Şimdi Ara

Sohbet Alem Sohbet Odaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sohbet ve Radyo

    Radyo; sohbet ortamının olmazsa olmazlarından görülmektedir. İnternet ortamında sohbet ederken en çok ihtiyaç duyulan, en çözülmez konular olduğunda ya da konuşulacak bir şey bulunamadığında radyo durumu toparlayıcı bir özelliğe sahiptir. Özellikle internet üzerinde bulunan sohbet sitelerinde radyo, siteye özel yayınlar yapabilmekte ve sohbetin gidişatını belirleyebilmektedir.

    Sohbetin İnsanlar Üzerindeki Etkisi

    İnsanların genel olarak konuşmaya, gülüp eğlenmeye ve bazı durumlarda dertleşmeye ihtiyacı vardır. Bu gibi durumlarda sohbet edebilmek için arayış içerisine girilir. İnternet günümüzde sohbet odaları ortamını bulamayan kişiler için epey bir fayda sağlamaktadır. Konuşarak anlaşmak insanlara özgü bir durum olduğundan, durumlar çıkılmaz bir hal aldığı zaman çok gereklilik taşımaktadır.

    Radyo Sohbetini Dinlemenin Önemi

    Radyo üzerinde yapılan sohbetler, insanları genellikle günlük yaşantıdan uzaklaştırmak, rahatlatmak ve dertlerini bir nebze de olsa dindirebilmek için çaba göstermektedir. Bu tür sohbetler insanların katılımıyla gerçekleşebileceği gibi, sunucunun belirleyebileceği bir konu üzerine de olabilmektedir. Genel olarak nitelendirmek gerekirse; sohbetin olduğu ortamlarda radyo, radyonun olduğu ortamlarda sohbet bulunmaktadır. Radyo ve sohbet ayrılmaz ikilidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansb -- 18 Nisan 2023; 0:15:3 >







  • http://www.giscience.sakura.ne.jp/pukiwiki/index.php?cmd=read&page=hayalsohbet&refer=


























    https://www.rodneyscyclehouse.com/profile/efsane_kral2000/profilehttps://www.reyaztecarestaurantbar.com/profile/efsane_kral2000/profile

    https://www.bolu724.net/gundem/chat-sohbet-odalari-h13089.html?fbclid=IwAR2EqOYDQr6qXKUm1FoiTTHkLPa4Bk5bFVvOtgqK4NFi2NM5-c5qfsYCiuw

    https://www.exoltech.ps/forum/topic/933



    khedmeh wall
    serkan, 40 | khedmeh Wall
    https://www.khedmeh.com/wall/user/serkan


    61saat - trabzon haber sayfası
    Bulunduğunuz Yerden Keyifle Sohbet İmkanı
    https://www.61saat.com/bulundugunuz-yerden-keyifle-sohbet-imkani




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.