(user) kullanicisi sabit 60 - 70 olan bi sohbet sitesi satin alinicaktir. İlgilenen arkadaslar post atsin.
"Öle bi site baya pahalıdır"
Bütcen ne kadar ?
quote:
Orjinalden alıntı: xSpawNx
(user) kullanicisi sabit 60 - 70 olan bi sohbet sitesi satin alinicaktir. İlgilenen arkadaslar post atsin.
Kullanıcı 60-70 mi 60-70 bin mi ??
boş iş 60-70 userlık bi sohbet sitesi satsa bile sen o parayı vermezsin versen bile bu saçma olur. büyük yerler yani adı duyulmuş 1 yer olsa userlar kalır ama adı pek duyulmamış yerlerde ise userlar hep adminler yada oranın sahibi için gider yani adam sana sohbet odasını satsa bile userlarını başka yere çeker. ki zaten adı duyulmuş yerlerinde 60-70 den fazla userı vardır onlarda kolay kolayına satmazlar. neyse umarım bulursun
Arkadaslar sadece fiyat ogrenmek istiyorum bilginiz varsa ogrenebilirmiyim ? ben kendime almiyorum bi arkadasim alicak. Butcesi var sanirim
quote:
Orjinalden alıntı: xSpawNx
Arkadaslar sadece fiyat ogrenmek istiyorum bilginiz varsa ogrenebilirmiyim ? ben kendime almiyorum bi arkadasim alicak. Butcesi var sanirim
devamlı 60 70 user demek günlük 2500 6000 arası hit demek tabi bu değişebir bu userlerin yüzde yüz ünün google kaynaklı olması lazım googlede gelebilmesi icin sohbet chat title lerinde ilk yada ikinci muhabbet titlesinde kesinlikle ilk sayfada olman lazım ilk sayfada olabilmesi icin bir sitenin baya bi cok link almış olması gerek link aldıysa pr değeri 4 ve üzeri olur böle bi domain devamlı 60 70 userlidir yada cok cok iyi mirc script dağıtmışsındır ama cok nadir, böle bi sitenin en az fiyatı 500 YTL dir buna birde domain jenerikse , escati varsa, güzel bir web tasarımı varsa bunlarda eklendiği zaman 1.250 2.000 aralığında olabilir
bunlar kesinlikle benim görüşüm daha farklı düşüncesi olanlar olabilir veye daha farklı fiyatlara almış satmış olabilir seni yanıltmak istemem
Saygılar .....
hmm tskler bilginiz icin haklisiniz ama su mIRC script olayi olabilir. Guzel yaklasim tsk ederim