Şimdi Ara

Sohbete Katılma,Ortama Girme Çekinmeden ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayan bir arkadaş ile birbirimizi tanıma aşamasındayız.Bana ortamlarda ssessiz oluyorsun diyor.Katılmıyorsun diyor sohbet ortamına. Biraz kafam karıştı açıkcası ortama uyum sağlamadıgımdan dolayı biraz sessiz oluyorum ortamlarında bayanlar benden cesaretli açıkcası kendini bellli etme ortama nasıl ayak uydurabilirim sizce benim için çok önemli düşüncelerinz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes-38 -- 31 Mart 2010; 15:36:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyes-38

Arkadaşlar bayan bir arkadaş ile birbirimizi tanıma aşamasındayız.Bana ortamlarda ssessiz oluyorsun diyor.Katılmıyorsun diyor sohbet ortamına. Biraz kafam karıştı açıkcası ortama uyum sağlamadıgımdan dolayı biraz sessiz oluyorum ortamlarında bayanlar benden cesaretli açıkcası kendini bellli etme ortama nasıl ayak uydurabilirim sizce benim için çok önemli düşüncelerinz.

Aynı kafadanız xD
  • aklına gelenleri çekinmeden söyle.salakça olsalar bile.
  • Yadırganma endişesi, kabul görmeme korkusu; başka bir şey değil. Karşındakinin de bir insan, hatta birkaç kıyaslamayla senden düşük insanlar olduğu kanısına varıp onları tahlil ederek ve bunun getireceği olumlu sonuçlarla onlardan çekinmemen gerektiğini anlama şansın var. İlgili olmadığın muhabbetlerse kendini zora sokup katılmaya kalkma, çünkü bu senin için daha yararlı olur. Rahat bir duruş çekip kendinden emin bir diksiyon edinerek ve biraz da cesaret toplayarak bu durumun üstesinden kolayca gelebilirsin. Yeter ki aklına gelenin tersini yap, çünkü kötü bir şey olmayacak. Olsa de ne olacak, onu düşün ve rahatla.
  • napıyosun diye gir olaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

aklına gelenleri çekinmeden söyle.salakça olsalar bile.

bunu yapma o zaman la bu salak bununla niye ilgileniyim ki der.Ortama katılmak o ortamdakilerle paylaştıklarınla alakalıdır nekadar fazla onlarla olursan o kadar ortamda konuşursun
  • arkadaşlar ben konu açmaya çalışssam bile yanımdaki bayan konuyu desteklemezse ne yapabilirim.şimdi ders nasıl nasılsın falan diye geçen mesaj attım.cevabı bile anında atmadı.
    zaten şu çekingenlik bir gitse gitmiyor ki deniyorum olmuyor kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sohbet odaları ilişki için mi?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o ortamda daha uzun süre kalınca yavaş yavaş başlarsın eğer ilk defa o ortamdaysan sessiz kalman normal konuşamıyosan biri bişey dediğinde ona soru sor nasıl yaptın falan sonra cevap sırası da sana gelince sen de bişeyler söylersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.