTL civarı.Ben alırken de çok uygun fiyata almıştım.Ama pazarlık ile fiyatta iyi bir indirim yapabilirim

Not:Fotoğraflar saatin kendisine aittir ve tarafımdan çekilmiştir. Saati başka bir saat (Cep saati) almak için satıyorum.
    Saati görmek isteyenler elden alabilir ve deneyebilir.Saati istediğiniz herhangi bir saatçiye de gösterebilirsiniz.Beğenmezseniz aynen iade alırım

İsteyenler PM den görüşebilir

Yurtdışından geldiği için garanti belgesi yoktur ama kendi sitesinden Waranty Register edilmiştir .Kullanma kılavuzu ve Orijinal Deri kutusu vardır.Kutusuyla yollanacaktır.Garanti konusunda alttaki Register resimlerine bakabilirsiniz .

REFERANSLARIM : mrrain,relo,mag,kalpakci,tsunami41,imparatore,enginguzelsoy,mec,Sons_of_liberty

Lütfen gereksiz yorum yapmayınız!
    <<<<<Pazarlık Yapılır>>>>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 8 Kasım 2005, 17:21:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.