Şimdi Ara

ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/item/Shark-Sport-Analog-Digital-Dual-Movement-Display-Black-White-Stainless-Steel-Case-LED-Leather-Strap-Tag/1968046786.html

25 Ağustos 2015 AliExpress indiriminden %50 indirimli 22.5 $ aldığım SHARK saatim bugün geldi.Saat oldukça güzel,ele gelen ağırlıkta ve irice ve kullanışlı.Saniye kolu ise,saat çevrildiğinde bazen birden ileri bazen birden geri serbest düşüş yapıyor.Bazen duruyor,bazen çok zor çalışıyor.Herhalde yuvasına tam olarak oturmamış.Saatte asla bir tutarsızlık yok.Saniye kolunun tutarsızlığı haricinde diğer tüm fonksiyonları çalışıyor.

Saniye kolundaki sorun aşağıdaki videoda açıkça gösterilmiştir.

Ben bu şekilde alırım,kullanırım,beni rahatsız etmez veya kendim yapabilirim,yaptırabilirim derseniz aldığım fiyata satılıktır.

1 adet mevcut

22.5 $ ~ 69 ₺ ediyor.İstediğim Fiyat;

Satış fiyatı : 65 ₺ DÜŞTÜ ==> 35 ₺ DÜŞTÜ ==>Tanesi 25 ₺

İzmir içi Buca-Üç Kuyular elden teslim 25 ₺

Diğer şehirlere , Enpara-Paypal havale sonrası kargo Dahil 35 ₺

NOT:Ürünün sorununu açık olarak yazdım.Ürünün şu andaki satış fiyatı 45$.Ürünün ; çinden gelmesini beklemek istemiyorum,yapabilirim,yaptırabilirim diyenler için satılıktır.O yüzden lüzumsuz,sadece görüş bildirmek için yorum yazmaktan kaçınalım.Bu tarz yorumlar şikayet edilecektir.

Alıcıysanız ,söylemek istediklerinizi ve/veya tekliflerinizi Özel mesaj yolu bildirebilirsiniz,lütfen konuya yorum yazmayınız.Teşekkür ederim.

ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon

ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon ŞOK ==> 25 ₺ - SHARK Military Watch-SH205 Analog-Digital-LED Deri Kordon

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 14 Ekim 2015; 22:19:26 >

• 1 adet satıldı,kalan 1 adet.
  • SHARK Military Watch-SH205 saatler satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.